Diamond-vormige zijn er in verschillende soorten en maten, maar Natural Feel – – 100 ml staat bovenaan de lijst als een glijmiddel dat gericht is op de meest natuurlijke en seksueel stimulerende ervaring. Het is een glijmiddel dat verrijkt is met ingrediënten die je een natuurlijke aanvoelende ervaring geven zonder dat je je zorgen over irritaties of huidirritaties hoeft te maken. Eigenschappen van Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml:

• Langere glijdende duur door de unieke formulering
• Hypoallergeen, dus geen huidirritaties
• 100% natrium en smaakvrij
• Geschikt voor veelzijdig gebruik, inclusief , seks met speeltjes en manuele stimulaties
• Geen residu achterlaten
• Meegeleverd met een opwindende aroma-olie voor een aangename geur tijdens het spelen
• Gladde en romige geltextuur

Wat is Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml?

Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is een waterbasisglijmiddel dat speciaal ontwikkeld is om een natuurlijke aanvoelende ervaring te bieden met een comfortabel en romig gevoel om irritatie, maar nog steeds een duurzame glijdtijd te garanderen. Het is een smaak- en natriumvrij product gemaakt van ingrediënten zoals aloë vera, vitamine E, druivenpitolie, plantaardig glycerine en plantaardige oliën. Als je op zoek bent naar een natuurlijk geur- en smaakloos glijmiddel, dan is Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml precies wat je nodig hebt.

Hoe kan Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml gebruikt worden?

Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is uitermate geschikt voor veelzijdig gebruik zoals bevochtiging tijdens anale of vaginale seks, met of zonder speeltjes, of andere manuele stimulerende technieken. Een aangename geur wordt ook aangeboden door de opwindende aroma-olie die bij Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml meegeleverd wordt. Het is een glijmiddel dat gemakkelijk opneemt en gladde romige texturen biedt voor grenzeloze glijplezier.

Voor wie is Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml bedoeld?

Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een veiligheid, betrouwbaar en natuurlijk glijmiddel met heerlijke geuren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over huidirritaties. De zachte romige textuur is handig voor iedereen die een vertrouwde en visceuze bevochtiging tijdens het spelen nodig heeft.

Hoe kan Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml je seksleven verbeteren?

Met Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml kun je een meer intense en regeneratieve seksuele ervaring krijgen, wetend dat het gemaakt is met unieke formuleringen die irritaties voorkomen. Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml biedt een lange glijdtijd, waardoor je seksuele avonturen loom en zorgeloos blijven. Je wordt getrakteerd op een smaak- en natriumvrije bevochtiging, waardoor je echt kunt genieten van het genot van liefhebben.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml gebruiken?

Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is veilig en effectief te gebruiken met bijna alle vormen van seksspeeltjes, libido-boosters, masturbatiehulpmiddelen, , anale pluggen, en andere verzorgingsartikelen. De smaak- en natriumvrije formulering geeft je de vrijheid om te genieten van uitgebreide seksueel avonturiers, zonder irritaties of andere late reacties die in sommige situaties eerder hebben geleid tot onprettige resultaten.

Hoe moet je Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml reinigen?

Als je Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml hebt gebruikt, bespat het dan goed met warm water en zeep. Als je Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml met speeltjes hebt gebruikt, moeten deze worden afgespoeld, gedesinfecteerd en goed gereinigd voordat zij opnieuw worden gebruikt. Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml is zeer effectief in het minimaliseren van residu, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het achterlaten van residu na het afspoelen.

Probeer Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een glijmiddel dat je natuurlijke bevochtiging kan bieden terwijl het ook je seksleven verbetert en je genot vergroten, dan is Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml een uitstekende optie. Je kunt het gemakkelijk opslaan in je sekstas of je nachtkastje en in slechts enkele druppels kun je al genieten van lange glijdtijden met een aangenaam geureffect. Probeer Natural Feel – Glijmiddel op Waterbasis – 100 ml vandaag nog en koop het bij Ladykiller.nl, de sekswinkel waar je alles kunt krijgen wat je nodig hebt om je seksuele leven nog meer plezier te geven.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8414606513369