Ontdek de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator van Ladyphuffer

Kom uit je comfortzone met de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator

Een analoog speeltje dat je niét mag missen: de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator van Ladyphuffer! Deze analoge ervaring is erg populair bij onze klanten die jou intieme verlangens van een niveau hoger brengen. Met de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator kun je je intieme ervaringen naar het volgende niveau brengen en nieuwe sensaties ontdekken. Of je nu op zoek bent naar extra plezier of je aan je comfortzone wilt ontsnappen, de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator geeft je wat je zocht.

Het design van de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator is geïnspireerd op de anatomie van het lichaam en is uniek. De rondingen zullen intens plezier geven en de kleine omvang geeft een gevoel van comfort.

Voordelen en kenmerken van de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator

– Geniet van krachtige en multifunctionele trillingsopties
– Ideaal voor koppels die hun ervaringen willen verbeteren
– Te gebruiken met waterbasisglijmiddel
– De Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator is oplaadbaar en heeft een lange batterijduur
– Lichaamsvriendelijk materiaal

Wat is de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator?

De Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator is een anatomisch ontworpen oplaadbaar anale stimulator die je intieme verlangens naar het volgende niveau brengt. Het is geïnspireerd op de anatomische vormen van het lichaam en heeft gladde, krachtige trillingsopties. De analoge ervaring geeft je een diepe en intens plezierige sensatie.

Het minimalistische design van de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator maakt het erg eenvoudig in gebruik. Omdat het anale speeltje volledig oplaadbaar is, heb je geen batterijen nodig. Je hebt ook geen speciale verpakking nodig omdat het oplaadkabel en oplader in een zeer compact ontwerp inbegrepen zijn.

Hoe gebruik je de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator?

De Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator is eenvoudig te gebruiken en te reinigen. Voordat je de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator gebruikt, is het belangrijk om te beginnen met een waterbasisglijmiddel. Glijmiddel is nodig omdat anale stimulatie een diepe intense sensatie geeft.

Voor de sensatie is het belangrijk om je Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator vooraf te verwarmen of af te koelen voor intenser gevoel. Geniet vervolgens van een aantal verschillende trillingsopties, afhankelijk van je verlangen. Na gebruik, reinig je de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator met lauw water en een mild reinigingsmiddel. Laat het speeltje daarna drogen voordat je het opbergt.

Voor wie is de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator geschikt?

De Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die een intieme ervaring zoeken die hun seksuele bevrediging en plezier naar het volgende niveau brengt. Het is ook erg populair bij stellen die op zoek zijn naar een opwindende ervaring.

De Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator is ook erg krachtig en kan worden gecombineerd met andere anale speeltjes. Het geeft je de mogelijkheid om je eigen sensaties en stimulation aan te passen aan je eigen voorkeuren. Een anale ervaring zoals nooit tevoren.

Hoe de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator je leven verbetert

Het gebruik van de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator slide je meer intieme ervaringen en verlangens binnen. Door het innovatieve design bevat het meer voordelen dan andere analoge speeltjes. Je kan meer sensaties ervaren en het geeft je de mogelijkheid om je eigen mix van stimulerende sensaties te ervaren.

Je kunt de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator ook combineren met andere speeltjes uit onze shop, Ladykiller.nl. We hebben een breed assortiment aan speeltjes voor zowel hem als haar, die je lesbische, homoseksuele of heteroseksuele ervaringen naar een hoger niveau kunnen brengen.

Waarom je de Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator moet proberen

Weet je nog niet of een anale iets voor jou is? De Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator is een veilige en betrouwbare speeltje, dat leuk en onschuldig genoeg is voor sommige beginner maar krachtig genoeg voor gevorderden die op zoek zijn naar nieuwe sensaties en ervaringen. De Nr.78 – Oplaadbare Anale Stimulator is lichaamsvriendelijk, lichtgewicht en klein van formaat. Bestel hem vandaag nog op Ladykiller.nl en maak van je seksleven iets bijzonders!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273531247