Naughty Kitten – – One Size: de ultieme plezierbeleving voor jouw seksleven. Naughty Kitten – Handschoenen – One Size is dé must-have voor iedere seksuele avonturier, dromer en fantasier. De handschoenen zijn gemaakt van een superzachte, glimmende stof en bevatten een heerlijk en spannend geureffect. Bovendien is de handschoenen gemakkelijk en comfortabel te dragen.

Eigenschappen Naughty Kitten – Handschoenen – One Size:
-Gemaakt van superzachte en glimmende stof waardoor de handschoenen zacht aanvoelen
-Bevatten een heerlijk en spannend geureffect
-Een maat, one size fits all
-Gemakkelijk en comfortabel te dragen

Naughty Kitten – Handschoenen – One Size: wat is het?

Naughty Kitten – Handschoenen – One Size – deze handschoenen zijn de ultieme plezierbeleving voor je seksleven. Deze handschoenen zitten als geen ander om je handen en zijn ideaal om je nog meer spannend en avontuurlijk te maken. De handschoenen zijn gemaakt van een superzachte en glimmende stof en bevatten een heerlijk en spannend geureffect. Door de speciale stof en het geureffect krijg je je meer gevoel bij je date. De handschoenen hebben een one size fits all maat en zijn dus geschikt voor iedereen. Bovendien zijn ze gemakkelijk en comfortabel te dragen.

Hoe gebruik je Naughty Kitten – Handschoenen – One Size?

Naughty Kitten – Handschoenen – One Size biedt een fantastische manier om meer plezier en sensualiteit te brengen in je seksleven. De handschoenen zijn ideaal om te brilden voor een spannende en , stimulatie en teasen van je partner. Door de speciale stof en het geureffect krijg je je meer gevoel bij je date. De handschoenen geven je meer controle over de manier waarop je je partner aanraakt.

Voor wie zijn de Naughty Kitten – Handschoenen – One Size bedoeld?

Naughty Kitten – Handschoenen – One Size is perfect voor iedereen die erotische spelletjes of avonturen wilt spelen zonder dat je je handen erbij vies moet maken. De handschoenen zijn perfect om te of voor een erotische massage of voor verschillende vormen van erotische spelletjes. Je kan ervoor kiezen om de handschoenen alleen te gebruiken of in combinatie met andere speeltjes en toys zoals , dubbele , strap-ons, tape, lingerie en cockrings.

Hoe kan Naughty Kitten – Handschoenen – One Size je seksleven verbeteren?

Naughty Kitten – Handschoenen – One Size is de perfecte tool voor iedereen die je seksleven wil opfleuren. Door de handschoenen te gebruiken kan je meer plezier, avontuur, verleiding en sensualiteit toevoegen aan je seksleven. Je krijgt controle over de manier waarop je je partner aanraakt en kan op een avontuurlijke manier met je partner communiceren. De handschoenen bieden ook een intieme manier om je partner te teasen en te verleiden.

Welke andere speeltjes en toys kun je gebruiken met Naughty Kitten – Handschoenen – One Size?

Naughty Kitten – Handschoenen – One Size is ideaal om te gebruiken in combinatie met andere speeltjes en toys zoals vibrerende eitjes, dubbele dildos, strap-ons, bondage tape, lingerie en cockrings. Je kan de handschoenen ook gebruiken in combinatie met massage producten zoals olie, lotion of massage kaarsen.

Hoe moet je Naughty Kitten – Handschoenen – One Size reinigen?

Naughty Kitten – Handschoenen – One Size moet je met een milde zeep en lauwwarm water reinigen en vervolgens met een zachte handdoek of tissue afdrogen. Gebruik geen schurende of bleekmiddel. Bewaar de handschoenen op een donkere, koele en droge plek.

Klantadvies: probeer Naughty Kitten – Handschoenen – One Size uit

Naughty Kitten – Handschoenen – One Size is dé must-have voor iedere seksuele avonturier, dromer en fantasier. Bereid je voor op een nieuwe en super spannende ervaring waarmee je je seksleven naar een hoger niveau tilt! Probeer deze handschoenen uit en ga voor avontuur, verleiding en meer plezier! Koop de handschoenen, samen met andere speeltjes en toys, in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

883045901170