Het ultieme glijmiddel van naturel: Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml! In deze productbeschrijving gaan we dieper in op de kenmerken van dit glijmiddel en hoe het gebruikt kan worden. Bovendien kijken we in hoeverre Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml je seksleven kan verbeteren en met welke toys je deze gecombineerd kan worden. Ten slotte leggen we uit hoe je deze product op de juiste manier moet reinigen.

Eigenschappen Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml:

– Waterbasis
– 100% natuurlijk
– Fijn en fluweelachtig
– Niet plakkerig
– Soepel en smeuïg
– Hypoallergeen
– Geproduceerd in Nederland

Wat is Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml?

Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml is een uniek glijmiddel gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten uit Nederland. Het glijmiddel heeft een waterbasis en is superfijn en fluweelachtig. Het glijmiddel is niet plakkerig, maar smeuïg en soepel. Je vindt deze glijmiddel in een handig formaat potje met een inhoud van 100 ml. Doordat Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml van natuurlijke bestanddelen is gemaakt en hypoallergeen is, is deze geschikt voor iedereen die geen schadelijke stoffen in of op z'n huid wil hebben.

Hoe kan je Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml gebruiken?

Het glijmiddel is eenvoudig in gebruik: je brengt wat Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml aan op het gebied dat je wilt smeren. Meestal is dat het gebied rond de vagina of anus. Ga voorzichtig te werk want te veel glijmiddel kan irritatie of pijn veroorzaken. Ook kun je Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml gebruiken samen met . Op deze manier voorkom je irritatie, droogheid en pijn tijdens het vrijen.

Voor wie is Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml bedoeld?

Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml is geschikt voor iedereen die haar seksleven wil verbeteren. Het aanbrengen van glijmiddel kan een pikant en sensueel moment zijn, waar je beiden van geniet. Ook voor mensen met een gevoelige huid of allergiën is Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml geschikt. Doordat het hypoallergeen is en gemaakt van natuurlijke ingrediënten is schadelijke stoffen er niet in verwerkt.

Hoe kan Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml je seksleven verbeteren?

Natural Gel – Glijmiddel – 100 ml is het ultieme glijmiddel om het seksleven van jou en je partner te verbeteren. Breng wat glijmiddel aan op het gebied rond de vagina of anus en je partner zal je dankbaar zijn dat je Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml gebruikt. Breng bijvoorbeeld wat extra glijmiddel aan voor de perfecte handeling. Ook kun je Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml gebruiken bij het gebruik van cockrings of speeltjes zoals een of . Op deze manier voorkom je een onprettig gevoel of irritatie en kan de beleving optimaal zijn.

Met welke speeltjes en toys kan je Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml gebruiken?

Met Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml kun je allerlei leuke seksspeeltjes en toys gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een cockring, die kan je om de penis doen waardoor hij langer en hard blijft. Ook kun je een dildo of vibrator gebruiken. Deze kun je makkelijk insmeren met Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml zodat hij makkelijker in gaat en de beleving optimaal is.

Hoe reinig je Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml op de juiste manier?

Voor de hygiene is het verstandig om Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml na ieder gebruik te reinigen. Hiervoor is geneesmiddelendispensers of water altijd het beste. Ook kun je een intiem reinigingsmiddel gebruiken. Dompel het speeltje ongeveer een uur in een bad van warm water met een paar druppels reinigingsmiddel. Als er geen reactie optreed, is het speeltje schoon en klaar om opnieuw te gebruiken.

Aan de klant aan te raden: probeer Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml en koop dit bij Ladykiler.nl

We raden je aan om Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml uit te proberen als je je seksleven wilt verbeteren en plezier wilt beleven met je partner. Perfect net zoals je in de vorige hoofdstukken hebt gelezen! Wil je onze Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml bestellen? We hebben dit product in onze seksshop Ladykiller.nl. Door het brengen van je bestelling bij ons winkel krijg je bovendien 5% korting op je aankoop. Dus, waar wacht je nog op? Probeer Naturel Gel – Glijmiddel – 100 ml en verrijk je seksleven en koop dit product bij onze seksshop Ladykiller.nl!

Merk

Verpakking in cm

Barcode

3059948001430