Onderliggende C-Ring – 15×45 mm is een revolutionaire sextoy die gericht is op optimaal seksueel genot. Met de C-Ring kun je de penis of stimuleren met pulserende trillingen en vibrerende patronen. De C-Ring geeft een extra stimulatie door de compressie van spieren, waardoor je een nog intensere ervaring krijgt. Door het slimme ontwerp kun je met één handel de trillingen aan- en uitzetten. Door de Onderliggende C-Ring – 15×45 mm te gebruiken krijg je als man meer controle en verbetering van de gevoeligheid, waardoor er meer bloed naar je geslachtsdelen kan stromen. Ook als vrouw krijgt je meer controle en verbetering van de gevoeligheid en wordt door het krappe design een intense gegeven.

Eigenschappen Onderliggende C-Ring – 15×45 mm:
• Geeft door het krappe design extra clitoris stimulatie.
• Pulserende bewegingen.
• Vibratiepatronen en trillingen.
• Compact en klein formaat met een diameter van 15 mm en breedte van 45 mm.
• Gemakkelijk in te stellen met één handel knop.
• Waterproof, dus geschikt voor gebruik in bad of douche.
• Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wat is Onderliggende C-Ring – 15×45 mm?

Met Onderliggende C-Ring – 15×45 mm geniet je van een ultieme seksuele ervaring. De C-Ring is gemaakt van 100% medisch silicone en is ontworpen om het genot te verhogen. De Onderliggende C-Ring – 15×45 mm heeft een diameter van 15 mm en breedte van 45 mm, waardoor er een intense clitoris stimulatie wordt gecreëerd.

Hoe kan je Onderliggende C-Ring – 15×45 mm gebruiken?

De Onderliggende C-Ring – 15×45 mm is eenvoudig in te stellen. Voordat je de C-Ring kunt gebruiken moet je eerst de batterijen erin plaatsen. Door met één knop de trillingen aan- en uit te zetten, stel je de vibratiepatronen in. Ook is het mogelijk om de patronen en intensiteit aan te passen. Met de C-Ring om je penis of clitoris kun je genieten van pulserende bewegingen. Door de compressie wordt extra bloed naar je geslachtsdelen gestuwd, waardoor je de ultieme seksuele ervaring krijgt.

Voor wie is Onderliggende C-Ring – 15×45 mm?

Onderliggende C-Ring – 15×45 mm is perfect voor zowel mannen als vrouwen. Voor mannen voegt de C-Ring extra controle, sensatie en verbetering van de gevoeligheid. Daarnaast krijgen ook vrouwen extra controle en een intens seksuele stimulatie. De compacte en flexibele ring is geschikt voor alle genderidentiteiten en seksuele geaardheden.

Hoe kan Onderliggende C-Ring – 15×45 mm je seksleven verbeteren?

De Onderliggende C-Ring – 15×45 mm kan je seksleven revolutioneren. Met de C-Ring om de penis of clitoris krijg je een intensere seksuele stimulatie. Daarnaast kan je spieren ook geaccentueerd worden waardoor je extra stevigheid krijgt. Met de verschillende vibration petronen kan je je seks ervaring naar een hoger niveau brengen en genieten van een nog intenser seksueel genot.

Welke andere sextoys en speeltjes kunnen samen met Onderliggende C-Ring – 15×45 mm worden gebruikt?

Onderliggende C-Ring – 15×45 mm is perfect te combineren met andere sextoys en speeltjes. Er zijn vele manieren om de C-Ring te gebruiken met andere sextoy. Van cockrings met bullet , tot clitoris stimulatie tools. Ook kun je de C-Ring combineren met paren speeltjes, zoals of invoegingen. In onze seksshop Ladykiller.nl vind je als je een uitgebreid aanbod aan sextoys om de C-Ring mee te gebruiken.

Hoe moet de Onderliggende C-Ring – 15×45 mm gereinigd worden?

Onderliggende C-Ring – 15×45 mm moet met milde zeep en water gereinigd worden. Gebruik geen schurende en agressieve middelen of bleekwater. Ook kun je toy cleaner gebruiken om de C-Ring te reinigen. Zorg ervoor dat je de C-Ring na gebruik goed afdroogt voor je hem opbergt.

Probeer Onderliggende C-Ring – 15×45 mm en koop het bij seksshop Ladykiller.nl

Geef jouw seksleven een boost met de perfecte Onderliggende C-Ring – 15×45 mm. Door de Onderliggende C-Ring – 15×45 mm te gebruiken krijg je extra controle, vergroten gevoeligheid en geniet je van pulserende trillingen. Daarnaast kun je de C-Ring perfect combineren met andere sextoys of speeltuches. Kijk voor een ruim aanbod aan sextoys in de online seksshop Ladykiller.nl. Op zoek naar een revolutionaire manier om je seksuele ervaring te verrijken? Probeer dan Onderliggende C-Ring – 15×45 mm en ervaar het ultieme genot!