Met de Paneel verleg je de grenzen en verken je opwindende nieuwe seksuele avonturen. De Paneel Jock is gemaakt van flexibel en stevig materiaal dat je gewrichten optimaal ondersteunt zonder beperkend te zijn. Met de Paneel Jock prikkel je al je zintuigen en beleef je een intieme ervaring.

Eigenschappen van de Paneel Jock:
-Tevredenheid gegarandeerd
-Flexibel en stevig materiaal
-Optimaal ondersteuning voor je gewrichten
-Het verkennen van nieuwe seksuele avonturen
-Prikkelt al je zintuigen

Wat is de Paneel Jock?

De Paneel Jock is een zeer innovatief seksspeeltje dat je seksleven positief zal veranderen. Het is een sextoy waarmee je de grenzen kan verleggen. De Paneel Jock is ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Het materiaal is gemaakt van flexibel en stevig materiaal, dat je gewrichten optimaal ondersteunt zonder beperkend te zijn. Met de Paneel Jock ervaar je een intense, opwindende en intieme ervaring.

Hoe kan de Paneel Jock gebruikt worden?

De Paneel Jock omarmt je lichaam en wordt gezien als een tweede huid waardoor jij volledig tot je recht komt. Dit speeltje is perfect voor solo seks, maar ook om samen met je partner te genieten van een explosieve sekservaring. In combinatie met andere seksspeeltjes als bijvoorbeeld of 's creëer je de meest spannende ervaringen.

Voor wie is de Paneel Jock bedoeld?

De Paneel Jock is ideaal voor koppels die op zoek zijn naar nieuwe seksuele avonturen. Het kan worden gebruikt voor een beleving, met extreme en intense gevoelens, alsook voor subtiele belevingen. De Paneel Jock is vrij van chemicaliën en geeft je ultieme plezier.

Hoe kan de Paneel Jock je seksleven verbeteren?

Het is bijna onmogelijk om te omschrijven hoe de Paneel Jock je seksleven zal verbeteren. Met de Paneel Jock kom je in een compleet andere dimensie terecht die niet te vergelijken is met andere seksspeeltjes. De flexibiliteit van het materiaal geeft je de mogelijkheid om te experimenteren met extreme ervaringen, die je seksleven een belangrijke update zullen geven.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kan de Paneel Jock gebruikt worden?

De Paneel Jock is een must-have voor elke seksspeeltjes-lover. Je kan ervoor kiezen om de Paneel Jock te gebruiken als stand-alone speeltje, maar door het te gebruiken in combinatie met andere seksspeeltjes zoals vibrators, dildo's, cockrings, penis pluggen of SM toys verkrijg je een indrukwekkende ervaring.

Hoe kan de Paneel Jock gereinigd worden?

Net als elk ander seksspeeltje is het essentieel om te weten hoe je de Paneel Jock het beste kan reinigen. Na ieder gebruik is het aan te raden om het speeltje direct te wassen met warm water en een milde zeep. Laat het speeltje vervolgens goed drogen voordat je het opbergt.

Waarom zou u de Paneel Jock proberen en in onze seksshop Ladykiller.nl kopen?

De Paneel Jock is een must-have voor iedereen die avontuur zoekt in het seksleven. Met de Paneel Jock ga je compleet andere ervaringen beleven. Ben je klaar voor een nieuwe seksuele dimensie? Probeer dan nu de Paneel Jock bij Ladykiller.nl. Je weet precies waarom je het wel of juist niet zou willen proberen: hete en opwindende seksuele avonturen. Wij zorgen ervoor dat de bijbehorende seksspeeltjes en toys discreet bij je worden thuisbezorgd.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

,

Kleur

Barcode

845830085663, 845830085670