Inleiding
De Penis Hard-On – – 22 cm is een super realistische dildo en is de perfecte toy voor maximale stimulatie. Deze heeft een relaistische vorm met een diameter van 4,3 cm en een lengte van 22 cm. De dildo is gemaakt van een zacht en flexibel materiaal dat gemakkelijk te gebruiken is en er ook nog eens realistisch uitziet. Hieronder volgen de eigenschappen op een rijtje:

• Realistische penisvorm
• Lengte van 22 cm
• Diameter van 4,3 cm
• Gemakkelijk in gebruik
• Zacht en flexibel materiaal

Wat is de Penis Hard-On – Dildo – 22 cm?

De Penis Hard-On – Dildo – 22 cm is een realistische vibrator gemaakt van zacht en flexibel materiaal, waardoor hij perfect is voor maximale stimulatie. Je kunt hem gebruiken voor vaginale en anale stimulatie. Het materiaal is ook nog eens hypoallergeen, waardoor hij zacht aanvoelt en veilig te gebruiken is. De diameter van deze dildo bedraagt 4.3 cm, en de totale lengte is 22 cm. Hij heeft een lichte en minimale bocht, waardoor hij perfect past bij alle vormen en maten.

Hoe kan ik de Penis Hard-On – Dildo – 22 cm gebruiken?

De Penis Hard-On – Dildo – 22 cm is eenvoudig in gebruik en geeft je alle stimulatie die je nodig hebt voor een sensueel seksueel avontuur. Je kunt de dildo direct op batterijen gebruiken, waardoor hij direct in perfecte staat in je hand ligt. De vibratie intensiteiten kunnen adjusting worden naar behoefte. De Penis Hard-On – Dildo – 22 cm is bovendien ook geschikt voor waterdichte avonturen doors de waterdichte afdichting.

Voor wie is de Penis Hard-On – Dildo – 22 cm bedoeld?

De Penis Hard-On – Dildo – 22 cm is perfect voor iedereen die op zoek is naar meer sensatie tijdens hun seksuele avontuur. Met deze flexibele dildo kunnen alle vormen en maten genieten van zachte en natuurlijke vibraties. Ook als je nog niet eerder gebruik hebt gemaakt van sextoys, dan is de Penis Hard-On – Dildo – 22 cm een veilige manier om kennis te maken met sextoys.

Hoe kan de Penis Hard-On – Dildo – 22 cm je seksleven verbeteren?

Je kunt eindeloos variëren met de Penis Hard-On – Dildo – 22 cm. Deze superbly flexibele vibrator past perfect en biedt je alle intensiteit die je kunt voorstellen. Door het gebruik van meerdere vibratie intensiteiten, kun je elke keer naar een hoger niveau of naar je eigen . Daarnaast is de vibrator ook koppelvriendelijk, waardoor hij gebruikt kan worden voordat je de slaapkamer binnenstapt.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik de Penis Hard-On – Dildo – 22 cm gebruiken?

De Penis Hard-On – Dildo – 22 cm kan gecombineerd worden met allerlei speeltjes en toys. Probeer een van onze clitorisvibratoren voor extra stimulatie en gebruik liefdesolie voor een extra gladde en aangename ervaring. Maak je seksuele avontuur compleet door buiten deze vibrator ook een of cockring te gebruiken.

Hoe moet ik de Penis Hard-On – Dildo – 22 cm reinigen?

De Penis Hard-On – Dildo – 22 cm is eenvoudig te reinigen met milde zeep en lauw water. Zorg er altijd voor dat je de dildo na gebruik grondig reinigt en goed afdroogt. Daarbij kun je ook gebruik maken van een toycleaner.

Probeer de Penis Hard-On – Dildo – 22 cm en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl

Wil jij je seksuele avontuur dit keer uitbreiden en openen voor unieke sensaties? Probeer dan eens de Penis Hard-On – Dildo – 22 cm die je koopt in onze seksshop Ladykiller.nl. Wij ervaren seksuologen helpen je graag bij het selecteren van de juiste sextoy, met een gevarieerd aanbod, waaronder ook deze realistische dildo van 22 cm.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421147808