Met de Penis Hard-On van 15 cm kun je jouw seksleven als nooit tevoren opnieuw definiëren. Deze innovatieve vorm van een realistisch uitziende dildo is geschikt voor ervaren seksspeeltjesproffesionalen en sekslevenbeginners. De Penis Hard-On Dildo van 15 cm is perfect voor zowel anale als vaginale penetratie. Met zijn extra lengte van 15 cm en 5 cm diameter biedt de Penis Hard-On Dildo een extra realistisch gevoel en een unieke intensiteit.

Deze Penis Hard-On Dildo is gemaakt van 100% medisch silicone, waardoor het fluweelzacht en veilig aanvoelt bij elke beweging of penetratie. Medisch silicone heeft een extra hygiënisch oppervlak en is ook makkelijk in gebruik. De dildo is gemakkelijk te reinigen met warm, zeepachtig water, waarna je de dildo met een losse handdoek kan afdrogen.

Wat is de Penis Hard-On Dildo?

Penis Hard-On Dildo is een realistische Penis Toy die je seksleven net zo spannend kan maken. De dildo is 15 cm lang en biedt een realistisch gevoel en extra intensiteit. De Penis Hard-On Dildo is gemaakt van 100% medisch silicone met een extra hygiënisch oppervlak.

Hoe kan je de Penis Hard-On Dildo gebruiken?

Je kan de Penis Hard-On Dildo van 15 cm gebruiken voor anale en vaginale penetratie. De lengte is perfect om gebruikt te worden voor binnendringen en je geeft je partner of jezelf nog meer verwenning. Voor extra plezier kan je de dildo besturen met een draairand of afstandsbediening. Je krijgt ook extra kracht met turbo-functie, die de spanning verhoogd voor jou of je partner.

Voor wie is de Penis Hard-On Dildo bedoeld?

De Penis Hard-On Dildo is bedoeld voor zowel ervaren seksspelers en seksleeftijdbeginners. Deze dildo is ideaal voor het verkennen van je thuis intimiteit en het uitdagen van je seksspel. De 15 cm lengte en 5 cm ongekende diameter bieden je een extra realistisch gevoel. Met de Penis Hard-On Dildo zal je erin slagen je seksvrijheid apetijtelijk op te roosteren.

Hoe kan de Penis Hard-On Dildo je seksleven verbeteren?

De Penis Hard-On Dildo kan je seksleven perfect verbeteren door je seksuele avontuur naar het volgende niveau te brengen. Met zijn fluweelzachte oppervlak en comfortabele materiaal is de Penis Hard-On Dildo een van de meest gewilde seksspeeltjes op de markt. De dildo kan je een heerlijk verdubbelen van je en een gevoel dat je niet kan krijgen met gewone seks.

Met welke speeltjes en toys kun je de Penis Hard-On Dildo gebruiken?

De Penis Hard-On Dildo is perfect om te gebruiken met andere speeltjes en seksspeeltjes. Met andere seksspeeltjes kun je het climax zowel intens als spannend krijgen. Je kunt de Penis Hard-On Dildo ook gebruiken in combinatie met vibratoren of speelgoed. Als je op zoek bent naar wat extra plezier kan je kiezen voor draaibare dildo's, of afstandsbedieningen.

Hoe moet je de Penis Hard-On Dildo reinigen?

De Penis Hard-On Dildo kan je gemakkelijk reinigen met warm, zeepachtig water. Zorg ervoor dat je de dildo grondig met lauw water reinigt na elk gebruik. Droog deze vervolgens los met een handdoek. Zorg ervoor dat je de dildo op een schone en droge plaats bewaard, om zo het humane contact met bacteriën of microben te vermijden.

Probeer de Penis Hard-On Dildo en koop hem direct bij Ladykiller.nl

De Penis Hard-On Dildo van 15 cm geeft je de extra verwenning, stimulatie en comfortabele penetratie die je wenst. De extra hygiënische en comfortabele materialen maken de Penis Hard-On Dildo een uniek en innovatief sexspeeltje van deze generatie. Als je op zoek bent naar extra seksuele avontuur, moet je de Penis Hard-On Dildo zeker eens proberen. Koop deze innovative dildo direct bij Ladykiller.nl en ervaar een avontuur als nooit tevoren.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421147402