Met de Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size raakt iedereen verliefd! De dames willen verleidelijk voor de dag komen en de heren zullen verblind zijn door je gewaagde look. De unieke Plus Size Ondoorzichtige Net Garter Jurk is sexy, comfortabel en verlengt je benen. De jurk is een must-have voor wanneer je een spannende avond wil beleven.

Eigenschappen Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size:

– Ontworpen met kenmerkend ondoorzichtig netstof
– Verkrijgbaar in diverse maten voor plus size dames
– Heeft een comfortabele, elastische taille
– Verstelbare garters om de jurk op zijn plaats te houden
– Verkrijgbaar in verschillende kleuren; zwart, wit, rood en blauw

Wat is Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size?

Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size is een sexy, classy lingerie jurk gemaakt van ademende, ondoorzichtig netstof. De taille is elastisch en bevat verstelbare garters die de jurk beheersbaar houden. De Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size is bedoeld om het lichaam te benadrukken en langdurig comfort te bieden. Ze is verkrijgbaar in diverse maten, voor vrouwen van plus-size.

Hoe kan Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size gebruikt worden?

Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size is het absolute must-have lingerie kledingstuk voor uitgaan en verleiding. Je kunt de jurk dragen onder een korte rok, masker of jurk voor een verleidelijk uiterlijk. Ook voor seksuele playdates of een romantisch diner met je partner zal de Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size alle aandacht naar je toe trekken.

Voor wie is de Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size bedoeld?

De Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size is ontworpen voor plus size dames die zin hebben om hun figuur te laten zien. De ondoorzichtig netstof benadrukt de beha en taille, terwijl een comfortabele, elastische taille ervoor zorgt dat het allemaal lekker zit. Ook houwt het een een prachtig silhouet dat er heerlijk verleidelijk uit ziet.

Hoe kan de Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size je seksleven verbeteren?

Met de Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size kom je gegarandeerd iedereen tegen die jou begeerlijk en verleidelijk vindt. Ook krijg je van het dragen van de jurk een zelfverzekerd gevoel waardoor je meer durft te doen in de slaapkamer. Het dragen van de jurk is een geweldige manier om kinky.

Met welke andere speeltjes en toys kan Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size gebruikt worden?

Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size kan perfect gebruikt worden in combinatie met andere speeltjes en toys. Zo kun je bijvoorbeeld een paar metalen ringen of je favoriete speeltje erbij gebruiken voor extra stimulatie. Ook kun je kiezen voor een of meerdere gladde metalen pluggen, nekkettingen of draad voor een ervaring die je niet snel vergeet.

Hoe moet Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size gereinigd worden?

De Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size kan gereinigd worden met zachte wasmiddel en warm water. Voor extra reinheid kun je het vervolgens ook schoonmaken met een speelgoed cleaner. Zorg er altijd voor dat de speelgoed cleaner geschikt is voor het materiaal.

Koop Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size in LadyKiller.nl

Verzorg de avond met de verrukkelijke Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size van Ladykiller.nl en ga voor een stijlvolle, verleidelijke look die je zelfverzekerd en krachtig voelt. De jurk heeft een perfect, vrouwelijk silhouet en aantrekkelijke mid-length lijnen die bijzonder opwindend zijn. Koop nu de Ondoorzichtige Net Garter Jurk – Plus Size in LadyKiller.nl en geniet van een seksueel-verleidelijke uitstraling.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368234646