Met de Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size van Ladykiller.nl zal je goede nachtrust omtoveren in de meest vrijmoedigste slaapgezellen. Plus Size is de ideale manier om kanten lingerie van plus size te combineren met een verleidelijke gedessineerde stoffen visnet. Deze nachtjapon zal je net zo verleidelijk maken als de manier waarop je naar bed gaat.

Eigenschappen van Naadloose Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size:
– Gevormde met kanten stroken
– Plissé rokken met kanten banen.
– Gedessineerde transparante visnetstof.
– Roze chiffon en stevig koord in de taille.
– Vrijmoedige en toch romantische plus size ontwerp.
– Een must-have slaapkleding voor sensuele nachten.

Wat is de Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size?

De Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size is een verleidelijke en vrijmoedig ontwerp in plus size. De vergelijkbare eigenschappen van het visnet en de kanten stoffen maken dat deze nachthemd een perfecte balans heeft tussen sensueel, vrijmoedig en toch romantisch. De gevormde topjes en plissé rokken met kanten stroken voegen een extra aantrekkelijkheid toe aan de slaapkleding. De roze chiffon en het stevig koord in de taille maken het plaatje helemaal compleet.

Hoe gebruik je de Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size?

De Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size is een perfecte slaapkleding voor diegenen die slaapkleding zoeken dat nooit saai is. Aangezien deze nachtjapon zo comfortabel en sensueel is, kan het worden gedragen voor een romantisch avondje in, privé verwenmomenten of zelfs als ontoegankelijke slaapkleding.

Voor wie is de Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size bedoeld?

De Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size wordt aanbevolen aan vrouwen met een plus size die op zoek zijn naar een verleidelijke en sensueel lingerie setje voor hun slaapkamer avonturen. Het ontwerp van de nachthemd accentueert je mooie vormen en gaat daarnaast over een stijlvolle look.

Hoe kan de Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size je seksleven verbeteren?

Deze nachtjapon is ideaal voor heren als het gaat om het meest sensuele en verleidelijke avondje in. Door de vrijmoedige accenten zal je eruit zien alsof je geen kleding draagt – een gevoel dat je seksuele partners zeker zal bevallen. Het ontwerp houdt ook voldoende in gedachten waarmee je jezelf en je seksuele partner kunt verrassen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size gebruiken?

De Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size is ideaal te combineren met kinky speeltjes en toys die passen bij je wensen. Denk bijvoorbeeld aan een kleurrijke vibrerende , een aromatische kaars of zelfs een sexy vingervibe. Hiermee zullen je ervaringen extra speciaal en zal je eveneens extra interesse verkrijgen van je seksuele partners.

Hoe moet je de Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size reinigen?

De Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size is handwas aan te raden, dit mits je het koord en de kant licht reinigt. Om de nachtjapon heel te houden, vermijd het wrijven en wassen in de wasmachine.

Probeer de Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size vandaag nog uit in de Ladykiller.nl seksshop!

De Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size van Ladykiller.nl is perfect voor plus size vrouwen die zin hebben in een verleidelijk nachtje in. De kanten stroken en transparante visnetstof maken dit heerlijke nachthemd helemaal compleet. Bestel de Naadloos Visnet & Kanten Nachthemd – Plus Size vandaag nog en maak jouw seksleven nooit meer saai!

Merk

Verpakking in cm

Kledingmaat

Kleur

Barcode

888368306008