Met Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen breid je je grenzen uit en verleng je je seksleven als nooit tevoren. De vertragende gel is speciaal voor mannen en biedt een intenseervend, verlengend en plezierig gevoel. De Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen bevat comfortabele ingrediënten en heeft een pH-neutraal productformaat van 40 ml. Dit product heeft geen conservatieve stoffen en is professionele ontwikkeld voor een onvergetelijke sekservaring.

Eigenschappen van de Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen – 40 ml:
-Verlengt de sekservaring
-Verkrijgbaar in een versie van 40 ml
-zonder conservatieve stoffen
-Gemaakt met comfortabele ingrediënten
-pH-neutraal product

Wat is Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen?

Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen – 40 ml is een product dat je helpt om je grenzen te verleggen bij het vrijen. De gel is een blijvend verlengend product dat je helpt de sekservaring twee keer zo lang te maken. Hierdoor kun je meer genieten en je mannelijke orgasme vertragen. De gel biedt comfortabelere, intensere en langer durende pleziersekservaringen.

Hoe gebruik je Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen?

Om optimaal van de Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen – 40 ml gebruik te maken, dien je het product op te stomen. Gebruik hiervoor een warmtekaart of bijvoorbeeld wat warme water. Extra warmte zal akelig voelen, houd de temperatuur subtiel. Gebruik dan een kleine hoeveelheid Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen en masseer het zachtjes op je penis. Laat de gel hierbij goed intrekken en maak de gel aan met wat extra water als dit nodig is. Laat je vervolgens verrassen door de intensere ervaring die je gaat beleven!

Voor wie is Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen?

De Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen – 40 ml is bedoeld voor mannen die meer uit hun sekservaring willen halen. De gel geeft meer controle over je mannelijke orgasme en biedt een comfortabeler, intenser en langer durend plezier. Dus, als je je grenzen wilt verleggen bij het vrijen, dan is de Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen – 40 ml de perfecte optie voor jou.

Hoe kan Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen je seksleven verbeteren?

Met de Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen – 40 ml heb je meer controle over je mannelijke orgasme waardoor je langer kunt doorgaan. Hierdoor kunnen mannen intenser genieten van hun seksleven, wat niet alleen heerlijker is voor henzelf, maar ook voor hun partners. Ook kun je, door de langere sekservaring, meer uit je seksspeeltjes halen. Laat dit product je verrassen door de verbeterde sekservaring die je gaat ervaren.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen gebruiken?

Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen – 40 ml werkt het beste wanneer het wordt gecombineerd met een vermakelijk, geavanceerd speeltje of toy. Een paar voorbeelden van speeltjes waarmee de Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen – 40 ml kan worden gecombineerd, zijn een cockring, , een of een ander mannen speeltje. Maak je sekservaring helemaal compleet met Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen en een speeltje of toy.

Hoe moet de Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen – 40 ml gereinigd worden?

Om ervoor te zorgen dat je product in goede staat blijft, is het belangrijk dat je het goed reinigt na gebruik. Nadat je Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen – 40 ml hebt gebruikt, spoel je het af met warm water en wrijf je het af met een milde, vloeibare zeep. Vervolgens deppen of afdrogen met een schone, zachte en droge doek of servet. Bij alle producten is het belangrijk om na ieder gebruik de bovenstaande stappen te volgen.

Advies: Probeer Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen – 40 ml en koop het in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je je grenzen wilt verleggen bij het vrijen en je wilt een intensere sekservaring vol plezier, dan is Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen – 40 ml de beste optie voor jou. Probeer de Pause – Vertragende Pleasure Gel voor Mannen – 40 ml vandaag nog en ervaar de verlengde sekservaring. Je kunt het vandaag nog kopen in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8414606513475