Pearl Diver – Air Pulse Stimulator is een innovatief sekstoy, dat seksualiteit naar een nieuwe dimensie kan tillen. Deze stimulatie sekstoy biedt je heerlijke sensaties die je nog nooit eerder ervaren hebt en die je wensen als de beste sekspert kan vervullen. Met de innovatieve Air Pulse-technologie ben je in staat intelligente vibraties toe te passen, die onmiddellijke en diepe verlichting bieden.

De eigenschappen van de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator:
• Intelligent en innovatief Air Pulse-design
• Geschikt voor vaginale en
• Verkrijgbaar met of zonder initiële stand
• Voorzien van 5 intensiteitsinstellingen
• Stimuleert direct door middel van intelligente pulsatie
• Eenvoudig schoon te houden

Wat is de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator?

De Pearl Diver – Air Pulse Stimulator is een speciaal ontworpen sekstoy dat is ontworpen om je langdurig tevreden te stellen. Het is een innovatief sekstoy met een intelligent ontwerp en heeft een initiele stand of kan zonder initiele stand worden geleverd. Het is een zachte die je direct kan stimulen door middel van intelligente pulsatie.

Hoe wordt de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator gebruikt?

De Pearl Diver – Air Pulse Stimulator wordt gebruikt voor vaginale en clitorale stimulatie. Gemaakt van zacht siliconen, het is eenvoudig schoon te houden met een milde zeep. Voor de beste resultaten, gebruik de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator met een waterbasis glijmiddel. Met 5 intensiteitsinstellingen is er een perfecte setting om ervoor te zorgen dat de Pearl Dive – Air Pulse Stimulator je voldoening geeft.

Voor wie is de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator bedoeld?

De Pearl Diver – Air Pulse Stimulator is ideaal voor koppels of individuele seksueleactiviteiten. Het is zacht genoeg om te gebruiken als een beginnende seksuele encourager. Als je wat advies nodig hebt waar te beginnen, is de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator een geweldige keuze voor beginners.

Hoe kan de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator je seksleven verbeteren?

Met de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator heb je de kans om nieuwe hoogten van ontspanning en sensatie te bereiken. De intensiteit settings en intelligente pulsatie maakt het eenvoudig om je erotische grenzen te verkennen en je seksleven naar een nieuw niveau te tillen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Pearl Diver – Air Pulse Stimulator gebruiken?

Je kan de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator gebruiken in combinatie met andere seksspeeltjes, zoals 's, vibrerende eieren, anal toys en een aantal andere seksuele verrijkingsmiddelen. Door de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator te gebruiken in combinatie met een andere speeltjes en toys, ben je in staat om je seksleven te verrijken en naar een nieuwe dimensie van genot te tillen.

Hoe moet je de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator reinigen?

Voor het reinigen van de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator, gebruik een milde zeep en warm water. Als je klaar bent met het reinigen, maak sure dat je de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator goed afdroogt en opbergt in een vochtvrije omgeving.

Waarom zou je de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator proberen?

Als je op zoek bent naar een intieme ervaring en je seksleven wil verrijken, is de Pearl Diver – Air Pulse Stimulator de perfecte seksuele stimulator. Het is een innovatief ent intelligent sekstoy dat je ervaringen naar een nieuw niveau van genot kan tillen. Waar je ook bent, veel plezier met je Pearl Diver – Air Pulse Stimulator!

Koop vandaag nog je Pearl Diver – Air Pulse Stimulator in onze seksshop Ladykiller.nl en ervaar een ongeëvenaarde sensatie.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

,

Barcode

4061504037233, 4061504037240