Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr is een must-have massagekaars waarmee je intieme momenten lastiger, meer erotisch en romantischer kan maken. De massagekaars is gemaakt van honingwax en heeft een pure, romantische geur. Hij is bekend vanwege de verzorgende eigenschappen en het laag vuurrisico. Hieronder volgt een opsomming van de eigenschappen van Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr:

• 170 gr honingwax
• Heeft een subtiele, romantische geur
• Verzacht, regenereert en beschermt de huid
• Laag vuurrisico
• Roze en witte binnenverpakking
• Afmeting 9,5 x 5 cm

Wat is de Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr?

Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr is een massagekaars met 170 gr honingwax. De honingwax is een speciale wax die door de aanwezigheid van olie en bijenwas zacht aanvoelt op de huid en regenererend, verzachtend en kalm de huid beschermt tegen weersomstandigheden. De geur van deze massagekaars is heel subtiel, romantisch en pure. Het biedt een aangename geur in de kamer waarin je samen bent.

Waarvoor gebruik je de Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr?

Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr kan worden gebruikt om erotische of romantische momenten verder te versterken. De honingwax kaars is goed bestand tegen vuur en brandt heel lang en soepel. Hierdoor is het een ideale massagekaars om zowel intieme delen van het lichaam als ruimere delen van het lichaam mee te masseren. Je kunt de kaars gebruiken voor een sensuele, met de heerlijke geur van de massagekaars terwijl je partners ontspanning en plezier ervaart.

Voor wie is de Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr?

Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr is voor mensen van ieder geslacht die hun erotische ervaringen willen verbeteren, voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om van een passievolle, sensuele ervaring te genieten, of voor iedereen die de erotische momenten met hun partner wil versterken. De honingromige wax is zo zacht dat het ook naar de meest intieme delen van het lichaam kan worden toegepast.

Hoe kan de Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr je seksleven verbeteren?

De Moroccan Nights Massagekaars – 170gr is een populaire massagekaars die je seksleven kan verbeteren. Het gebruik van de kaars helpt je intieme momenten te maken zonder veel moeite. De honingwax heeft een subtiele, romantische geur die je seksuele energie kan versterken. Je zult zien dat je de sensuele momenten die je met je partner hebt volledig en intens kan ervaren. De zachtheid van de honingwax werkt stimulerend en het helpt je energie naar een hoger niveau te brengen.

Met welke andere speeltjes en toys kun je de Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr gebruiken?

Je kunt de Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr het beste gebruiken in combinatie met andere speeltjes, zowel alleen als met je partner. Je kunt de massagekaars gebruiken met een massageolie om er extra plezier van te hebben. Ook kun je , of blind doeken gebruiken samen met de kaars om je erotische ervaringen te vergroten.

Hoe reinig je de Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr?

De Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr kan gemakkelijk worden schoongemaakt en gereinigd. Je kunt een vochtige doek of een stukje keukenpapier gebruiken om de kaars schoon te maken. Zorg ervoor dat je hem niet in warm water dompelt, omdat dat de kwaliteit van de kaars kan aantasten. Gebruik geen corrosieve schoonmaakmiddelen, want die zouden de honingwax kunnen buiten proportioneren.

Koop de Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr in Ladykiller.nl!

Als je op zoek bent naar een manier om je seksleven te verbeteren, dan is de Moroccan Nights Massagekaars – 170 gr het perfecte product voor jou. De kaars is gemaakt van honingwax, heeft een subtiele romantische geur en een laag vuurrisico. De kaars is geschikt voor ieder geslacht en ideale voor intenser en erotische momenten. Probeer deze fantastische massagekaars vandaag nog uit in onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

879959001754