Panty is een van de populairste sextoys die er bestaan. Vuistregel is dat je nooit een seksleven zonder Panty hebt. Panty is een product met een breed scala aan voordelen en kenmerken. Hieronder een korte opsomming van de eigenschappen van Panty:

• Panty kan gebruikt worden om alle delen van het lichaam te stimuleren;
• Panty is eenvoudig en comfortabel te dragen;
• Panty is gemaakt van heerlijk zacht en comfortabel materiaal;
• Panty heeft verschillende mogelijkheden en settings om je seksleven interessanter te maken.

Wat is Panty

Panty is een sextoy dat oorspronkelijk bedoeld is voor voortplanting en seksueel genot. De technologie is enorm geavanceerd en begint inmiddels bij elk voelt als ‘ standaardstuk sextoy ‘ zal worden gezien in ieders seksleven. Panty is er in vele vormen en maten en heet met name Silexo en Vibease.

Panty bestaat uit twee zijkanten, met elk hun eigen plezierige kenmerken die je allemaal kunt ervaren. Aan de ene kant vind je de vibrerende sensatie, aan de andere kant de . Daarnaast kan Panty geleverd worden met extra rubberen afsluitingen, wat het gebruik nog leuker maakt.

Binnenin Panty bevindt zich een batterij unit die de vibraties veroorzaakt. Deze kun je makkelijk aan- en uitzetten middels een knopje of een draaiknop. Tussen de 2 zijkanten worden een aantal verschillende patronen aangeboden voor een extra spannende ervaring.

Hoe gebruik je Panty?

Panty is eenvoudig in gebruik. De meeste Panty modellen zijn voorzien van een draaiknop die je kunt gebruiken om het product aan- en uit te schakelen. Ook kun je op de knop drukken om de verschillende vibratie patronen te veranderen. Je kunt de Panty direct op je lichaam plaatsen of je kunt er eerst wat glijmiddel op aanbrengen om de ervaring nog beter te maken.

Voor wie is Panty?

Panty is voor iedereen die op zoek is naar een extra spannend seksueel avontuur. Het is uitermate geschikt voor alleenstaanden, koppels, mannen en vrouwen. Of je nu single bent of in een relatie, Panty biedt een nieuwe manier om je seksuele energie te verhogen.

Hoe kan Panty je seksleven verbeteren?

De verschillende vibratie patronen zijn ideaal om je seksuele avonturen te verhogen. Panty kan je helpen bij het verhogen van je libido, het verbeteren van je orgasmen en onvergetelijke intimiteit. Ook kan het je seksuele energie versterken, waardoor je meer plezier en genot ervaart.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Panty gebruiken?

Er zijn verschillende andere speeltjes en toys die je prima kunt combineren met de Panty. Denk bijvoorbeeld aan een cockring, , , , clitorisstimulatie, buitenmassage, to-go-kit en veel meer. Zo kun je de sextoys samen gebruiken om je seksleven nog spannender te maken.

Hoe reinig je de Panty?

Het is belangrijk dat de Panty goed gereinigd wordt als je klaar bent met spelen. De Panty kan gereinigd worden door schoon warm water en een licht seksspeeltjes-cleanser te gebruiken. Spoel de Panty na het gebruik goed af met warm water en laat het vervolgens drogen voordat je het opbergt.

Probeer de Panty en koop hem bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe, leuke ervaring, moet je echt eens de Panty proberen. Onze Panty is gemaakt van zacht materialen en is comfortabel om te dragen. Bovendien maakt de Panty het seksuele avontuur voor jezelf of je partner een stuk spannender.

Kom naar onze seksshop Ladykiller.nl en maak je grote of kleine fantasieën werkelijkheid. Onze Panty is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, zodat je altijd het beste product voor jouw behoeften kan vinden. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw Panty bij Ladykiller.nl.

Merk

,

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

876802036659, 876802036666, 876802096042, 888368021581