Nh -Teddy, een revolutionaire toy met uitstekende stimulatie-mogelijkheden voor een nieuwe beleving van sensuele intieme momenten. Nh -Teddy is een perfecte sextoy waarmee je de meest opwindende seksuele avonturen kunt beleven. Het biedt een bijzondere stimulatie met vibratie, verschillende kleuren en een comfortabel en intiem ontwerp. Met Nh -Teddy kun je een spannend speeltje ervaren dat je beide een nachtje dromen kan geven!

Eigenschappen van Nh -Teddy:
– Gemaakt van hoogwaardig siliconen voor een betere stimulatie
– Vibratie die reageert op de sterkte van je aanraking
– 5 verschillende kleuren beschikbaar
– Teeny-kleine en trillende motoren
– Waterdicht design voor het ontdekken van nieuwe lustmomenten
– Dual motor voor twee verschillende vibratie intensiteiten

Wat is Nh -Teddy?

Nh -Teddy is een speciale sextoy, die speciaal ontwikkeld is voor meer sensuele ervaringen tijdens het vrijen. Het is een kleine, waterdichte met twee sterke motoren, die een ongelooflijke stimulatie-ervaring bieden. De vorm is zo ontworpen dat het je gevoelige plekjes gemakkelijk kan stimuleren. Hij is ook verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, waardoor je kunt kiezen wat je het leukst vindt om ermee te spelen.

Hoe kan ik Nh -Teddy gebruiken?

Je kunt Nh -Teddy voor directe stimulatie gebruiken door het in je vagina in te brengen of door het tegen je te houden. Je kunt het ook als een vibrator gebruiken door de vibraties over je lichaam te verspreiden. Door het comfortabel en intiem ontwerp kun je het ook gebruiken als een speeltje voor koppels. Wil je de intensiteit verhogen, dan kun je de vibraties voor een verschillende reeks aan sensaties veranderen.

Voor wie is Nh -Teddy bedoeld?

Nh -Teddy is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een comfortabel seksspeeltje dat ook beschikbaar is in verschillende kleuren. De unieke vibratie, het waterdichte design en de dual motor maken het een plezierige stimuleringservaring waar iedereen van kan genieten. Het is ook een geschikte sextoy voor koppels en kan worden gebruikt voor het verbeteren van hun seksleven.

Hoe kan Nh -Teddy je seksleven verbeteren?

Het speciale ontwerp van Nh -Teddy helpt bij het verbeteren van je seksleven. De trillingen die het uitstraalt, zorgen voor het verhogen van de kans op een toegankelijke bevrediging en verhoogt ook het niveau van genot voor de gebruikers.voor een verrassing op seksueel vlak. Nh -Teddy is daarom ideaal voor koppels die op zoek zijn naar een verdieping van hun gedeelde lust.

Met welke andere speeltjes en toys kan ik Nh -Teddy gebruiken?

Nh -Teddy is een geweldige sextoy die je alleen of samen met andere speeltjes en toys kan gebruiken. Het is een fantastische optie om het gebruik van andere speeltjes en toys mee te combineren. Gebruik andere sex toys, zoals , kettingspellen, en masseurs voor nog meer sensualiteit, plezier en variatie.

Hoe kun je Nh -Teddy reinigen?

Nh -Teddy is gemakkelijk te reinigen om de hygiëne te bewaren. Voor het gebruik en na elk gebruik, moet Nh -Teddy worden gereinigd met een milde, antibacteriële sextoy cleaner, gevolgd door warm water en afgedroogd met een zachte doek. Maak de Nh -Teddy direct na gebruik schoon met een milde sextoy cleaner en warm water om de hygiëne te bewaren.

Probeer Nh -Teddy en koop hem bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een betrouwbare sextoy waarmee je je seksleven kunt verbeteren, dan is Nh -Teddy de perfecte keuze. De Nh -Teddy is verkrijgbaar bij Ladykiller.nl en zorgt ervoor dat je de meest intense seksuele ervaringen kunt beleven, waardoor je liefdesleven nooit saai zal worden. Probeer Nh – Teddy en ervaar de meest opwindende seksuele avonturen.

Merk

,

Verpakking in cm

,

Kledingmaat

, , ,

Kleur

,

Barcode

888368293704, 888368293711, 888368293728, 888368293735, 888368293940, 888368293957, 888368293964, 888368293971, 888368294329, 888368294336, 888368294343, 888368294350