Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg bij Ladykiller.nl

Met de Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg van Ladykiller.nl breng je het plezier in je slaapkamer naar ongekende hoogtes!

Voor amateurs en experts op het gebied van erotische kunst: ontdek de Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg van Ladykiller.nl. Geniet van krachtige vibraties, ideaal voor aangename stimulatie van intieme zones. Maak zelf een bezoek aan onze webwinkel en ontdek de Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg, de ultieme toevoeging aan je spelshapel!

De Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg heeft de volgende eigenschappen:

– Silicone vaginale plug, zacht en comfotabel, heeft een afgeronde en vloeiende vorm, ideaal voor penetratie;
– Dun, flexibel en licht, past zich perfect aan de anatomie van de gebruiker aan;
– Verkrijgbaar in verschillende kleuren;
– 7 verschillende trilspeeds en 6 trilpatronen voor de ultieme stimulatie;
– Waterproof (Kan worden gebruikt in of onder het water);
– Reisvriendelijke afmetingen – 12 cm lang, 4 cm in diameter;
– Kan worden gecombineerd met andere speeltjes of (bijvoorbeeld , Vibe Life App en meer).

De Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg, de perfecte accessoire voor intiem speelplezier

De Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg is een precies op maat gemaakte silicone vaginale plug met een afgeronde en fluwelen vorm, die makkelijker inschuift en zacht is voor je lichaam. De Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg heeft een stille en krachtige motor, die 7 verschillende trilspeeds en 6 vibraties heeft voor verschillende sensaties en stimulatie. De Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg is waterproof, dus geschikt voor gebruik in bad of onder de douche. Het is ook draagbaar en gemakkelijk mee te nemen.

De Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg is een geweldige prank voor amateurs en experts. Beginnende gebruikers kunnen genieten van de zachte trillingen en een gecontroleerde stimulatie. Experts kunnen een sensatie opbouwen door de verschillende trilspeeds en vibraties en komen meer te weten over hun intieme zones.

De Novice Plug – Vibretsende Butt Plugg is zeer eenvoudig te gebruiken. Begin met een beetje massageolie in je anusinham, schuif de Novice Plug – Vibretsende Butt Plugg geleidelijk binnen en geniet van het comfort. Vinag keuzes in trilspeeds en vibratie patronen, toegepast met liefde voor een geweldig effect.

De Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg is het perfecte accessoire om smaak toe te voegen aan je intieme verwennerijen. Het is comfortabel, effectief en gemakkelijk te gebruiken. De sterke trillingen, bekwaam samengesteld met geavanceerde technology en precisie, resulteert in een aangename, verrijkende kamer. De Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg is ideaal voor koppels of alleenstaanden in het nastreven van meer stimulatie.

Ladykiller.nl – waarom kiezen voor ons?

Bij Ladykiller.nl hebben we een breed assortiment aan intieme producten, waaronder sextoys, , , kooien, pietons, bodystockings en meer. Onze produceal zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen. Ze zijn ook zacht en fluwelig, en gemakkelijk te gebruiken. Zo hebben we bijvoorbeeld diverse soorten vibrerende eitjes, zoals de Essential Vibe remote Control Egg, de Womanizer Now Vibratie Ei en vele andere, die in combinatie met de Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg een geweldig effect hebben!

Verder bieden wij service met betrekking tot intieme producten zoals hygiëne, reiniging en opslag van producten. Daarnaast vinden klanten in onze webwinkel informatie over discreete afhandeling, verzending en betaling. Wij willen dat onze klanten een positieve ervaring hebben met onze winkel.

Kom langs bij Ladykiller.nl en ervaar het plezier van de Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg

Kom langs bij online winkel Ladykiller.nl en ervaar het plezier van de Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg. Van comfortabele sextoys tot vibratie-ei's met afstandsbediening, we hebben alles wat je nodig hebt om je leven in je slaapkamer een stuk spannender te maken. Ontdek de perfecte partner in crime of vul je collectie uit aan met een aantal van onze andere producten!

Laat de Novice Plug – Vibrerende Butt Plugg je naar ongekende hoogtes voeren en kom langs bij onze winkel Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890808182246