P-Stroke – Prostaatstimulator met Strijkschacht en 7 Snelheden – Kleine stimulator, groots plezier

Introductie

De P-Stroke – Prostaatstimulator met Strijkschacht en 7 Snelheden van Ladykiller.nl is de perfecte manier om je prostaat te stimuleren. Het slimme design met een comfortabele strijkschacht en 7 krachtige vibratie- en trillingsinstellingen biedt een intense, zelfontdekkende ervaring die je seksleven naar het volgende niveau kan tillen. Met dit kleine speeltje ervaar je aangename stimulatie waarbij jij de controle hebt.

Voordelen en functies

  • Strijkschacht voor gemakkelijk en comfortabel inbrengen;
  • 7 verschillende vibratie- en trillingsinstellingen;
  • Stevig en duurzaam materiaal;
  • Gebruiksvriendelijk en veilig;
  • Waterproof ;
  • Verkeert altijd in direct contact met de prostaat;
  • Remote Controlled voor extra gebruiksgemak.

Wat is de P-Stroke?

De P-Stroke is een krachtige prostaatstimulator met een comfortabel en gemakkelijk te gebruiken design. Het is zo ontworpen dat het verkeert in direct contact met je prostaat terwijl je het speeltje inbrengt. Het heeft een ductiele strijkschacht die ervoor zorgt dat je je prostaat gemakkelijk en comfortabel kunt stimuleren. Na het inbrengen kun je kiezen uit 7 verschillende vibratie- en trillingsinstellingen waarmee je vervolgens je prostaat kunt masseren en stimuleren in de voor jou meest aangename manier.

Hoe gebruik je de P-Stroke?

Het gebruik van de P-Stroke is relatief eenvoudig. Je kunt het speeltje op verschillende manieren gebruiken. In de eerste plaats dien je de P-Stroke te reinigen met een warm sopje voordat je het voor de eerste keer gebruikt. Gebruik voor de beste ervaring . Vervolgens dien je de P-Stroke in te brengen. Door de unieke strijkschacht dien je de P-Stroke in je anus te steken en vervolgens geleidelijk steeds meer te duwen totdat het speeltje helemaal in je anus zit. Eenmaal aangebracht kun je de vibratieinstellingen wijzigen om de beste manier te vinden om je prostaat te stimuleren. Bovendien kun je het speeltje ook gebruiken met een remote control, waarmee je partner je stimuleert met verschillende vibratiestanden.

Voor wie is de P-Stroke geschikt?

De P-Stroke is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een kleine maar krachtige prostaatstimulator. De P-Stroke is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal en heeft een comfortabele strijkschacht waardoor je gemakkelijk in contact kunt komen met de prostaat. Omdat de P-Stroke ook waterproof is, kun je hem ook onder de douche of in het bad gebruiken, wat alleen maar het genot verhoogd.

Hoe kan de P-Stroke jouw leven verbeteren?

Door middel van prostaatstimulatie met de P-Stroke kunnen mannen hun seksualiteit verdiepen en meer controle krijgen over hun orgasme. Seksuele stimulatie kan op veel manieren helpen om het leven van mensen te verbeteren. Om de P-Stroke goed te gebruiken is het goed om eerst te oefenen. Zodra je de basisprincipes onder de knie hebt, kun je het potentieel gebruiken om meer creatief te zijn tijdens seks, meer te leren over wat er kan werken en uiteindelijk meer plezier te hebben tijdens seks.

Hoe combineer je de P-Stroke met andere speeltjes?

De P-Stroke is het perfecte speeltje om te combineren met andere speeltjes van Ladykiller.nl. Je kunt ‘s avonds met je partner samen een avontuur in de slaapkamer ervaren met een draadloos vibratorsysteem, een paar , verwarmde speeltjes en je P-Stroke, voor maximale sensatie. Probeer ook verschillende , erotische massageolien en andere om je plezier te Maximum.

Hoe reinig je de P-Stroke?

Het is belangrijk om de P-Stroke goed schoon te maken na elk gebruik. Reinig de P-Stroke met warm water en milde zeep. Sommige mensen kiezen er ook voor om een speciale sextoy cleaner te gebruiken voor extra hygiëne. Zorg ervoor dat je de P-Stroke na gebruik volledig droog maakt.

Kom naar Ladykiller.nl en probeer de P-Stroke nu zelf!

De P-Stroke – Prostaatstimulator met Strijkschacht en 7 Snelheden is de perfecte manier om meer plezier in je leven te brengen. In onze winkel Ladykiller.nl kun je een ruime keuze aan seksspeeltjes en accessoires vinden die je seksleven opnieuw leven kunnen inblazen. Bekijk ook onze andere categorieën zoals draadloze vibratorsystemen, realistische vervaagde , volwassen romans, lingerie, erotische massage, Anaaltoys en meer. Bekijk de verleidende keuze van Ladykiller.nl en ontdek hoe je je seksleven vandaag nog kunt verbeteren!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518033284