Hou je van geweldige avonden vol spanning, sensatie en plezier? Dan is de One Night Stand-Corselet & G-String de perfecte om jouw seksspeeltjes collectie mee uit te breiden en je erotische avonden nog spannender te maken. De One Night Stand – Corselet & G-string – One Size is een drie-delig ‘wet look' lingeriesetje in one size fits all. De set bestaat uit een V-hals halter toptracker, een speelse string en een opwindende, verstelbare corselet.

Eigenschappen One Night Stand – Corselet & G-String – One Size:
– V-hals halter top
– Stretch-stof functies
– Set bestaat uit verstelbare corselet, string en halter top
– Ademend en lichtgewicht materiaal
– One size fits all
– Het perfecte accessoire voor een fantasie, erotische of ‘fetish night'

Wat is One Night Stand – Corselet & G-String – One Size?

De One Night Stand – Corselet & G-String in one size fits alle is een drie-delig lingeriesetje dat bestaat uit een V-hals halter top, een verstelbare en afneembare corselet en een speelse string. De set is vervaardigd van een ademend, lichtgewicht en comfortabel materiaal en kan gemakkelijk worden afgesteld naar jouw figuur waardoor hij een perfecte pasvorm krijgt. De One Night Stand – Corselet & G-String in one size fits all is de perfecte accessoire voor spannende avonden voor jou en je lover.

Hoe kan je One Night Stand – Corselet & G-String – One Size een gebruiken?

De One Night Stand – Corselet & G-String in one size fits all is het perfecte accessoire voor een erotische of ‘fetish night'. De wet look-set kun je gebruiken om je lover te verleiden met sensuele dans- of vrijspelervaring. De halter top en corselet leggen de focus op jouw prachtige lichaam en maakt van jouw hele lichaam een erotische fantasie in de slaapkamer. Je kunt ‘n spannende show produceren door de One Night Stand – Corselet & G-String – One Size te combineren met andere sextoys, zoals heet liefdescondoom, een erotische massageoliën of een erotische om nog meer mogelijkheden te creëren in bed.

Voor wie is One Night Stand – Corselet & G-String – One Size bedoeld?

De One Night Stand – Corselet & G-String in one size fits alle is de perfecte aankoop voor elke persoon op sportzoek naar een speciale avond, voor diegenen die hun seksleven nog spannender willen maken. Het ademende, lichtgewicht materiaal zorgt voor comfort de hele nacht, dat het ideale stuk is om je eigen innerlijke seksy-me-you een boost te geven, of je nu gaat voor sensationaler in de slaapkamer of gewoon gaat voor een goede tijd.

Hoe verbeteren One Night Stand – Corselet & G-String – One Size je seksleven?

De One Night Stand – Corselet & G-String in one size fits alle kan gebruikt worden om je erotische avonden meer invloed en plezier te geven als je niet van plan bent om naar een naaktstrand te gaan. De set kan gedragen worden wanneer je met iemand naar bed gaat, of als je een solo avontuur hebt. De set is perfect voor sensuele avondjes met je partner of wanneer je een vrijspel met je lover wil spelen. De One Night Stand – Corselet & G-String kan je een heel nieuw niveau van erotische plezier en avontuur geven.

Met welke andere speeltjes en toys kan je One Night Stand – Corselet & G-String – One Size gebruiken?

De One Night Stand – Corselet & G-String is een perfect accessoire om te gebruiken wanneer je er klaar voor bent om je seksavonturen nog spannender te maken. je kunt de set combineren met andere sextoys zoals liefdeskamers, massageoliën, , oneither-poorten, zwepen en vele andere toys. Zorg ervoor dat je naar de sextoy shop Ladykiller.nl gaat en bekijk wat er allemaal mogelijk is om je seksleven nog verder te verrijken.

Hoe moet je One Night Stand – Corselet & G-String – One Size reinigen?

De One Night Stand – Corselet & G-String heeft de perfecte pasvorm, dus je wilt de set zeker goed onderhouden. Mouwen en met behulp van het vloeibare wasmiddel dat je normaal gesproken voor je delicaat wasgoed gebruikt of gebruik milde vloeibare bevochtigingsmiddelen. De set hangen of dekken om te drogen. Gebruik geen bleekmiddel, of wasmachine of droger. Wees voorzichtig met het vermijden van schuren tegen scherpe voorwerpen. Wees voorzichtig met het vermijden van schuren tegen scherpe voorwerpen.

Waarom moet je One Night Stand – Corselet & G-String – One Size proberen?

Als je op zoek bent naar een manier om je seksleven spannender te maken, dan is de One Night Stand – Corselet & G-String – One Size de perfecte aankoop. Deze drie-delige set is vervaardigd van ademend, lichtgewicht en comfortabel materiaal waardoor je de perfecte pasvorm krijgt. De set kan gebruikt worden voor een erotische of ‘fetish night' en zorgt er zo voor dat je nog meer mogelijkheden hebt in bed. Koop jouw One Night Stand – Corselet & G-String – One Size vandaag nog bij Ladykiller.nl en ervaar hoe je seksleven nog spannender kan worden met deze set.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045912947, 883045912954