Multi Speed : duik in een wild avontuur vol genot
Als je op zoek bent naar een speeltje waarmee je in een wild avontuur van plezier kunt duiken, is de Multi Speed Vibrator dit speeltje waar je naar verlangt! Deze vibrerende en multifunctionele tool is ideaal voor vulva en . Deze krachtige vibrator geeft je zintuigen een zinderend genot. De Multi Speed Vibrator biedt een schat aan sensaties die je in het diepst van je seksuele wezen zullen laten beleven. Deze vibrator heeft veel verschillende snelheden, waardoor je kunt genieten van precisie targeting, variërend van milde trillingen tot heerlijke geruis en een verbluffende kracht van het genot. Dankzij de Multi Speed Vibrator ervaar je zachte strelingen en diepgaande vibraties die je naar de hemel sturen.

Eigenschappen Multi Speed Vibrator:
• Krachtige vibraties
• Veel verschillende vibratie snelheden
• Voelt zacht aan
• Verwarmt je erogene zones
• Geschikt voor clitoris, vagina en anus
• Makkelijk te bedienen

Wat is een Multi Speed Vibrator?

De Multi Speed Vibrator is een krachtig seksspeeltje dat verbluffend veel verschillende mogelijkheden biedt wat betreft het beleven van seksueel plezier. Het is voorzien van een krachtige vibrator met veel verschillende snelheden. De vibrator is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar intieme spanning en sensatie. De vibrator is perfect voor zowel clitoris als vulva stimulatie en kan dankzij de krachtige trillingen je diepste erogene zones zelfs laten beven.

Hoe gebruik je de Multi Speed Vibrator?

De Multi Speed Vibrator is eenvoudig te bedienen. Gebruik glijmiddel om het ingang om wat gemakkelijker te maken de vibrerende tool in je intiemste plekjes in te brengen. Stel de snelheid in die je het prettigst vindt. Wrijf met de vibrerende tool langs je erogene zones, zodat de trillingen een lekker tintelend gevoel geven. De vibrerende tool zal je erogene zones opwarmen, waardoor je meer bloed richting je anders meest intieme plekjes stroomt. Gebruik altijd wat glijmiddel om de vibratie comfortabel te maken. Verander de snelheid zo veel als je wilt, want met de Multi Speed Vibrator heb je oneindig veel mogelijkheden wat betreft seksueel plezier.

Voor wie is de Multi Speed Vibrator bedoeld?

De Multi Speed Vibrator is een seksspeeltje geschikt voor vrouwen die hun intieme plekjes extra willen verwennen. Het is een perfect speeltje voor , maar je beleeft ook sensatie als je het gebruikt als een inwendig seksspeeltje. Door de verschillende snelheden maken de kleine trillingen dat je alle nuances van het beleven van intiem genot kunt ervaren.

Hoe verbetert de Multi Speed Vibrator je seksleven?

De Multi Speed Vibrator is een perfect seksspeeltje om je seksleven te verbeteren. Door het variëren van de verschillende snelheden kun je allerlei innemende sensaties beleven. Bij sommige seksspeeltjes is het moeilijk om te voorspellen wat ervoor nodig is om je erogene zones optimaal te stimulateren, maar met de Multi Speed Vibrator stel je jouw perfecte vibratie makkelijk in. Wanneer je het seksspeeltje combineert met glijmiddel, voel je nog meer plezier.

Met welke andere toys en speeltjes gebruik je Multi Speed Vibrator?

De Multi Speed Vibrator is een geweldig seksspeeltje om solo te gebruiken, maar hij is ook goed te combineren met andere sextoys. Denk bijvoorbeeld aan een butt plug of een cockring. Je kunt ook eventueel een klem gebruiken om je intensiteit nog verder op te schroeven. De Multi Speed Vibrator is ook perfect tegen je Partner aan te gebruiken. Laat je Partner zachtjes je intieme plekjes verwennen met de trillingen. Hierdoor kun je samen genieten van de intense sensatiedie de Multi Speed Vibrator met zich meebrengt.

Hoe reinig je de Multi Speed Vibrator?

Het hygiënisch houden van seksspeeltjes is heel belangrijk. Zorg daarom dat je de Multi Speed Vibrator na gebruik reinigt. Gebruik een mild sextoy reiniging middel, dat geen alcohol of aceton bevat. Geef de vibrator een schoonmaakbeurt met wat warm water en een zacht doekje. Laat de vibrerende tool geheel drogen voordat je hem weer opbergt.

Probeer deze Multi Speed Vibrator bij Ladykiller.nl

Met de Multi Speed Vibrator beleef je ongekende sensaties. Deze krachtige vibrator biedt je veel verschillende vibrerende elektriciteit. Koop deze Multi Speed Vibrator voordelig bij Ladykiller.nl. Zij hebben een ruim assortiment aan seksspeeltjes waarmee je al je seksuele fantasieen kunt vervullen. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van de Multi Speed Vibrator en laat je meevoeren in een wild avontuur vol genot. Ladykiller.nl geeft je goede service en klantvriendellijk advies. Wat wil je nog meer? Probeer de Multi Speed Vibrator nu uit en geniet van een wild en intiem genot.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

4890888882623