Met de PENETRATOR by Oxballs – Black krijgt penetratie een heel nieuw gevoel, perfect voor je solo-avontuurtjes, maar ook goed te gebruiken tijdens partnerseks. Patenen en beginner kunnen deze sextoy gebruiken voor een nog intensere ervaring. De sextoy is zwart en gemaakt van volledig slechtshoele sterke siliconen. Hierdoor is deze duurzaam en zacht.

De voordelen van de PENETRATOR by Oxballs – Black op een rij:

– Perfect voor solo-avontuurtjes en partnerseks
– Gemaakt van volledig slijtshoele sterke siliconen
– Zachte, maar duurzame materiaal

Wat is de PENETRATOR by Oxballs – Black?

PENETRATOR by Oxballs – Black is een zijdezacht sextoy met een geweldig design, gemaakt van siliconen. De echte mannen en vrouwen die van stevige penetratie houden kunnen ervan genieten om diep in te dringen met dit speeltje. Penetrator heeft een modern, licht gebogen ontwerp en is bedoeld om zo diep mogelijk te penetreren. Dankzij het licht gebogen ontwerp is deze sextoy erg stevig, je kunt hem goed vastpakken en genieten van een diepe stimulatie.

Hoe kan je de PENETRATOR by Oxballs – Black gebruiken?

Om de diepte en intensiteit van de penetratie naar je zin te maken, is het de beste om de PENETRATOR by Oxballs – Black te gebruiken in combinatie met een lubrificatieolie. Kies voor een waterbasis olie als je liever geen siliconenbasis olie wilt gebruiken, het zorgt ervoor dat het sextoy mooi glijdt in en uit je. Begin met een langzame en diepe penetratie en trap het geleidelijk op als je er klaar voor bent. Door het stevige materiaal kun je zorgeloos variëren met je bewegingen.

Voor wie is de PENETRATOR by Oxballs – Black geschikt?

De PENETRATOR by Oxballs – Black kan worden gebruikt door ervaren gebruikers en beginners. Door de gevoelige afwerking en het stevige materiaal voelt het speeltje prettig aan bij de penetratie. Voor alle mannen en vrouwen die dol zijn op diepe penetratie is dit sextoy een ideale keuze.

Hoe kan de PENETRATOR by Oxballs – Black je seksleven verbeteren?

De PENETRATOR by Oxballs – Black zal je seksleven naar een heel nieuw niveau tillen. Het stevige materiaal zorgt er voor dat je je kunt laten gaan en diepe, stevige penetratie kunt ervaren. Je kunt variëren met je bewegingen voor de meest intense ervaring.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de PENETRATOR by Oxballs – Black gebruiken?

De PENETRATOR by Oxballs – Black is te combineren met allerlei andere speeltjes en toys die je kunt gebruiken voor nog veel meer plezier. Denk bijvoorbeeld aan: , cockrings, anale pluggen, 's, strap on dildo's of zelfs cock sleeves. Voor een optimaal genot zou je de PENETRATOR by Oxballs – Black ook kunnen gebruiken in combinatie met wat poppers of .

Hoe moet je de PENETRATOR by Oxballs – Black reinigen?

Om het seksspeeltje te reinigen, kun je het bespuiten met een speciale seksspeeltjes-reiniger, deze verkrijg je bij onze seksshop Ladykiller.nl. Spray het speeltje goed in en veeg het dan af met een schone doek of tissue. Voor een grondige reiniging kun je het ook een in een combinatie van warm water en een mild, pH neutraal reinigingsmiddel wassen.

Probeer de PENETRATOR by Oxballs – Black nu uit en koop hem bij Ladykiller.nl

De PENETRATOR by Oxballs – Black is een heerlijk speeltje dat je seksleven naar een geheel nieuwe dimensie kan tillen. Dus waar wacht je nog op? Neem de stap en probeer de PENETRATOR by Oxballs – Black uit. Koop hem nu bij Ladykiller.nl en verleg je grenzen!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5056341210351