Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207ml biedt een diep verzorgende ervaring voor validen en stellen die hun seksleven willen verrijken. De luxe hand- en bodylotion is perfect voor diegenen die hun seksuele massageervaring naar een volgend niveau willen tillen. Het silky smooth lotion verwent de zintuigen met de verleidelijke geur van verwarmde cederhout. Ervaar een nieuw sensueel plezier met deze pure en verslavende lotion!

Eigenschappen van Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207 ml:
• Handgemaakt met verse ingrediënten zoals biologisch afgeleide natuurlijke oliën
• Vermengd met essentiële oliën om een boost in je seksleven te creëren
• De lotion smeert perfect en irriteert niet de huid
• Glijdt sterk en heeft een plezierige geur
• Krimpt geen borsten of billen na gebruik
• Veganistisch en diervriendelijk

Wat is Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207 ml?

Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207ml is een luxe hand- en bodylotion met een sfeer van verwarmde cederhout. Deze speciale lotion is met zorg samengesteld met de beste natuurlijke ingrediënten zoals biologisch afgeleide oliën. Kom eens dichtbij en proef de heerlijke geuren als je het op de huid aanbrengt.

Hoe kan je Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207 ml gebruiken?

Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207ml is ontworpen om jou een ongeëvenaarde sensuele massage ervaring te geven bij elke kans. Je hebt geen professionele ervaring nodig om dit product optimaal te gebruiken. Doe een beetje lotion in je handpalm en verwarm samen met je partner met jullie vereende handen de lotion. Breng vervolgens de lotion aan op de huid en geniet samen van de verwarmde geur terwijl je klieven, kneden en zalven.

Voor wie is Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207 ml bedoeld?

Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207ml is geschikt voor beide validen en stellen die hun seksleven willen verrijken door middel van luxe massages. Het is ook zeer geschikt voor mensen die de energieën van de natuur in hun ruimte willen brengen tijdens hun romantische ervaring. Dankzij de hoge kwaliteit van biologisch afgeleide ingrediënten en essentiële oliën zorgt Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207ml voor een verzorgende en verleidelijke gevoel.

Hoe kan Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207 ml je seksleven verbeteren?

Met Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207ml is er nauwelijks een grens aan de mogelijkheden bij massage. Of het nu gaat om een klassieke massage, diep in je zintuigen of een seksuele massage, je krijgt de total Body Lotion Experience waar je altijd van hebt gedroomd. Ervaar het uitgebreide bereik van sensaties en gevoelens. Of je nu een actieve partner bent of er een website consument bent die deelneemt aan seksuele avonturen, je seksleven zal worden goedgekeurd met een prachtige ervaring als je Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207ml gebruikt.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207 ml gebruiken?

Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207ml is uitermate geschikt om te gebruiken met andere seksspeeltjes en toys. Denk bijvoorbeeld aan , , anale speeltjes, stimulatoren en koppels speeltjes. Het lotion kan ook worden gebruikt om je favoriete siliconen, glas en ABS plastic speeltjes te bedekken.

Hoe moet je Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207 ml reinigen?

Voor een hygiënische sekservaring moet je je speeltjes en Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207ml eerst reinigen. Spoel de speeltjes af met lauw water en zachte zeep. Daarna kan je de speeltjes afdrogen met een zacht schone handdoek. Als je de speeltjes hebt afgedroogd, kun je het bijbehorende antiseptische spray gebruiken om eventuele bacteriën te doden. Denk er aan dat je niet al te veel product, zoals hand- en bodylotion, op je speeltjes aanbrengt.

Probeer Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207 ml en koop bij Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een super verzorgende ervaring, dan komt Naked in the Woods Hand- en Bodylotion – 207ml in aanmerking. Het product verschaft de die je verdient en zorgt voor een bijzonder sensueel plezier. Probeer dit product en ervaar het verwennende eindresultaat. Als je op zoek bent naar een superverzorgende ervaring, koop het dan bij Ladykiller.nl. Natuurlijk krijg je bij Ladykiller.nl ook de beste deal en krijg je de grootste seksspeeltjes selectie, omdat iedereen de beste ervaring verdient.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

898788000226