De Nh -Teddy – XL is een fantastisch erotisch speeltje waarmee je met twee personen kunt spelen. Het is een kans om heerlijke romantiek en sensualiteit tot een hoogtepunt te brengen dankzij de speciale technologie die is verweven met de NedHands-Teddy-XL. Kenmerken van Nh -Teddy – XL:

• Uniek design met meerdere sensaties: Ultra Soft, Soft, Real Feel en Extreme Sensation technologie zorgen voor een unieke ervaring voor zowel hem als haar.
• Handige afstand bediening: met de afstandsbediening is het mogelijk om de Nh -Teddy -XL te bedienen op afstand. Zelfs vanuit een ander vertrek is de Nh -Teddy -XL geschikt voor leuke avonturen.
• Verstelbare sensatie-intensiteit: door middel van de verschillende modi is het mogelijk om de mate van sensatie te verhogen of verlagen.
• Oplaadbare batterij: de Nh -Teddy -XL is uitgerust met een oplaadbare batterij, waardoor het speelgoed langer meegaat.

Wat is de Nh -Teddy – XL?

De Nh -Teddy – XL is een interactief erotisch speeltje, speciaal ontworpen voor stellen die op zoek zijn naar een spannende manier om erotische avonturen mee te beleven. Met dit interactieve seksspeeltje kun je heerlijke vibraties rond je erotisch getinte momenten creëren. De Nh -Teddy -XL is een van de meest innovatieve seksspeeltjes die op de markt zijn. Het is een speeltje dat gebruik maakt van differentiële technologie, waardoor kinderen en jongeren het niet kunnen gebruiken.

Hoe kan je de Nh -Teddy – XL gebruiken?

Het gebruik van de Nh -Teddy -XL is een kans om je seksleven te verrijken met intensiteit en kracht. In tegenstelling tot andere geef je met de Nh -Teddy -XL sensaties en vibraties aan je partner door middel van elektromagnetische golven. De intensiteit van de vibraties kan variëren, waardoor je perfect de juiste vibratie aan kan passen aan de momenten in jullie seksuele bezigheden.

Voor wie is de Nh -Teddy – XL bedoeld?

De Nh -Teddy -XL is ontworpen voor stellen die van seks houden en op zoek zijn naar nieuwe manieren om de intimiteit te verdiepen. Het is ook geschikt voor mannen die op zoek zijn naar nieuwe manieren om zich seksueel te versterken en voor vrouwen die op zoek zijn naar meer sensaties tijdens de seks.

Hoe kan de Nh -Teddy – XL je seksleven verbeteren?

Dankzij de verschillende standen van de vibraties en de afstandsbediening maakt de Nh -Teddy -XL het mogelijk voor stellen om hun seksleven te verrijken en te verfijnen. Hiermee is het mogelijk om meer sensaties te voelen tijdens seks en nieuwe ervaringen op te doen. De Nh -Teddy -XL is ook ideaal voor stellen die op zoek zijn naar meer manieren om seksuele variëteit in hun seksleven te brengen.

Met welke andere sextoys en toys is de Nh -Teddy -XL compatibel?

Onze Nh -Teddy -XL is compatibel met verschillende andere speeltjes en toys, waaronder andere sextoy-speeltjes en batterij-aangedreven speeltjes. Het kan ook worden gebruikt met andere schakelbare sextoys zonder extra kabels.

Hoe moet je de Nh -Teddy – XL reinigen?

De Nh -Teddy -XL moet worden gereinigd met warm water en een milde zeep. Gebruik geen alkohol of chloorhoudende desinfecterende middelen. Zorg dat je deze speeltjes goed droog maakt voordat je ze weer opbergt. Ook vermelden wij dat niet alle speeltjes waterbestendig zijn, zorg daarom dat je de gebruiksaanwijzing goed leest voordat je het speeltje gaat reinigen.

Probeer de Nh -Teddy – XL uit en koop hem bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een nieuw manier om seksueel avontuur te beleven, dan is de Nh -Teddy -XL een geweldig cadeau voor je zelf of je partner. Probeer de Nh -Teddy -XL vandaag nog uit en koop hem bij onze seksshop Ladykiller.nl. Wij helpen je er graag bij om de perfecte sextoy te vinden die bij je past.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

, ,

Kleur

Barcode

888368293759, 888368293766, 888368293773, 888368294367, 888368294374, 888368294381