De Oceana – Toy Kit is precies wat je nodig hebt als je op zoek bent naar een pakket dat je seksleven naar een hoger niveau tilt. Met een scala aan sextoys, tools en is de Oceana – Toy Kit de ultieme bron van plezier en aantrekkelijkheid in de slaapkamer. De Oceana – Toy Kit is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar verleiding en passie.

Eigenschappen van Oceana – Toy Kit:
– Ideale set voor het verbeteren van je seksleven
– Inclusief sextoys, tools en accessoires voor een avontuurlijke sekservaring
– Elegant en draagbaar design voor gemakkelijk transport
– Perfect als cadeautje voor je partner
– Kwalitatief hoogwaardige materialen, veilig voor het lichaam

Wat is de Oceana – Toy Kit?

De Oceana – Toy Kit is een ultiem pakket voor plezier in de slaapkamer. Het is een combinatie van top van de range sextoys variërend van vinger vibrerende apparaten tot siliconen 's. De Oceana – Toy Kit biedt je precies wat je nodig hebt om je seksleven naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast krijg je enkele eetbare accessoires en speeltjes in het pakket zoals edele champagne voor een maar ook wat kinky tools waarmee je je partner kan verrassen. Verder bevat de Oceana – Toy Kit een structurele bedrading voor stimulatie aan het klitje evenals een stijlvolle om samen avontuurlijke momenten mee te beleven.

Hoe maak je gebruik van de Oceana – Toy Kit?

Met de Oceana – Toy Kit ben je verzekerd van een avontuurlijke sekservaring! Allereerst kun je kijken of je wat verrukkelijke eetbare producten uit het pakket kunt gebruiken, voor iets extra's. Vervolgens kun je wat intieme momenten delen met je partner met de zwarte handboeien terwijl je elkaar afwisselend verwent met de , stimulerende , of een dildo. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld clitmassage te doen met het toy, waar je veel plezier aan beleeft.

Voor wie is de Oceana – Toy Kit bedoeld?

De Oceana – Toy Kit is bedoeld voor zowel nieuwkomers als ervaren seks toy gebruikers. Het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar sensuele spanning en intense verassingen in de slaapkamer. Of je nu wel of niet al ervaring hebt met sextoys en seksspeeltjes, met de Oceana – Toy Kit kan je uitkijken naar een avontuurlijke sekservaring.

Hoe kan de Oceana – Toy Kit je seksleven verbeteren?

De Oceana – Toy Kit biedt variërende sextoys, tools en accessoires om met je partner te spelen. De verschillende toys stimuleren en verveelvoudigen van je seksueel genot, waardoor je de meest intense orgasmes ooit beleeft. De Oceana – Toy Kit is ook een erg goede manier om je mannelijke prestaties te verbeteren. Door het gebruik van cockringen kun je je erectiestijd verlengen en je libido verhogen. De verschillende toys waaronder dildo's en kunnen je helpen om je partner extreem bevredigend te verrassen door middel van avontuurlijke sekservaringen.

Met welke andere speeltjes en toys kan je de Oceana – Toy Kit gebruiken?

De Oceana – Toy Kit is eenvoudig te gebruiken in tandem met andere toys zoals , siliconen vibrators en kleine korte . Daarnaast is het mogelijk om het pakket te combineren met andere zoals en SM. Door het pakket te gebruiken in combinatie met andere toys en speeltjes creëer je daarmee de meest intens verrukkelijke belevingen, die je onvergetelijk maakt.

Hoe moet je de Oceana – Toy Kit reinigen?

De Oceana – Toy Kit is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, die veilig zijn voor je lichaam. Om de toys te reinigen kun je ze afspoelen met een mild reinigingsmiddel. Om schimmels te voorkomen is het aan te raden om het sextoy na het gebruik te desinfecteren met alcohol of een speciale sextoy cleanser.

Wees niet bang om de Oceana – Toy Kit te proberen en te kopen bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een avontuurlijke sekservaring dan is de Oceana – Toy Kit precies wat je zoekt. Het is een ideaal pakket dat je seksleven naar een hoger niveau tilt. Dus waar wacht je op? Wees niet bang om het te proberen en koop de Oceana – Toy Kit vandaag nog bij onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

5060311472946