Onderliggende C-Ring – 15×50 mm van Ladykiller.nl

Of je nu een beginner in bent of juist op zoek bent naar iets nieuws om in de slaapkamer uit te proberen, bij Ladykiller.nl verkopen we het perfecte speeltje voor jou en je partner om toe te voegen aan je seksuele playtime: de Onderliggende C-Ring – 15×50 mm. Dit is een soft-touch, flexibele siliconen cockring die je perfect kunt gebruiken om je erectie meer kracht, duurzaamheid en gevoeligheid te geven.

De voordelen van de Onderliggende C-Ring – 15×50 mm:

De Onderliggende C-Ring – 15×50 mm heeft vele voordelen, waaronder:

  • Hij is 15×50 millimeter groot, wat ideaal is om je erectie langdurig in stand te houden, zodat je meer kunt genieten en je partner ook bevredigt.
  • Hij is gemaakt van lekker zachte siliconen, dus hij voelt zacht aan en is ook nog eens gemakkelijk te reinigen.
  • Hij is flexibel en kan zo aangepast worden aan je erectiestrook voor een comfortabeler gevoel.
  • Hij voegt variatie toe aan je seksuele spel en kan worden gebruikt om kinky rollenspellen en BDSM in de slaapkamer op te sporen.

Wat is de Onderliggende C-Ring – 15×50 mm?

De Onderliggende C-Ring – 15×50 mm is een perfecte keuze voor een speeltje in de slaapkamer. Het is een flexibele siliconen cockring die je kunt gebruiken om je erectie langer te behouden en je seksuele prestaties te verbeteren, waardoor je meer kunt genieten van het moment.

Het is gemaakt van een comfortabele, zachte siliconen dat samen met je aanpast om een optimaal gevoel van strakheid te creëren. Wanneer aangebracht, zal de Onderliggende C-Ring – 15×50 mm je bloedcirculatie in je ederectiestrook beperken en verhogen de bedrijfheid en voelbaarheid van je erectie.

Hoe gebruik je de Onderliggende C-Ring – 15×50 mm?

Het is ontzettend gemakkelijk om de Onderliggende C-Ring – 15×50 mm te gebruiken. Als eerste moet je de Onderliggende C-Ring – 15×50 mm insmeren met glijmiddel zodat hij gemakkelijk glijdt en geen irritatie geeft aan je huid. Vervolgens moet je de ring met het dikkere deel naar beneden plaatsen; als je het dikkere deel naar boven plaatst kan je geen bloedcirculatie meer krijgen, met een mogelijk gevaar voor de gezondheid.

De Onderliggende C-Ring – 15×50 mm is bedoelt om tijdens seks in stand te blijven zitten. De ring heeft een flexibele band die zorgt dat hij het meest comfortabele formaat bereikt. Je zou de ring ook tijdens auto-erotische activiteiten of alleen kunnen gebruiken.

Voor wie is de Onderliggende C-Ring – 15×50 mm geschikt?

De Onderliggende C-Ring – 15×50 mm is geschikt voor iedereen die meer uit de slaapkamer wil halen. Of je nu man bent of vrouw, alleen of met een partner bent, de Onderliggende C-Ring – 15×50 mm zal je de ervaring geven die je wenst.

Het is zeker een perfect speeltje om te gebruiken tijdens kinky rollenspellen of andere BDSM activteiten. Door de comfortabele siliconen zal het geen irritatie veroorzaken en je kunt langer seksuele activiteiten uithouden.

Hoe verbetert de Onderliggende C-Ring – 15×50 mm jou life?

De Onderliggende C-Ring – 15×50 mm is een top speeltje dat je helpt om meer ervaring en plezier uit je seksuele ervaringen te halen. Door zijn flexibiliteit en comfort heb je betere en langere erecties van hoge kwaliteit, hetgeen je partner ook bevredigt.

Hij voegt ook extra spanning en kinky flair toe aan je seksuele spel waardoor je meer kunt genieten.

De Onderliggende C-Ring – 15×50 mm is ook perfect te combineren met andere speeltjes uit onze winkel, zoals balzakringen, en .

Hoe reinig je de Onderliggende C-Ring – 15×50 mm?

Een goede regel is om altijd je speeltjes na gebruik te reinigen. Maar met de Onderliggende C-Ring – 15×50 mm hoef je je geen zorgen te maken; deze is gemaakt van zachte en comfortabele siliconen die gemakkelijk te reinigen is met warme water en milde zeep of een Toy Cleaner.

Doe het en kom naar Ladykiller.nl!

Kom naar onze winkel Ladykiller.nl en ontdek alle mogelijkheden die we aanbieden in onze categorieën; van klassieke cockringen, over BDSM-speeltjes tot vibrators en cockpompen – er is voor elk wat wils.

We hebben ook vele edelstalen cockringen, cock- en balzakringen, -gerten ook verschillende vibrators. Kijk ook naar onze ruime selectie van prosters en speeltjes voor koppels.

Laat de klassieke dingen achter je en kom naar Ladykiller.nl en bestel de Onderliggende C-Ring – 15×50 mm – de perfecte combinatie van kwaliteit, kracht en plezier. Probeer hem, je bent er verzekerd van dat je er tevreden mee zal zijn.