Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml is een romantische prikkelende massage olie die jou en je partner een magisch verlovingsmoment lastig zal brengen. Deze massage olie lijkt niet alleen op onze andere massageoliën, maar bevat tegelijkertijd een verrukkelijke, sensuele geur die mannen en vrouwen zal verrukken. Naast een luxueuze massage olie die je seksleven zal verbeteren, bevat Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml ook een mix van natuurlijke extracten zoals arganolie, druivenpitolie, jojobaolie en amandelolie. Deze ingrediënten geven jou een heerlijke, verzachtende massage ervaring die jou tot rust zal brengen en je zintuigen prikkelen.

Wat is Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml?

Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml is een unieke en romantische massage olie die mannen en vrouwen een luxueuze massage ervaring zal geven. Deze massage olie is een mix van natuurlijke ingrediënten zoals arganolie, druivenpitolie, jojobaolie en amandelolie die de huid zal verzachten en revitaliseren. Met Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml kun je een heerlijke massage geven aan elkaar, waardoor het moment veel intiemer en verrukkelijker wordt. De massage olie heeft een aangename en sexy geur waardoor het de zintuigen prikkelt.

Hoe gebruik je Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml?

Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml is een heerlijk romantische massage olie die je kunt gebruiken om jouw seksleven te verbeteren. Voeg de massage olie toe aan het massagepaneel en gebruik de massageoliën voor divertissement en erotische massages. De massage olie voelt zacht aan en heeft een verrukkelijke geur voor jou en je partner die bevorderend werkt voor die intieme massage sessie met elkaar. Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml is ook geschikt voor het gebruik met masserende speeltjes zoals de We-Vibe Sync of de Womanizer Premium. Met Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml creëer je een heerlijke plek waar je je stress even kunt vergeten, waardoor je volop kunt genieten van elkaar.

Voor wie is Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml bedoeld?

Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml is bedoeld voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een romantische manier om hun seksleven een sterker intieme band te geven met elkaar. De massage olie is gemaakt van een luxe mix van natuurlijke ingrediënten die jouw huid verzachten en revitaliseren. Daarnaast heeft de massage olie ook een heerlijk aangename geur waardoor jouw zintuigen worden gestimuleerd. De Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml is dus geschikt voor een intieme massageavond met je partner of alleen.

Hoe kan Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml je seksleven verbeteren?

Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml is een romantische massage olie die jouw seksleven kan verbeteren en jou en je partner meer intiem maakt. De massage olie creëert een stukje luxe voor jullie beide. De massage olie voelt zacht aan en heeft een heerlijke geur die uitnodigt tot een romantische en intieme avond. Met Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml maak je samen intieme momenten die je seksleven versterken en jou en je partner nog meer verbinden.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml gebruiken?

Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml is perfect te combineren met andere spannende speeltjes en toys. Zo kan je Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml bijvoorbeeld combineren met een of glijmiddel. Daarnaast is de massage olie ook geschikt te combineren met andere speeltjes zoals de We-Vibe Sync of de Womanizer Premium. Door Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz /236 ml te gebruiken met verschillende speeltjes, creëer je een nog specialere erotische belevenis die je seksleven verrijkt.

Hoe moet je Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml reinigen?

Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml is eenvoudig en veilig te reinigen. Gebruik een vochtige doek of een zachte lap om de massage olie mee te reinigen. Gebruik voor het reiniging geen agressieve reinigingsoplossingen en wasmiddelen of bleekmiddel, omdat deze middelen de olie alleen maar kunnen beschadigingen.

Aanbeveling

Als je op zoek bent naar een luxe massage olie die jou gaat verwelkomen in een heerlijk romantisch moment met je partner, is Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml een perfecte keuze voor jou. De olie voelt zacht aan, heeft een heerlijke geur en is geschikt te combineren met verschillende speeltjes. Probeer Naked in the Woods Massage Oil – 8 fl oz / 236 ml ook in onze seksshop Ladykiller.nl uit en beoordeel zelf hoe deze massage olie bevorderd werkt voor een intieme massage avond.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959004564