Koppel plezier met de Oralove – Finger Friend Stimulator

De Oralove – Finger Friend Stimulator is uw beste vriend en beste speeltje voor intiem plezier. Het is een jeuk, prikkel en vibratie speeltje dat je je vingers kan verbeteren en je een voorsprong geeft bij plezier in de slaapkamer.

Met de Oralove – Finger Friend Stimulator zal je intieme zoektocht naar bevrediging een wonderschone verrassing zijn. De Oralove – Finger Friend Stimulator heeft geavanceerde technologie die je gevoeligheid en dirty plezier verhogen. De Oralove – Finger Friend Stimulator is ontworpen voor gebruik met één vinger, maar u kunt meer vingers gebruiken als u bedenkt hoe voorzichtig u moet zijn.

De Oralove – Finger Friend Stimulator is een must-have speeltje dat je leven in de slaapkamer zal verrijken. Als je eenmaal de Oralove – Finger Friend Stimulator hebt geprobeerd, zal je nooit meer hetzelfde zijn. De Oralove – Finger Friend Stimulator is ideaal voor zowel beginners als ervaren seksspeeltjes gebruikers. 

Hieronder vind je een lijst met de voordelen en eigenschappen van de Oralove – Finger Friend Stimulator.

Voordelen en eigenschappen van de Oralove – Finger Friend Stimulator

  • Zacht, zijdeachtig en flexibel materiaal
  • Verzacht en verlicht jeuk of wonden
  • 40 verschillende vibratie modi
  • Trillingen die je kunt aanpassen naar je eigen smaak
  • Compatibel met alle waterbasis smeermiddelen
  • Geschikt voor alle vingermaten
  • Waterbestendig
  • Geen batterijen nodig, opladen met USB-kabel.

Wat is de Oralove – Finger Friend Stimulator?

De Oralove – Finger Friend Stimulator is een speciaal ontworpen verzorgingsspeeltje voor vingers. Het is gemaakt van een zacht, zijdeachtig materiaal dat zacht aanvoelt. De Oralove – Finger Friend Stimulator maakt gebruik van geavanceerde technologie om je gevoeligheid en kinky plezier te verhogen. Het heeft ook 40 verschillende vibratie modi om je ervaring te verrijken.

De Oralove – Finger Friend Stimulator is ontworpen voor gebruik met één vinger, maar je kunt meer vingers gebruiken als je bedenkt hoe voorzichtig je moet zijn. De technologie verplaatst de vibraties van je vinger naar de geavanceerde technologie die spotprikkels uitzendt, waardoor je heerlijke tintelingen voelt.

Hoe gebruik je de Oralove – Finger Friend Stimulator?

De Oralove – Finger Friend Stimulator is eenvoudig te bedienen. Plaats je vinger in de opening en begin met het verkennen van de verschillende vibraties die de Oralove – Finger Friend Stimulator biedt. U kunt de vibratiesmachine aanpassen met de knoppen op het speeltje.

Als je vinger in de opening is geplaatst, kun je de knoppen gebruiken om het tempo, de kracht en de klem te veranderen. Je kunt de vibraties ook stoppen en herstarten met een simpele druk op de knop. De Oralove – Finger Friend Stimulator biedt ook de mogelijkheid om verschillende temperatuurmodi te selecteren, zodat je je eigen temperatuur kan kiezen.

Voor wie is de Oralove – Finger Friend Stimulator geschikt?

De Oralove – Finger Friend Stimulator is geschikt voor iedereen die een extra boost wil in de slaapkamer. Het is een genot voor vrouwen, mannen en stellen die op zoek zijn naar extra stimulatie en verrassingen. Het verhogen van je gevoeligheid verrijkt je avontuur en benadrukt je zintuigen.

Met de Oralove – Finger Friend Stimulator kun je genieten van intieme liefdesspelletjes om je seksuele ervaringen te verrijken. De Oralove – Finger Friend Stimulator brengt je fysieke ervaringen op een nieuw niveau – je en mind worden betaald voor een intens genot.

Hoe kan de Oralove – Finger Friend Stimulator je leven verbeteren?

De Oralove – Finger Friend Stimulator is uw beste vriend en beste speler voor intiem plezier. Door de geavanceerde technologie zal je gevoeligheid en de ervaring die je in de slaapkamer kan hebben verrijken. De prachtige dingen die je met dit geweldige speeltje kunt doen, zullen je leven veranderen.

De Oralove – Finger Friend Stimulator is ook perfect te combineren met andere speeltjes zoals , mannelijke en koppelstukken. Er zijn veel andere categorieën van speeltjes in onze winkel Ladykiller.nl waarmee je je leven in de slaapkamer spannender kan maken.

Hou ook altijd in gedachten dat je het speeltje na gebruik goed moet reinigen. Nou, dat is alles wat je over de Oralove – Finger Friend Stimulator moet weten. Nu is het de perfecte tijd om de Oralove – Finger Friend Stimulator te proberen bij Ladykiller.nl en voel je de dingen die je alleen met deze prachtige speeltje kunt ervaren. Wacht niet langer en ga je avontuur beleven!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421017606