P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening van Ladykiller.nl

Als u op zoek bent naar een die veilig, comfortabel en krachtig is en daarnaast ook nog eens eenvoudig te bedienen is met een afstandsbediening, dan is de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening van Ladykiller.nl de perfecte keuze voor u.

Met deze prostaat vibrator breng je heerlijke seksuele sensaties in je lichaam, die uiteraard niet zullen tegenvallen. De P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening kan bediend worden met een draadloze afstandsbediening en is diep in het lichaam te plaatsen, waardoor er intense orgasmes kunnen worden gevoeld.

Voordelen en functies van de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening:

  • Volledig draadloos met afstandsbediening
  • Stil en krachtig
  • Veilig om te gebruiken
  • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen
  • Verfijnde stoottechnologie voor intense sensaties
  • Moeiteloze en discreete plaatsing de in het lichaam
  • Waterdicht voor gebruik in bad en douche
  • Programmeer
    baar voor een unieke sekssensatie

Wat is de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening?

De P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening is een krachtige draadloze vibrator voor prostaatmassage met een afstandsbediening. Deze vibrator is ontworpen om gebruikers een unieke sensatie te geven die kan worden gereguleerd met behulp van de afstandsbediening of automatische modi. Met de verfijnde stoottechnologie kan elke gebruiker een persoonlijke sekssensatie ervaren.

De P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening is een draadloos in- en uitschakelbaar seksspeeltje dat is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. Het is stevig gemaakt om te voorkomen dat het te vroeg kapot gaat. De motor van de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening maakt gebruik van hoogwaardig materiaal en is stil en krachtig.

Hoe gebruik je de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening?

Om de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening te gebruiken, gebruik wat glijmiddel om het gebied waar de vibrator in wordt geplaatst te smeren, hetzij anale of vaginale plaatsing. Plaats de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening diep in het lichaam en kantel hem in de gewenste richting voor het beste resultaat.

Gebruik de afstandsbediening om de vibrator in te schakelen. Met de knoppen op de afstandsbediening is het mogelijk om de vibratieniveaus te regelen. Het is ook mogelijk om het speeltje handmatig in te stellen via de knoppen aan de bovenkant van de vibrator en gebruikers kunnen zelfs de automatische modi instellen.

Voor wie is de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening ontworpen?

De P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening is ontworpen voor zowel mannen als vrouwen. De vibrator is toegankelijk voor ervaren en onervaren gebruikers en is het perfecte gereedschap voor haar of hem die op zoek is naar een draadloze vibrator met een afneembare afstandsbediening. De stevige behuizing maakt het mogelijk voor gebruikers om zowel in de badkamer (dankzij het waterdichte ontwerp) als in de slaapkamer te genieten van de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening.

Hoe kan de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening het leven van uw klanten verbeteren?

De P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening kan het leven van uw klanten op verschillende manieren verbeteren. Door de mogelijkheid om programmeren en verschillende vibratieniveaus te regelen, kan de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening het seksleven van uw klanten op een nieuw niveau tillen. Bovendien kan de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening ook gecombineerd worden met andere speeltjes uit onze shop, zodat je de ultieme sekservaring kunt creëren.

Ten slotte is de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening ook nog eens heel makkelijk te reinigen, zodat uw klanten jarenlang plezier kunnen beleven aan dit speeltje.

Koop de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening nu in onze winkel Ladykiller.nl

Als u op zoek bent naar een van de beste prostaat v[‘ibrators op de markt, dan kunt u niet verkeerd gaan met de P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening van Ladykiller.nl. Deze stevige, maar comfortabele vibrator heeft een afneembare afstandsbediening waarmee je de vibratieniveaus kunt instellen. Een automatische modus, verfijnde stoottechnologie en een waterdichte behuizing maken deze vibrator helemaal af.

Kom vandaag nog langs in onze winkel en kijk verder naar andere speeltjes die uw leven in de slaapkamer kunnen verbeteren. In onze winkel vindt u categorieën zoals , leer, latex, fetish, ben wa & kegelers, body gempier, prostaat stimulators, wand , opwindende speeltjes met rekruterende slag, rookmachines, olie en was, seksstoelen, enzovoort.

Merk

Materiaal

Lengte in cm

Gewicht in gram

Verpakking in cm

Batterij noodzakelijk

Populariteit

Barcode

848518035318