Padded Ball Gag: Speel ergens aan de grenzen van pijn

Spreken we van sextoys voor rollenspelen, dan heb je een variëteit aan producten. Maar als het gaat om onderdanigheid en controle, dan is er maar één perfecte keuze voor submissieve partners – de Padded Ball Gag. De Padded Ball Gag is uniek en staat bekend om zijn veelzijdigheid voor verschillende submissieve ervaringen. Hieronder lijst van eigenschappen van de Padded Ball Gag.

•Eenvoudig en comfortabel in gebruik
•Gemaakt van hoogwaardig materiaal
•Inclusief voering en band
•Makkelijk schoon te maken
•Onderdanigheid als thema

Wat is een Padded Ball Gag?

Een Padded Ball Gag is een veelzijdige sextoy. Het is een ballgag, het grootste onderdeel van het product is een gemaakt van kunststof die bedekt is met een speciale voering. Door de voering en het design, zal de kunststoffen bal niet te hard in je zitten. Een Padded Ball Gag komt met banden waarmee je het eenvoudig en comfortabel aan je hoofd kan binden.

Hoe gebruik jij de Padded Ball Gag?

De Padded Ball Gag is ontworpen om je partner te vertegenwoordigen als je rolspelen speelt. Of je nu alleen of met je partner wilt spelen, met de Padded Ball Gag weet je zeker dat je een onderdanige partner bent en de we ook je tegenstander is. Als je met de Padded Ball Gag wilt spelen, bind je de band rond je hoofd en duw vervolgens de kunststoffen bal in je mond. Dit zal je partner de controle geven en zal je tevens de controle over laten om de kunststoffen bal dieper in je mond te duwen als je klaar bent met je klaarkom-spel.

Voor wie is de Padded Ball Gag bedoeld?

De Padded Ball Gag is bedoeld voor personen die op zoek zijn naar een sterke ervaring met hun partner. Omdat het zo divers is qua ervaring, is de Padded Ball Gag geschikt voor mensen die groter en steviger spelen. Deze sextoy biedt namelijk de submissieve partner meer controle aan dan ooit. De Padded Ball Gag is perfect als u op zoek bent naar een ervaring bij het rollen die u net zo voldoening geeft als vrijen.

Hoe kan de Padded Ball Gag je seksleven verbeteren?

De Padded Ball Gag is ideaal voor seksspelletjes, want met deze sextoy heb je meer controle, vrijheid en plezier over uw relatie. Je partner krijgt de controle wanneer je de kunststoffen bal in je mond hebt en heeft de controle over de intensiteit van je ervaring. Je kunt hierdoor met je partner meer vrijheid ervaren, wat leidt tot een meer verdiepte ervaring. Als je meer controle en beperkingen tijdens het wilt, zal de Padded Ball Gag je seksleven een impuls geven.

Met welke andere sextoys en toys is de Padded Ball Gag te gebruiken?

De Padded Ball Gag is gemaakt om bij een standaard collectie te worden gebruikt. Dit betekent dat de balgag perfect is voor ervaren Joren die er zijn, maar ook voor beginners in . Het is uitstekend afgestemd op andere speeltjes en sextoys zoals , of . De combinatie van de ervaring en de perfecte balgag geeft je de mogelijkheid om je submissieve partner de controle te laten hebben.

Hoe reinig je de Padded Ball Gag?

De Padded Ball Gag is gemaakt van kunststof materiaal wat makkelijk schoon te maken is. Om het te reinigen, maak je de gig eerst los van de banden en neem je de bal uit het frame en maak die grondig schoon met warm water en afwasmiddel. Als de bal schoon is, kun je het frame en de banden met de hand afwasen met warm water en een mild afwasmiddel. Als alles schoon is, kun je de Padded Ball Gag weer in elkaar zetten en de banden aanbrengen.

Probeer de Padded Ball Gag en koop hem bij Ladykiller.nl

Als je nieuwsgierig bent of de Padded Ball Gag geschikt is voor jou en je partner, biedt Ladykiller.nl een groot assortiment aan van Padded Ball Gags, padddles, speeltjes en andere sextoys. Onze seksshop biedt een hoge kwaliteit waar je op kunt rekenen. Dus als je graag wil gaan voor de beste sextoy ervaring met je geliefde, neem dan een kijkje bij Ladykiller.nl voor de meest exclusieve sextoys en gereedschappen op de markt. We hebben zeker iets wat jou en je partner kan bevredigen.