Oriel – Rechargeable Massage Wand is een innovatieve seksspeeltje dat functioneert als massagetoestel en als . Het is zeer krachtig en perfect om zowel de als intravaginale massage te krijgen. Met een draadloze oplaadbare batterij betekent dat je nooit stroom hoeft op te zoeken om het speeltje te gebruiken. Je kunt kiezen uit 9 verschillende patronen, verschillende intensiteiten en 10 vibratiegevoeligheden – genoeg om de ultieme reactie van het lichaam te bekomen.

Voordelen Oriel – Rechargeable Massage Wand:

– Rechargeable batterij die draadloos wordt opgeladen
– Waterbestendig en gemakkelijk te reinigen
– Zes intensiteiten variërend van zacht tot intens
– Negen verschillende vibratieterugkoppelingen
– Twee hoofdknoppen voor het aanpassen van vibratiepatronen en intensiteit
– Stille motor

Wat is Oriel – Rechargeable Massage Wand?

Oriel – Rechargeable Massage Wand is een revolutionair seksspeeltje dat speciaal is ontworpen voor ultiem plezier als het gaat om intieme massage. Met dit wandvormige massagespeeltje kun je kiezen uit negen verschillende vibratiepatronen, twee knoppen om intensiteiten en vibratiepatronen aan te passen, en een extreem lange levensduur. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft Oriel – Rechargeable Massage Wand een draadloos oplaadbare batterij die het mogelijk maakt om het speeltje overal mee naar toe te nemen.

Hoe kan ik Oriel – Rechargeable Massage Wand gebruiken?

Met Oriel – Rechargeable Massage Wand is er een groot aantal verschillende manieren waarop je het speeltje kunt gebruiken, afhankelijk van het plezier dat je zoekt. De massage wand kan ofwel extern worden gebruikt om de buitenkant van het lichaam te stimuleren, of je kunt het binnenin je vagina gebruiken om te genieten van een intense intravaginale massage. Met een breed scala aan intensiteiten en vibratiepatronen is Oriel – Rechargeable Massage Wand bedoeld om koppels de intensiteit te geven die ze zoeken.

Voor wie is Oriel – Rechargeable Massage Wand bedoeld?

Oriel – Rechargeable Massage Wand is bedoeld voor koppels die op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om hun seksleven te verbeteren. Het is ook ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een hoogwaardige intieme massage oplossing die draadloos oplaadbaar is en die buitengewone levenslast heeft. Oriel – Rechargeable Massage Wand is hier uitermate geschikt voor, omdat het veel meer controle biedt dan andere massagespeeltjes. De twee hoofdknop om verschillende patronen en intensiteiten te bepalen bieden je alle tools die je nodig hebt om de ultieme massage ervaring te creëren – iets waar de meeste andere seksspeeltjes niet in slagen.

Hoe kan Oriel – Rechargeable Massage Wand je seksleven verbeteren?

Oriel – Rechargeable Massage Wand biedt een nieuwe manier om met intieme massage te experimenteren. Het kan je seksleven verrijken door nieuwe manieren te leren om intiem plezier te ervaren. Door de vele verschillende vibratiepatronen kun je alle mogelijke combinaties maken, van rustige bruisende patronen tot sterke, krachtige patronen, zodat je kunt spelen met intensiteit en variëren. Wat het gemakkelijk maakt om het speeltje alleen te gebruiken is dat je helemaal zelf de intensiteit en vibratiepatronen kunt instellen.

Welke andere speeltjes en toys kun je gebruiken met Oriel – Rechargeable Massage Wand?

Oriel – Rechargeable Massage Wand is vooral bedoeld als een massagespeeltje, maar met andere speeltjes en toys zou het nog meer kracht en plezier kunnen geven. Het kan worden gebruikt met cockrings om verlichting in de penis te verhogen, of gecombineerd met een voor een dubbel effect om de clitoris te stimuleren. Met de verschillende lippen kun je ook heerlijke combinaties maken van clitoris en intravaginale stimulatie.

Hoe moet ik Oriel – Rechargeable Massage Wand reinigen?

Net als bij elk seksspeeltje, moet je ook Oriel – Rechargeable Massage Wand regelmatig reinigen. We raden – zelfs aan na elk gebruik- aan om het speeltje schoon te maken met een milde zeep en warm water, en het daarna af te drogen met een schone droge doek. Als het speeltje volledig droog is, moet je er voor zorgen dat het op een droge en koele plaats wordt bewaard om schimmelvorming te voorkomen.

Probeer Oriel – Rechargeable Massage Wand vandaag nog!

Oriel – Rechargeable Massage Wand is perfect om ervoor te zorgen dat elk koppel kan genieten van een intieme massage. Het geeft je de mogelijkheid om de vibratiepatronen en intensiteiten volledig naar eigen smaak aan te passen, zodat je kunt genieten van de ultieme ervaring. We raden je aan om het Oriel – Rechargeable Massage Wand te kopen bij Ladykiller.nl zodat je kunt genieten van deze innovatieve seksspeeltje waarmee je seksleven voortdurend verbeterd, waar je ook bent.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

811041014075