Voor dit ultieme gevoel van genot zoeken veel mensen naar een geschikte . Om optimaal genot aan te voelen is de Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set de perfecte passende plug set om te investeren. De Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set bestaat uit vier verschillende butt plugs van gemiddelde tot . De hebben verschillende vormen en afmetingen, waardoor iedereen precies de juiste plug kan kiezen voor het ultieme genot.

Eigenschappen van Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set:
* Vier verschillende butt plugs waardoor iedereen precies de juiste maat kan kiezen;
* Gemaakt van -safe siliconen en perfecte vorm;
* Silhouetten met druppelvormen: voor gevoeligheid en uitnodigend sensaties;
* Ultieme genot en een bevredigende penetratie.

Wat is de Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set?

De Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set is een verzameling van vier verschillende butt plugs. Deze zijn uitermate geschikt voor alle niveaus van ervaring met genitale stimulering. De butt plugs zijn gemaakt van body-safe siliconen. Elke butt plug heeft een andere vorm, kleur en afmeting. De set bevat een butt plug van gemiddeld formaat, een medium sized butt plug, een large sized en een XXL sized butt plug.

Hoe kan Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set gebruikt worden?

Een gebruiker van de Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set kan op verschillende manieren plezier beleven. Je kunt de draaien, wiebelen, draaien, bewegende witte vlekken of enkele druppels water of glijmiddel langs de buitenkant van de plug stromen. Met de verschillende afmetingen kun je ook spelen met de intensiteit van het genot. Door de butt plug regelmatig te verplaatsen en voorzichtig te verwijderen, wordt de sensatie versterkt.

Voor wie is Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set?

De Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een soepele, comfortabele ervaring met anale stimulatie. De butt plugs zijn erg geschikt als je nog geen ervaring hebt met anale stimulatie. De sets begint met kleine butt plugs en staat toe dat gebruikers zich langzaam bewegen naar grotere butt plugs, waardoor het voor iedereen mogelijk is om te genieten van gepersonaliseerde stimulatie.

Hoe kan Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set je seksleven verbeteren?

De Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set verbetert je seksleven door verschillende manieren van stimulatie toe te staan. De buttplugs kunnen licht draaien of wiebelen, door de verschillende afmetingen in de butt plugset kan je de intensiteit van een bepaalde stimulatie verhogen of verlagen. Bovendien geeft de voortdurende stimulatie je een extra dimensie van genot.

Met welke andere speeltjes en sextoys kunnen de Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set gebruikt worden?

De Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set kan gebruikt worden in combinatie met een vibrerend speeltje of een voor spannende seksuele sensaties. De butt plug set is ook geschikt voor het ervaren van deepspot plezier als je gecombineerd wordt met een korte , een of een analgiek.

Hoe moet de Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set gereinigd worden?

Het reinigen van de Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set is essentieel voor het behoud van hygiëne en veiligheid. Om de butt plugset schoon te maken, moet je eerst warm water en afwasmiddel gebruiken om vuil en voedselresten te verwijderen. Vervolgens moet je de butt plugs goed wegspoelen en droogmaken. Om ervoor te zorgen dat er geen bacteriën achterblijven op de set, is huishoudelijke alcohol ook aan te raden.

Moeten klanten de Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set proberen?

Ja! De Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een soepele, comfortabele ervaring met anale stimulatie. De buttplugs zijn ook uitgebreid en beoordeeld door veel E-commerce en sextoy-experts. Om optimaal genot te ervarend, raden we je aan om de Nr.80 – 4-Delige Butt Plug Set te proberen en te kopen bij onze seksshop, Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273524584