De NEO TALL by Oxballs – Red

NEO TALL by Oxballs is ontworpen om het intieme plezier te verhogen en te verbeteren. Met dit toy kan je gebruiker van een grotere, langere, stevigere erectie genieten. De NEO TALL maakt het ook mogelijk om je seksuele prestaties te maximaliseren. Dit is een revolutionair ontwerp van Oxballs dat de vervanging is voor verouderde verlengstukken met cockrings. Het is een veelzijdige mid-range toy voor iedereen die op zoek is naar superieure erecties. Geniet met NEO TALL by Oxballs – Red!

Kenmerken NEO TALL by Oxballs – Red

NEO TALL by Oxballs – Red heeft een aantal unieke eigenschappen:

• Gemaakt van premium siliconen materiaal voor een comfortabele en veilige gebruikservaring
• Flexibel en elastisch ontwerp voor een strakke pasvorm
• Speciaal ontworpen voor de penisdiameter van 2″ tot 3.2″
• Drievoudige voering voor verhoogde frictie, comfort en stijfheid
• Antislip lusje aan de bovenkant om je eerder een langer vermogen te geven
• Verhoogt je erectie, versterkt je prestaties en verlengt je liefdesspel

Hoe je NEO TALL by Oxballs – Red gebruikt

Gebruik NEO TALL by Oxballs – Red voor een comfortabele verlenging van je erectie en verbeterde prestaties. Schuif het ontwerp om je penis en houd het litteken vast op de top. Sluit NEO TALL by Oxballs – Red goed op je genitaliën aan en geniet van de verbetering in je seksuele ervaring. Met de NEO TALL by Oxballs – Red kun je je prestaties verhogen tot wel 30 minuten extra verlenging, met langer vermogen te genieten van je partner.

Voor wie is NEO TALL by Oxballs – Red?

NEO TALL by Oxballs – Red is ontworpen voor mannen die de grootte en stevigheid van hun erectie willen verbeteren. Of je nu behoefte hebt aan een langere, bredere penis of een steviger, solider erectie, NEO TALL by Oxballs – Red heeft je gedekt. Hoewel het gratis is voor beginners, zal het je degenen met ervaring het extra voordeel geven als je je seksleven wilt verbeteren.

Hoe NEO TALL by Oxballs – Red je seksleven verbetert

NEO TALL by Oxballs – Red biedt mannen die op zoek zijn naar grotere, dikkere en sterkere erecties het perfecte antwoord. Het biedt ook je seksuele prestaties een boost door je opwinding, stijfheid en langer vermogen te verhogen door te voorkomen. Door het enorme comfort en flexibiliteit van de materialen kan je ervoor kiezen om NEO TALL by Oxballs – Red langer te dragen zonder last te hebben van schurft of irritatie.

Combineren met andere speeltjes en toys

NEO TALL by Oxballs – Red kan gecombineerd worden met andere speeltjes en toys om een nog intiemer ervaring te creëren. Probeer het te combineren met andere cockrings om je seksuele vermogen nog verder te verhogen. Probeer NEO TALL by Oxballs – Red ook te combineren met glijmiddel, strokers of om nog meer plezier te ervaren.

Hoe de NEO TALL by Oxballs – Red te reinigen

Om de NEO TALL by Oxballs – Red goed te reinigen, gebruik je een warm water en milde zeepoplossing en maak je deze grondig schoon voordat je het product opbergt. Droog het vervolgens goed af met een zacht, schoon doekje en verwijder eventuele resten.

Waar je NEO TALL by Oxballs – Red kunt kopen

NEO TALL by Oxballs – Red is verkrijgbaar in onze webshop en staat klaar voor een discreet en snelle verzending rechtstreeks naar je. Gratis verzending bij bestellingen van €50,00 of meer!

Verheug je op de NEO TALL by Oxballs – Red, een revolutionair toy met een verfijnd ontwerp dat ongeëvenaarde erecties zal geven. Met NEO TALL by Oxballs – Red kun je comfortabel én stevig een explosieve ervaring leveren aan je partner. Geniet van langere, strakkere erecties en verhoog je prestaties! Kom vandaag nog bij onze shop en bestel je eigen NEO TALL by Oxballs – Red!

Concluderend kan men zeggen dat NEO TALL by Oxballs – Red een comfortabel en revolutionair toy is met een veelzijdig ontwerp dat je seksuele prestaties zal verbeteren. Met NEO TALL by Oxballs – Red kun je comfortabel genieten van langere, stevigere erecties om je intieme momenten te verbeteren. Koop NEO TALL by Oxballs – Red en maximaal je seksuele vermogen!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

5056341210863