Verbeter Jouw Seksleven met de Paddle BITCH – Het Beste BDSM Speeltje Van LadyKiller.nl

Je hebt vast wel van of gehoord én de bekende, stevige tik voorbij zien komen. Misschien heb je er zelfs al te maken gehad of heb je ervan gedroomd. Maar heb je het wel eens geprobeerd met een paddle? De Paddle BITCH stelt jou in staat om precies de ervaring te krijgen die het beste bij je past – van milde mantelzorg tot echte pain-play.

Onze Paddle BITCH garandeert een opwindend en aangenaam BDSM avontuur, vol verrassingen, sensaties én een onvergetelijk plezier. Pas binnen no-time je seksleven aan en ga op zoek naar een nieuwe, opwindende ervaring. In Ladykiller.nl bieden wij jou alle benodigdheden voor je avontuur.

Kenmerken van de Paddle BITCH

* Geheel uit zacht leer gemaakt.
* Biedt een intense sensatie.
* Verkrijgbaar in een verscheidenheid aan maten.
* Bevat een extra lus zodat je de Paddle BITCH gemakkelijk kunt opbergen als je hem niet gebruikt.
* Licht en postus van gewicht.

Wat is de Paddle BITCH?

De Paddle BITCH is een kwalitatieve spanking paddle, waarmee je kan spanken maar ook knijpen, slapen en zelfs ticklen. De sensatie verschilt afhankelijk van de positie waarbij de Paddle BITCH gebruikt wordt en het leer geeft je verschillende ervaringen. De Paddle BITCH is verkrijgbaar in een verscheidenheid aan maten en met verschillende lussen voor het gemakkelijk opbergen.

Hoe gebruik je de Paddle BITCH?

Gebruik de Paddle BITCH voor verscheidene functies. Met de Paddle BITCH kun je precies de ervaring krijgen die het best bij je past – van een lichte tik tot intense pain-play. Je kunt eerst de Paddle BITCH proberen op de boven- en onderrug. Test wat voor sensatie de paddle geeft en hoe stevig jij de tik geeft. Is de Paddle BITCH goed opgewarmd, dan kun je doorgaan naar de pijnlijkere plekjes.

Voor wie is de Paddle BITCH geschikt?

De Paddle BITCH is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe ervaring. Wat je ook bedenkt – met de Paddle BITCH kan het! Experimenteer met nieuwe uitdagingen én ervaar plezier en pijn tegelijk. Wees niet bang om buiten je comfortzone te gaan, de Paddle BITCH is speciaal ontworpen om je alle sensaties te geven die je zoekt. Laat je verwonderen en verrassen en ervaar de manier waarop pijn kan bijdragen aan stimulerende seksuele genot.

Hoe je de Paddle BITCH kan combineren

De Paddle BITCH is perfect om te combineren met andere speeltjes uit onze winkel, zoals bondage koorden, trapjes, kluisters en nog veel meer. Leer ook de verscheidende manieren om ermee om te gaan en voeg afwisseling toe aan je BDSM avontuur. Doe eens wat meer – stuur je partner de trap op, gebruik , fluwelen stropdassen en maak zo jullie speelsessie compleet.

Hoe moet je de Paddle BITCH schoonhouden?

De Paddle BITCH is gemaakt van leer en hierdoor is het belangrijk dat je er goed voor zorgt. Zorg ervoor dat je de Paddle BITCH regelmatig schoonmaakt met een milde zeep, na elke gebruiker om bacterievrij te houden.

Klaar om je seksleven op te peppen? Koop de Paddle BITCH bij Ladykiller.nl!

Bij Ladykiller.nl halen we meer uit onze seksleven. De Paddle BITCH is de perfecte paddel om de meest intense en kinky BDSM ervaringen te creëren. Begin zachtjes en laat jezelf meegevoerd worden door de intense genot…of tik bestraffen. Vergeet ook niet om de Paddle BITCH te combineren met andere speeltjes die je bij ons kunt vinden. Uitgebreide collecties – van erotische speeltjes tot lingerie – kun je direct online aanschaffen en beleveren in de veiligheid van je huis. Ontdek nu hoe je je seksleven nog spannender kunt maken!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273507853