Ditheby Padded Mask – Verberg je partner en vergroot het sensuele plezier

Met de Ditheby Padded Mask kun je je partner volledig bedekken, waardoor je extra opwinding en spannend plezier kunt ervaren. Een gepolsterde masker is gemaakt om sensuele gevoelens te verhogen en je kunt deze gebruiken tijdens een sensuele rollenspel of -sessie. Met de masker creëer je een spannend mysterie dat je zintuigen verbetert en je ën versterkt.

Deze Padded Mask heeft veel voordelen, waaronder:

  • Het is gemaakt om comfort, gestileerdheid en grote mate van zichtbaarheid te bieden.
  • Het is perfect voor zowel bondage beginners als experts
  • Het is gemaakt met veilig, ademend materiaal voor lekkere, comfortabele sessies

Wat is een Padded Mask?

De Ditheby Padded Mask is een masker dat je over het hoofd van je partner kunt dragen. Het is volledig bedekt met dun schuimrubber, wat betekent dat er geen lucht, licht of geluiden doorheen kunnen, zodat je een gevoel van absoluut zichzelf kunt ervaren. Het is geconstrueerd om comfortabel en gestileerd te zijn, waardoor je een gevoel van seksuele vrijheid zult ervaren.

Het is zeer geschikt voor een bondage-sessie of een rollenspel. De masker verbergt het gezicht van je partner, wat je fantasie extra verhoogt. Je partner is volledig onttrokken aan de digitale wereld waardoor je gericht op elkaar kunt zijn en het persoonlijke, intieme contact kunt ervaren.

Hoe gebruik je de Padded Mask?

Als je wilt vullen in de Padded Mask, kun je deze gebruiken bij een rollenspel tussen jullie twee of tijdens je eenzame avontuur. Om de masker te plaatsen, houd je het boven de ogen van je partner en zorg je dat de oren goed bedekt zijn. Plaats dan de riem aan de binnenzijde van de masker. Om de achterkant van het hoofd af te werken, kun je de riem plus riem van de masker aantrekken. Nu is de Padded Mask klaar om te gaan!

Je kunt het gebruiken tijdens een korte of lange sessie. Als je klaar bent, trek je gewoon de riem los en haal je de masker van het gezicht. Je kunt er ook gebruik van maken tijdens het slapen als je wilt, waardoor je een extra gevoel van comfort kunt krijgen.

Voor wie is de Padded Mask geschikt?

De Padded Mask is geschikt voor zowel bondage beginners als ervaren koppels. Het is veilig en comfortabel om naar te dragen en het is een perfecte manier om sensuele spelletjes in de slaapkamer meer spanning te geven. Het is ook een geweldige manier om de fantasie van een persoon te vergroten en je te omringen met duisternis.

Je kunt ook veel voordeel behalen door items uit onze collectie Rolling Rabbit in onze online shop Ladykiller.nl te combineren met de Padded Mask om je spel nog meer spannend te maken. Bijvoorbeeld bondagekettingen of een om je te helpen de ervaring te verbeteren.

Reiniging van de Padded Mask

De Padded Mask is eenvoudig te reinigen. Je kunt het masker afspoelen met een milde, verzorgende douchegel of shampoo. Bovendien is het masker ook wasbaar. Neem een zachte doek en vet een kleine hoeveelheid zeep en spoel het dier af. Daarna kun je het oppervlak afvegen met een glad vochtige doek om schimmelvorming te voorkomen.

En dat is alles wat je moet weten over de Ditheby Padded Mask! Durf je de uitdaging aan en schaf deze sensationele masker aan bij Ladykiller.nl? De Padded Mask is de perfecte manier om het intieme plezier in de slaapkamer een boost te geven! Bij Ladykiller.nl hebben we ook vele andere items die je spannende rollenspelavonturen wat spicier maken: , bondagekits, liefdesspeeltjes, bondagekettingen en nog veel meer… Ontdek wat er allemaal mogelijk is en gerne je leven in de slaapkamer spannender!