Niets kleedt je zo uit als een Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size. Die elegantie en sensualiteit zijn onmiskenbaar, vooral bij plus size dames. De retroachtige stijl van dit sleepwear item verlevendigt de slaapkamer. Met de aantrekkelijke kantdetails maak je een onweerstaanbare indruk. Hier volgen de meest voornaamste eigenschappen van het Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size:

• Gehele gemaakt van zijdeachtig zacht materiaal met visnetdetails
• Kantdetails als extra bijzonder stylingelement
• Verstelbare heupband voor meer comfort
• Volledig elastisch stuk stof aan de bovenkant voor extra comfort
• Verborgen knopen aan de voorzijde
• Plus size versie voor dames met grotere maten

Wat is een Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size?

Nachthemden met visnet en kant – Plus size komen voort uit een klassiek en stijlvol ontwerp. Ze zijn gemaakt van zijden zacht materiaal met delicate visnetdetails en kantdetails en hebben een romantische, liefdevolle uitstraling. De verstelbare heupband en volledig elastische stof aan de bovenkant maken het nachthemd extra comfortabel om te dragen. Daarnaast zijn er verborgen knoopjes aan de voorzijde gemonteerd.

Hoe maak je gebruik van Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size?

Een Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size is alleen of samen met je partner draagbaar. De visnetdetails en kantdetails van het nachthemd hebben dusdanig een erotiserende waarde dat het zowel alleen als in gezelschap tot hun recht komt. Als je alleen bent draag dan alleen het nachthemd om te genieten van het gezellige sentiment dat het nachthemd biedt. Als je met je partner bent draag het nachthemd onder lingerie of andere sexy items voor een schitterende ervaring.

Voor wie is Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size bedoeld?

Het Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size is bedoeld voor alle vrouwen, maar doet extra goed zijn werk voor plus size vrouwen. Elke vrouw verdient namelijk om zichzelf te verheerlijken, en dat geldt zeker voor vrouwen met een vol figuur. Met de verstelbare heupband en de perfecte pasvorm maak je hier eenvoudig gebruik van. Zo voel jij je ook als plus size dame extra mooi in een Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size.

Hoe kan Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size je seksleven verbeteren?

Een Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size kan je seksleven verbeteren door een sensuele sfeer te creëren. Je kunt hiermee dynamiek en vaardigheid aan je seksleven toevoegen, wat vaak leidt tot interessante, nieuwe ervaringen. De kantdetails en het zachte materiaal geven je een kleine voorproef op de daad, zodat je en je partner het seksuele toy leuker en uitdagender kunnen maken.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size gebruiken?

Het Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size kan vaak nog verder verfraaid worden met andere speeltjes en/of toys. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sexy , een stijlvolle , -artikelen en een erotisch kostuum om je seksleven een levenslange verwennerij te geven.

Hoe moet je het Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size reinigen?

Meestal is het Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size eenvoudig te reinigen met een milde zeep en warm water of met een specifieke lingerie wasmiddel. Zorg ervoor dat je het nachthemd voorzichtig wast en laat drogen op een koele, veilige plaats. Vermijd tevens het gebruik van chemicaliën of andere producten die het materiaal van het nachthemd kunnen beschadigen.

Het Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size proberen om je seksleven naar een hoger niveau te brengen?

Als je op zoek bent naar het perfecte item om je slaapkamer-ervaringen te verbeteren, dan is Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size zeker een optie. De verstelbare heupbanden, zacht materiaal en subtiele kantdetails maken je stylingen naar een hoger niveau en stimuleren je seksuele leven. Nachthemd met Visnet en Kant – Plus Size uit door er vanavond in het slaapkamer mee aan te komen en laat je slaapkamer dromen uitkomen. Kom langs in onze seksshop Ladykiller.nl en ontdek de magie.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368281008