De MOER Cockring – 15x6x50 mm is voor uiterst sensueel en intens plezier geoptimaliseerd, voor een sekservaring die u nooit meer zult vergeten. Met deze enorm veelzijdige cockring is er geen grens aan wat er mogelijk is – voor elke seksuele voorkeur en . Hieronder hebben wij een aantal eigenschappen voor je op een rijtje gezet:

• MOER Cockring – 15x6x50 mm met een diameter van 15mm en een omtrek van 6mm;
• Gemaakt van hoogwaardig ABS kunststof en siliconen;
• Hypoallergene materialen;
• Zacht en flexibel;
• Uiterst comfortabel om te dragen;
• Gecertificeerd en vriendelijk voor de huid;
• Inclusief verstelbare band om de ring te sluiten.

Wat is MOER Cockring – 15x6x50 mm?

MOER Cockring – 15x6x50 mm is een cockring voor intens en bedwelmend orgasme. Deze solo of couples toys is gemaakt van extra zachte, vertrouwde materialen die soepel om je vlees glijden en er perfect uit blijven zien. Het matte oppervlak zorgt ervoor dat je je licht en comfortabel voelt tijdens het gebruik. De 15mm diameter en 6mm omtrek drukken extra aan op je penis, waardoor je hard blijft ook al gaan de sensaties hoog op. Met de verstelbare band kun je de ring los of strak maken, afhankelijk van je persoonlijke interesses.

Hoe gebruik je de MOER Cockring – 15x6x50 mm?

Met de MOER Cockring – 15x6x50 mm kun je langdurige erecties krijgen, meer controle over je orgasme krijgen, je prestaties verbeteren en het plezier verhogen tijdens solo of couples play. Om de maximale resultaten te behalen, raden wij aan om je erectie eerst te versterken met een glijmiddel, zoals siliconenglijmiddel. Vervolgens plaats je de ring om de basis van je penis. Als je partner de cockring wil dragen, glijd je vinger of een rolletje lub langs de basis van hun penis en plaats je de cockring bij de basis totdat je beide comfortabel voelt.

Wie is de MOER Cockring – 15x6x50 mm bedoeld?

De MOER Cockring – 15x6x50 mm is perfect voor àlle seksuele genders en voorkeuren, of je nu kiest voor solospelen of spannende couples games. De cockring heeft een one size fits all formaat en is zodanig ontworpen dat het zowel mannen als vrouwen een uitmuntende gebruikservaring biedt. De verstelbare band is zeer flexibel en biedt een veelheid aan instelmogelijkheden, waarmee je zelf kunt experimenteren en de perfecte strakte aanpassen.

Hoe verbetert de MOER Cockring – 15x6x50 mm je seksleven?

De MOER Cockring – 15x6x50 mm is een van de meest populaire seksspeeltjes omdat het je seksleven op verschillende manieren kan verbeteren. Het vermindert lekkere ejaculatie en verhoogt je sensitiviteit en prestaties. Het kan een intiem delen voor u en uw partner creëren, oftewel meer bewustzijn, diepere intimiteit en een intensere connectie. De MOER Cockring – 15x6x50 mm helpt je erectie langer goed te houden door de bloedtoevoer tegen te houden. Dit betekent dat je langer in bed kunt blijven, je seksuele activiteit kan verhogen en je de tijd hebt om te komen in de rijke sensatie die de verschillende technieken kan brengen.

Met welke andere speeltjes en toys je MOER Cockring – 15x6x50 mm kan gebruiken

Met de MOER Cockring – 15x6x50 mm kun je veel verschillende sextoys, vibers, en combineren. We bieden ook een uitgebreide selectie van anal toys en stimulators. Met de iteratie van anal treats kun je intenser, dieper orgasme krijgen. Daarnaast zijn er ook dubbele cockrings die je penis en ballen samen binden, waardoor je nog meer controle en kracht krijgt. Er is een reeks anale toys en stimulatoren die je de ruimte geven om te experimenteren met kleur, materialen, structuren en functies.

Hoe reinig je MOER Cockring – 15x6x50 mm?

De MOER Cockring – 15x6x50 mm is gemakkelijk te reinigen met een antibacteriële toy cleaner of warm, zoet water met een milde zeep. Droog je toy af met een schone doek en sla het op in een koel, droog en donker plekje. Zorg ervoor dat je voor en na elk gebruik je speeltjes grondig reinigt om infecties te voorkomen.

Probeer MOER Cockring – 15x6x50 mm en koop deze online bij Ladykiller.nl

Ontdek tweevoudig genot met MOER Cockring – 15x6x50 mm en ervaar de intense sensaties die je seksleven nooit meer hetzelfde zal maken. Koop vandaag nog je eigen MOER Cockring – 15x6x50 mm bij de seksshop Ladykiller.nl en verlaag je seksuele vooruitgang naar een heel nieuw niveau. Bekijk onze uitgebreide collectie voor een breed scala aan seksspeeltjes, waaronder vibers, dildos, , lub, geestverruimende kamerspray en meer. Passeer je potentiële grenzen met MOER Cockring – 15x6x50 mm en laat je lichaam en geest bevrijden.