Onslaught – XL Dildo Thruster; een speeltje dat jouw seksleven zal veranderen!

Bij Ladykiller.nl vind je kwalitatief hoogwaardige seksspeeltjes die het leven in je slaapkamer leuker, gezonder en spannender maken. We presenteren je de Onslaught – XL Thruster. Een succesvolle combinatie tussen een krachtige dildo-thruster en een klassieke dildo. Het is vibrerend en bestuurbaar met behulp van onze draadloze afstandsbediening en voelt aan als een ware partner. De LAW IMPULSE technologie biedt een unieke combinatie van continue vibratie en pulserende stoten die in perfecte harmonie bij elkaar gebracht worden. Nu kun je je wilde fantasiën realiseren in de comfortabele omgeving van je eigen slaapkamer.

De Onslaught – XL Dildo Thruster; Funkties & Voordelen

De Onslaught – XL Dildo Thruster is perfect voor diegene die op zoek zijn naar een dildo die echt het verschil maakt. Hier volgen wat van de voordelen van de Onslaught – XL Dildo Thruster;

  • Krachtige LAW IMPULSE technologie voor een combinatie van continue vibraties en pulserende stoten
  • Verstelbare snelheid; 10 verschillende opwindende standen
  • Draadloze afstandsbediening; bedien de Onslaught – XL Dildo Thruster on the go vanuit je luie stoel
  • Gemaakt van hoogwaardig siliconen en ABS plastic; duurzaam en bekend om hun veilige condities
  • Siliconen bas voor een veilige grip

Wat is de Onslaught – XL Dildo Thruster precies?

De Onslaught – XL Dildo Thruster is een krachtige met lawaaimpulse technologie, met een draadloos afstandsbediening en een nette siliconen basis. Met de combinatie van continue vibraties, pulserende stoten en 10 verschillende snelheden is de Onslaught – XL Dildo Thruster een krachtige en kwalitatief perfect speeltje met een fluweelzachte, soepele finish. Perfect om in je luie stoel te genieten van jouw eigen solofeestje.

Hoe te gebruiken?

Het instellen en gebruik van de Onslaught – XL Dildo Thruster is heel simpel. Om de Onslaught – XL Dildo Thruster te activeren, hoef je alleen maar de afstandsbediening te gebruiken. Druk de knop in en changeer naar de snelheid die bij je past; het draait bijna soepel aan. Druk op de knop om je solofeestje te activeren en je bent klaar om ervan te genieten.

Voor wie is de Onslaught – XL Dildo Thruster bedoeld?

De Onslaught – XL Dildo Thruster is toegankelijk voor iedereen; jong, oud, ervaren of onervaren. Het speeltje is voor iedereen geschikt. De Onslaught – XL Dildo Thruster komt met 10 verschillende snelheden, die ervoor zorgen dat je elk gewenst avontuur kunt ervaren. Of je nou alleen bent of met je partner, de Onslaught – XL Dildo Thruster heeft wat je zoekt.

De Onslaught – XL Dildo Thruster; jouw boterhammetje voor een gezonde levensstijl

De Onslaught – XL Dildo Thruster is een seksspeeltje dat geschikt is voor iedereen. Het combineert de krachtige kwaliteiten van een klassieke dildo met een krachtige dildo-thruster om zo perfectie te bereiken. Er is geen twijfel dat het jouw seksuele leven zal veranderen.

De Onslaught – XL Dildo Thruster kan eenvoudig gecombineerd worden met andere speeltjes in onze winkel, zoals of cockrings, om dat extra -gevoel van erotiek en sexiness te bewerkstelligen. Probeer ook eens onze gelijkenis voor een extra dosis plezier.

Om ervoor te zorgen dat je van de Onslaught – XL Dildo Thruster lang kunt genieten, is het belangrijk dat je het goed reinigt. Met een zachte, warme doek en ontsmettingsmiddel krijg je het speelgoed weer helemaal schoon voor de volgende keer!

Kom naar Ladykiller.nl voor nog meer plezier!

We hebben bij Ladykiller.nl meer dan genoeg speeltjes om je leven in de slaapkamer leuker en spannender te maken. We hebben niet alleen de Onslaught – XL Dildo Thruster, maar ook vibrators, cockrings, manchetten en zelf ijskoude voor een spannend bondagespel. Alles is te vinden op onze website. Neem dus een kijkje en selecteer al je favorieten!

Wat denk je ervan om je seksleven spannender te maken? Ben je klaar om het meeste uit je solofeestje te halen? Onze Onslaught – XL Dildo Thruster is ontwikkeld om jou in beide gevallen te voorzien. Benieuwd? Probeer het dan uit en kom langs bij onze winkel Ladykiller.nl en voel je betoverd!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518027078