Met de Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size creëert de liefhebber van sensuele ervaring een hoop speelplezier met sensuele glimlachen. Plus-size lingerie staat er bekend om prachtig te zijn en Flat no Seam net is perfect om jezelf op je mooist te voelen. De Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size maakt daarom een geweldige aanvulling voor je seksspeeltjes-collectie.

Eigenschappen Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size:
– Tweedelige lingerieset getailleerd naar plus size.
– Zachte, ademende stof.
– Gratis van naadloos ontwerp.
– Zweet absorberende eigenschappen.
– Comfortabele pasvorm.
– Volwaardig free-size.
– Eenvoudige machinewas.

Wat is de Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size?

De Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size is de perfecte aanvulling op je seksspeeltjescollectie als je houdt van de meer zwoele en sensuele ervaring. De set is getailleerd naar plus-size, ofwel volwaardig free-size, met zacht ademende stof die materiaalcomfort biedt en perfect op je gevormd is. Deze plus-size lingerieset heeft een ademend en zweet absorberende eigenschap en is eenvoudig schoon te maken met een gewone machinewas.

Hoe kan je de Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size gebruiken?

De Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size is een set die je zelf kan combineren met seksspeeltjes of of als een mooie aanvulling op je garderobe. Ook voor sekspartners die niet gewend zijn aan plus-size lingerie is de Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size ideaal omdat deze speciaal ontworpen is om het comfort te verhogen. Je zal zien dat de extra zwoele details, als de luxe naadloosheid, heerlijk geheel samenvallen met de bewegingen van je lichaam.

Voor wie is de Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size bedoeld?

De Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size is ideaal voor diegenen die een plus-size lingerie-set zoeken die heerlijk zit, comfortabel aanvoelt en nog steeds past bij je smaak. Deze plus-size set is ideaal voor dames in elke maat of voor sekspartners waarbij je een meer intense sensuele ervaring wil beleven.

Hoe kan de Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size je seksleven verbeteren?

De Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size is het perfecte item om je seksleven meer sensualiteit, intimiteit en seksueel plezier te verhogen. Door de luxe en comfortabele pasvorm kom je van top tot teen bedekt en voelt de stof super zacht aan op je huid. Ondanks dat de set speciaal ontworpen is voor plus-size vrouwen is deze ook perfect voor sekspartners en andere mensen met een niet-plus size figuur.

Met welke andere seksspeeltjes en toys kan je je Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size combineren?

Je kan je Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size combineren met allerlei andere seksspeeltjes die je in onze shop Ladykiller.nl kan vinden. Er is voor ieder wat wils! Denk bijvoorbeeld aan klassieke speeltjes zoals massageolie of een klassiek vibrerende . Of ga voor wat nieuws, zoals een vibrerende penisring of een vibrerende masturbator. Er zijn talloze manieren om de Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size te combineren met andere speeltjes denk je eens in!

Hoe wordt de Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size gereinigd?

De Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size is eenvoudig schoon te maken met een lege machinewas. Omdat de set gemaakt is van zeer sterk materiaal hoeft deze niet extra te worden beschermd tegen de warmte van de wasmachine en kan het gewoon samen met uw andere lingerie en seksspeeltjes worden gewassen. We raden aan om de set na het wassen meteen op te hangen en te laten drogen, zodat het materiaal optimaal blijft.

Probeer de Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size zelf uit en koop hem in onze seksshop Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een plus-size lingerie set die comfortabel zit maar gevarieerd en kinky kan zijn, dan is de Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size je perfecte keuze. De plus-size set biedt je alles wat je nodig hebt voor een spannende, speelse balans tussen seksueel genot en stijl. Koop de Naadloze Visnet Tweedelige Set – Plus Size in onze shop Ladykiller.nl en ervaar zelf de kinky seksuele intimiteit die je meeneemt naar een wereld van sensueel genot.

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368305988