Pearl Lust veredelt je seksleven door middel van de Pearl Lust – Massage Set – 30 ml. De set bestaat uit een olie met een delicaat rozengeur en een massagepen die je specifieke erogene zones kan laten prikkelen, opwinden en tegelijkertijd kalmeert. Voer rustgevende massages uit aan je partner of bewonder het product zelf. Dit product biedt al je verlangens op één plek.

Eigenschappen van Pearl Lust – Massage Set – 30 ml:
– Verrijkt met rijke, voedzame oliën voor een ontspannen massage-ervaring;
– Verzorgt en bevochtigd de huid;
– Verkwikkende rozengeur;
– Massagepen simuleert heerlijke tintelingen;
– Waterbestendig.

Wat is Pearl Lust – Massage Set – 30 ml?

Pearl Lust – Massage Set – 30 ml is een geweldig product voor massage en . De set bestaat uit een massageeven met een heerlijke rozengeur en een massagepen die je de ultieme massage-ervaring kan geven. Perfect voor coupe's die het heerlijk vinden om een massage te geven of te ontvangen.

De geur is verkwikkend en vleiend. Hetzelfde geldt voor het gevoel evens. Het product is verrijkt met voedende ingrediënten die de huid verzorgen en bevochtigen. De massagepen heeft een uniek patroon van dikkere en dunnere nerven waardoor je spannende tintelingen voelt. De massagepen is uitgerust met radiaal gerichte punten waardoor de massage dieper voelt. Voer aromatische massages die je partner naar een ander gezondheidsniveau voeren.

Hoe gebruik je Pearl Lust – Massage Set – 30 ml?

De Pearl Lust – Massage Set – 30 ml is eenvoudig te gebruiken. Giet eerst 1-2 ml van het olieproduct in je hand. Breng elke een grote hoeveelheid aan op de huid van je partner en masseer voorzichtig en liefdevol. Voeg meer olie toe als dat nodig is.

Neem nu de massagepen en laat de verschillende punten je wildst fantasie laten uitvoeren. Begin met het liefdevol streele over de huid. Begeleid de sensuele massage met de massagepen. Veeg de punten over de huid met zachte cirkelvormige bewegingen.

Richt je op de erogene zones en voel het intense genot dat je zal bezorgen. Voel de warmte en ontspanning die je partner ervaart.

Voor wie is Pearl Lust – Massage Set – 30 ml?

Pearl Lust – Massage Set – 30 ml is ideaal voor stellen die een intieme massage-ervaring willen of voor beginners in de wereld van erotische massages. Dit product is goed geschikt voor alle leeftijden en mag je voor elke denkbare manier gebruiken.

Het product kan je seksleven naar een hoger niveau brengen en je vermogen om te genieten van elke vorm van massage vergroten. Laat dit product je toegang geven tot een wereld van diepe ontspanningen en plezier.

Hoe verhoogt Pearl Lust – Massage Set – 30 ml je seksleven?

Ontdek hoe de Pearl Lust – Massage Set – 30 ml je seksleven, je genot en je erotische fantasieën op een geheel nieuw niveau kan brengen. Met de massagepen haal je het meeste uit je massages en kun je je complete ontspannen tijdens erotische avonturen.

Je ervaart meer bevrijding en controle over je liefdesleven. Probeer verschillende massagevormen uit, zowel op erogene zones als op andere gebieden en voel het genot dat je zal bezorgen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Pearl Lust – Massage Set – 30 ml gebruiken?

De Pearl Lust – Massage Set – 30ml is geweldig als je wilt experimenteren met massageolie. Je kunt de massageolie ook combineren met diverse speeltjes of toys voor het ultieme genot. Gebruik bijvoorbeeld de massageolie samen met een , een ball gag of een halssnoer. Verken elkaars lichaam en voel de tintelingen die hierbij komen kijken.

De Pearl Lust – Massage Set – 30ml is ideaal voor experimenteren met seks. Gebruik hem in combinatie met andere speeltjes om een volledig gevoelige ervaring te bereiken.

Hoe reinig je de Pearl Lust – Massage Set – 30 ml?

Voordat je de Pearl Lust – Massage Set – 30 ml gebruikt, dien je de massagepen te reinigen met warm water en detergent. Spoel de massagepen daarna goed af en verwijder volledig al het residu, alvorens te gebruiken.

Het olieproduct kan niet met warm water worden gereinigd. Gebruik voor het reinigen van het olieproduct milde seep. Spoel de olie grondig af met lauw water.

Koop de Pearl Lust – Massage Set – 30 ml bij Ladykiller.nl!

Maak van je seksleven iets speciaals met de Pearl Lust – Massage Set – 30 ml. Je kunt de Pearl Lust – Massage Set – 30 ml kopen bij Ladykiller.nl. We hebben een breed scala aan soortgelijke producten die perfect bij jouw seksleven passen.

Maak kennis met het unieke genot van de Pearl Lust – Massage Set – 30 ml. Laat je verwennen met delicate massageolie en verwonder de mate waarin het je seksleven zal verbeteren. Maak de juiste keuze voor jouw seksleven en koop de Pearl Lust – Massage Set – 30 ml vandaag nog bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5600298351362