De Masturbator is dé innovatie op het gebied van sextoys. Dit kleine en compacte speeltje voegt een hele nieuwe dimensie toe aan je seksleven omdat het voor een ongeëvenaarde stimulatie zorgt. Met de Mond Masturbator kan je heerlijk genieten van een realistische ervaring dankzij de revolutionaire zuignap technologie.

Eigenschappen:
– Extreem realistisch
– 3 verschillende pulsatie modi
– Ideaal voor mannen en vrouwen
– Ultra stil
– Discreet
– Stijlvol ontworpen
– Gemaakt van safe silicone

Wat is een Mond Masturbator?

De Mond Masturbator is de ultieme suctie en pulsatie speeltje. Het biedt en is gemakkelijk en comfortabel in gebruik. De Mond Masturbator wordt geleverd met een unieke zuignaptechnologie die voor een echte seksuele ervaring zorgt waarvan jij alleen maar kan genieten.

Hoe wordt de Mond Masturbator gebruikt?

De Mond Masturbator is ongelooflijk simpel en intuitief te gebruiken. Je hoeft alleen je penis in de opening van het speeltje te plaatsen. Hierna kun je de Mond Masturbator laten werken door op de knop te drukken. Er zijn drie verschillende pulsatie modi beschikbaar zodat je jouw seksuele ervaring naar een hoger niveau kan tillen.

Voor wie is de Mond Masturbator bedoeld?

De Mond Masturbator is ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Het is een veelzijdige en betrouwbare sextoy die je seksleven tot in perfectie kan verbeteren. Of je nu op zoek bent naar een solo seksuele ervaring of om je seksleven met je partner een boost te geven – de Mond Masturbator is van alle markten thuis.

Hoe kan de Mond Masturbator je seksleven verbeteren?

De Mond Masturbator biedt een extreem realistische stimulatie die ongeëvenaard is. Het helpt je om extreme orgasmes te bereiken dankzij de zuigende technologie en de drie verschillende pulsatie modi. Met de Mond Masturbator geef je elke dag je seksleven een boost.

Met welke andere sextoys kan je de Mond Masturbator gebruiken?

De Mond Masturbator werkt perfect samen met talloze andere sextoys. Je kan je solo seksuele ervaring verrijken door met , of butt plugs te spelen. Ook een wand massager kan worden gebruikt met de Mond Masturbator.

Hoe moet ik de Mond Masturbator reinigen?

De Mond Masturbator moet na elk gebruik grondig met warm water en toy cleaner gereinigd worden. Maak gebruik van een zachte, niet-schurende doek om het speeltje schoon te maken. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen omdat je hiermee je Mond Masturbator kan beschadigen.

Probeer de Mond Masturbator!

Als je op zoek bent naar een ultieme seksuele ervaring, dan is de Mond Masturbator een must-have voor jou. Dit revolutionaire speeltje levert een unieke en realistische stimulatie en is prefect inzetbaar voor solo seksuele spelletjes en heerlijke partnering spelletjes. Probeer de Mond Masturbator nu bij Ladykiller.nl, de beste seksshop van Nederland en geniet van een ongeëvenaarde kwaliteit.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

782421084387