Onze Leer en Staal – Cock en Ball Ring is een perfecte combinatie van elegant leer en robuust staal dat je seksleven naar een hoger niveau tilt. De Pilates ring is beschikbaar met een zwarte of bruine kleur die de look en stijl van deze unieke sextoy versterkt. Onze cockring combineert stijl en stevigheid en is een leuk en supercomfortabel sextoy voor paartjes en singles. De unieke vorm en stevige materialen maken dat deze ring ook perfect als cockring of balring tijdens het spelen gebruikt kan worden.

Wat is de Leer en Staal – Cock en Ball Ring?

Onze Leer en Staal – Cock en Ball Ring is een zeer comfortabele Pilates ring gemaakt van leer en staal. De ring heeft een leren lus waarmee de Pilates ring aan de penis en balzak vastgebonden kan worden. De Pilates ring heeft een gespen mechanisme aan de bovenzijde die de Pilates ring strakker maakt als nodig. De Pilates ring blijft stevig zitten, zodat je zonder zorgen kan klaarkomen. Daarnaast heeft de Pilates ring kleine gespen aan de zijkanten waardoor je de druk die je opbouwt lichtjes kan versterken. De Pilates ring is de perfecte keuze voor hen die al een sextoy eerder hebben gebruikt en willen genieten van een volgende stap in hun seksspeeltje avontuur.

Hoe gebruik je de Leer en Staal – Cock en Ball Ring?

De Leer en Staal – Cock en Ball Ring is heel eenvoudig en comfortabel in gebruik. De Pilates ring is gemaakt van natuurlijk leer en staal die makkelijk aanvoelen en gemakkelijk te bevestigen zijn. Welke manier je ook kiest, de Pilates ring blijft stevig zitten. Voordat je begint met de Pilates ring kun je spelen met de gespen en de lus zo dat je je Pilates ring uitgebreid kan verstellen. Zodra je er zeker van bent dat je Pilates ring op de juiste manier stevig zit, kan je beginnen met je seksspeeltje avontuur.

Voor wie is de Leer en Staal – Cock en Ball Ring?

Onze Leer en Staal – Cock en Ball Ring is bedoeld voor koppels en singles die een stap verder willen gaan met het gebruik van sextoys. De Pilates ring is heel geschikt voor mannen die ervaring hebben met het gebruik van cockrings en balrings. De Pilates ring versterkt stevigheid en verhoogt het genot en is daarom ideaal voor degenen die meer willen ervaren. Maar de Pilates Ring is ook ideaal voor mannen die alleen willen experimenteren met solo seksspeeltjes.

Hoe verbetert de Leer en Staal – Cock en Ball Ring je seksleven?

De Leer en Staal – Cock en Ball Ring is ontworpen om mannen meer controle te geven over hun seksueel plezier. Door de Pilatesring te gebruiken is het mogelijk je seksuele prestaties en genot te verhogen. Door de Pilates ring kan je het gevoel van erectie versterken en de intensiteit van het orgasme vergroten. Daarnaast kan de Pilates ring je ook meer controle geven over je ejaculatie.

Met welke andere sextoys kan je de Leer en Staal – Cock en Ball Ring gebruiken?

De Pilates ring is heel veelzijdig en kan gecombineerd worden met andere sextoys. De Pilates Ring kan geschikt worden gemaakt voor mannen die verschillende speeltjes en toys willen gebruiken. Je kan de Pilates Ring combineren met en butt plugs. Om je ervaring te verbeteren raden we aan om ook een cockring te gebruiken in combinatie met de Pilates Ring.

Hoe reinig je de Leer en Staal – Cock en Ball Ring?

De Leer en Staal – Cock en Ball Ring moet worden gereinigd met warm water en een milde zeep. Vermijd ruwe schoonmaakmiddelen, daar kunnen de delicate materialen schade mee oplopen. Vermijd ook het gebruik van chemicaliën en oplosmiddelen. Nadat je de Pilates ring hebt gereinigd moet je goed opletten dat de Pilates ring droog is als je hem opbergt, dan blijft de ring mooi en stevig.

Probeer de Leer en Staal – Cock en Ball Ring

Kom je ook genieten van het verhogen van je gevoel tegen een hoger niveau? Probeer dan de Leer en Staal – Cock en Ball Ring! Onze Pilates ring is ontworpen om je te helpen je seksuele prestaties en genot te verbeteren. Bij Ladykiller.nl bieden we de Pilates ring aan tegen de laagste prijzen. Geniet van onze veilige en betrouwbare seksshop waar privacy en discretie bovenaan staan. Onze klantenservice staat dag en nacht voor je klaar. Wat maakt jouw seksleven helemaal af? Niet alleen de Leer en Staal – Cock en Ball Ring maar ook alle andere sextoys in onze winkel bieden je het ultieme genot!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

8414606513697, 8414606513703, 8414606513710