Ontdek de Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator van Ladykiller.nl!

De Nr.79 – Oplaadbare P-spot Stimulator van Ladykiller.nl biedt je net dat beetje extra wanneer je alleen bent of met je geliefde. Met deze unieke prostaatstimulator geniet je van een sensuele, opwindende ervaring die je nooit eerder hebt meegemaakt!

Met deze P-spot stimulator ga je op zoek naar heerlijk genot. De stekelige, ronde kop staat garant voor een intens gevoel in je intiemste plekjes. Met het draadloze opladen en de verschillende vibratie-instellingen kan je steeds precies datgene krijgen wat je zoekt.

Functies en Voordelen van de Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator:

Functies:

  • Voorzien van een draadloze oplaadfunctie met USB-kabel.
  • Voorzien van 7 snelheid instellingen en 5 vibratieprogramma's.
  • Gemaakt van 100% medisch siliconen materiaal.
  • Voorzien van een extra sterke vibratie-motor.
  • Waterbestendig voor een carefree ervaring.

Voordelen:

  • Sterke vibrerende motor voor extra­­ gevoel.
  • Unieke P-spot stimulatie.
  • 7 verschillende snelheid instellingen.
  • 5 vibratieprogramma's.
  • Weerbestendig en gemakkelijk te reinigen.

Ontdek wat de Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator te bieden heeft:

De Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator van Ladykiller.nl is de perfecte oplossing voor mannen met dubbele behoeften. Dit innovatieve speeltje zal je helpen bij de stimulation van je prostate, wat leidt tot intense orgamse mogelijkheden. Ook als je alleen bent of met je geliefde, de Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator is geschikt voor iedereen.

Door het speciale en unieke ontwerp zal de Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator bijdragen aan een compleet andere kijk op het mannelijke genot. Niet alleen zal de ruggensteun de vibratie diepte verhogen, ook zullen de verschillende vibratieinstellingen ervoor zorgen dat je een heel nieuwe dimensie ontdekt.

De Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator is gemaakt van duurzaam medisch siliconen materiaal en is waterproof dus je kunt het gebruiken onder de douche of in bad. Het voelt comfortabel aan waardoor je comfortabel en zorgeloos kan genieten. Daarnaast bezit de Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator een draadloze oplader met USB-poort waardoor je hem overal eenvoudig mee naartoe kan nemen.

Hoe kan je de Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator gebruiken?

Als je de Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator gebruikt kan je er zeker van zijn dat je een unieke ervaring krijgt die diep onder je huid zal dringen. De ruggensteun zal ervoor zorgen dat de vibratie diep tegen je P-spot zal drukken. Hierdoor zal je genieten van de intensiteit en je zal worden verrast door de heerlijke sensaties die je zal ervaren.

De Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator is eenvoudig te bedienen met de 7 verschillende snelheid instellingen en 5 vibratieprogramma's. Als je deze P-spot stimulator gebruikt met een glijmiddel dat vrij is van olie en siliconen kun je het beste resultaat bereiken.

Voor wie is de Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator geschikt?

De Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator is geschikt voor mannen die op zoek zijn naar nieuwe sensuele ervaringen en die het oude genot willen vervangen door nieuwe, diepere gevoelens. De Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator is ideaal voor anale beginners en voor getrainde professionals die geïnteresseerd zijn in P-spot massage. De extra sterke vibratie-motor die de Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator heeft zal ervoor zorgen dat je maximale satisfactie en verlichting krijgt.

De Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator voor het verbeteren van je leven in de slaapkamer

Bij Ladykiller.nl hebben we een groot assortiment aan speeltjes, waaronder ook de Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator. Deze P-spot stimulator is ontworpen om diepgang en verlichting te bieden aan men die op zoek is naar een nieuwe ervaring in de slaapkamer.

De Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator is een geweldig speeltje om op zichzelf te gebruiken of in combinatie met andere speeltjes die je bij ons in de winkel Ladykiller.nl vindt. Door te combineren met andere speeltjes zoals , dildo's of andere prostaat stimulators kan je een multidimensionale ervaring creëren die je zal versteld doen staan.

Na afloop van de ervaring moet je de Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator reinigen met warm water en een milde zeep. Vergeet niet om hem goed te drogen. Gebruik ook geen olie of siliconen .

Waarom je de Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator bij Ladykiller.nl moet kopen?

Bij Ladykiller.nl hebben wij een enorm assortiment aan erotische artikelen zoals vibrators, dildo's, speeltjes voor m/v en uitrusting voor jou om het leven in de slaapkamer een stuk spannender te maken.

Onze Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator is perfect voor mannen die genot willen ervaren buiten de gebaande paden. Deze unieke P-spot stimulator zal je een zalige verlichting geven die je nooit eerder hebt meegemaakt.

Probeer de Nr.79 – Oplaadbare P-Spot-Stimulator uit en ervaar een sensationeel genot dat je nooit meer wil vergeten. Kom langs in onze winkel Ladykiller.nl en beleef een avontuur dat je nooit meer wil vergeten!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273531230