Opblaasbare Stimulator, een revolutionaire een sextoy voor stimulatie. Heb je zin in wat extra sensaties in je seksleven? Dan is de Opblaasbare Stimulator de perfecte keuze voor jou. Met deze revolutionaire sextoy krijg je meer controle over je seksleven en creëer je intense orgasmes waarvan je niet wist dat je ze kon voelen.

Eigenschappen van de Opblaasbare Stimulator:
– Gemaakt van hoogwaardig TPE materiaal voor optimale stevigheid en kwaliteit
– Met maar liefst drie massagestimulatoren voor extra stimulatie
– Waterdicht en perfect om te gebruiken in bad of onder de douche
– Waterproof afdichting voorkomt lekken
– Stimulator heeft 5 verschillende maatvoeringen variërend van 7 cm tot 10 cm in doorsnede
– Stimulator is opblaasbaar en heeft 10 verschillende vibratie standen

Wat is de Opblaasbare Stimulator?

De Opblaasbare Stimulator is een revolutionaire sextoy waarmee je een unieke seksuele ervaring kunt creëren. Met de Opblaasbare Stimulator krijg je meer controle over je seksleven, waardoor je meer mogelijkheden krijgt om je intieme plezier te verhogen. Deze opblaasbare stimulator is gemaakt van hoogwaardig TPE materiaal en heeft drie geïntegreerde massagestimulatoren om jouw seksuele ervaringen naar een hoger niveau te brengen.

Hoe gebruik je de Opblaasbare Stimulator?

De Opblaasbare Stimulator is makkelijk te gebruiken. Eerst plaats je de stimulator in je vagina. Voel de stimulatoren rustig zich in jouw lichaam verplaatsen. Daarna kun je het aantal stimulatoren en de druk op de stimulatoren aanpassen door middel van een knopje dat aan de zijkant zit. Eenmaal in de juiste positie geplaatst, voel je al hoe de sensaties in je lichaam zich intensifiëren. Voor extra verwennerij kun je de Opblaasbare Stimulator ook gebruiken in het bad of onder de douche. Hierdoor kom je terecht in een gerichte omgeving vol sensaties en orgasmes.

Voor wie is de Opblaasbare Stimulator bedoeld?

De Opblaasbare Stimulator is geschikt voor iedereen die op zoek is naar extra sensatie in zijn/haar seksleven. Het is prima geschikt voor zowel beginners als gevorderden op het gebied van seksualiteit. Met de verschillende maatvoeringen en verschillende vibratie standen is er altijd wel een manier om het perfecte seksuele plezier te creëren.

Hoe kan de Opblaasbare Stimulator je seksleven verbeteren?

De Opblaasbare Stimulator kan je seksleven op allerlei manieren verbeteren. De drie geïntegreerde massagestimulatoren geven je profiteer van een betere stimulatie in je intiemste gebieden. Ook het opblazen van de Stimulator zorgt voor een intensere ervaring waarmee je de vergrote sensaties kunt voelen. Als resultaat krijg je betere ervaringen en meer controle over je seksleven waardoor het seksuele plezier een totaalervaring wordt.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Opblaasbare Stimulator gebruiken?

Je kunt de Opblaasbare Stimulator het beste gebruiken in combinatie met andere sextoys en speeltjes. Gebruik bijvoorbeeld een clitorale en een anaalplug in combinatie met de Opblaasbare Stimulator voor intenser plezier. Je kunt ook andere aanvullende sextoys gebruiken voor twee personen, zoals een cockring, en een voor extra verwennerij.

Hoe reinig je de Opblaasbare Stimulator?

Om de Opblaasbare Stimulator schoon te maken is altijd aan te raden om deze te wassen met lauw warm water en seksspeeltjes reiniger. Gebruik nooit agressieve antibacteriële reinigers of agressieve schuursponzen. Zorg ervoor dat alle delen van de Opblaasbare Stimulator schoon zijn voordat je deze weer gebruikt.

Probeer de Opblaasbare Stimulator en bestel hem in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je zinnen hebt op een revolutionair seksspeeltje voor een betere seksuele ervaring, dan is de Opblaasbare Stimulator de perfecte keuze voor jou. Deze opblaasbare stimulator voegt meer controle over je seksleven toe en maakt gebruik van verschillende maatvoeringen en vibratie standen zodat je exact de juiste intensiteit kunt creëren. Neem vandaag nog een kijkje in onze seksshop Ladykiller.nl om de Opblaasbare Stimulator te proberen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518004413