Met de MOER Cockring – 15x6x45 mm ben je verzekerd van optimaal genot. Deze cockring heeft een afmeting van 15 cm x 6 cm x 45 mm en zorgt voor een heerlijke langdurige erectie en intense stimulatie.

Voordelen van de MOER Cockring – 15x6x45 mm:

– Langdurige erectie
– Intense stimulatie
– Ondersteuning en controle
– Perfecte afmeting voor optimaal comfort

Wat is MOER Cockring – 15x6x45 mm?

De MOER Cockring – 15x6x45 mm is een cockring die je om je penis doet. De ring zorgt ervoor dat je langer een erectie hebt en langer kan uithouden. De cockring is verstelbaar en gemaakt van zacht maar stevig materiaal. Bovendien blijft deze cockring ook comfortabel zitten doordat hij goed aansluit.

Hoe gebruik je MOER Cockring – 15x6x45 mm?

De MOER Cockring – 15x6x45 mm is eenvoudig in gebruik en zorgt voor een heerlijk langdurig genot. Zorg door de ring fietsen, druk, knijpen of trekken, of losjes om het geslacht of de penishuid te wikkelen. Verwijder de cockring na gebruik en schoonmaken met een toycleaner.

Voor wie is MOER Cockring – 15x6x45 mm bedoeld?

De MOER Cockring – 15x6x45 mm is geschikt voor iedereen die een perfect passende cockring wil met intense stimulatie. De perfecte afmeting zorgt voor een optimaal comfort en gemak waardoor deze cockring ook perfect is voor beginners.

Hoe verbetert MOER Cockring – 15x6x45 mm uw seksleven?

De MOER Cockring – 15x6x45 mm zorgt voor een heerlijk intensere stimulatie. Door de cockring af te stellen kun je zelf de stevigheid instellen waardoor je extra plezier kan beleven. Dit versterkt de erectie en staat garant voor een intens en aangenaam genot.

Met welke andere sextoys en speeltjes kun je MOER Cockring – 15x6x45 mm gebruiken?

MOER Cockring – 15x6x45 mm kan gecombineerd worden met andere speeltjes zoals een glijmiddel, een of een ander seksspeeltje voor extra stimulatie. Ook kun je gebruiken in combinatie met anale speeltjes. Er zijn veel manieren waarop je de MOER Cockring – 15x6x45 mm kunt gebruiken en combineren met andere speeltjes.

Hoe reinig je MOER Cockring – 15x6x45 mm?

Om je MOER Cockring – 15x6x45 mm hygiënisch en optimaal te gebruiken is het verstandig om de cockring na gebruik te reinigen met een toycleaner. Op deze manier wordt de cockring goed gereinigd en blijft je speeltje een langere tijd mee.

Waarom MOER Cockring – 15x6x45 mm kopen in Ladykiller.nl?

Ladykiller.nl is dé seksshop voor voor lekkere en betaalbare sextoys. Met de MOER Cockring – 15x6x45 mm ben je verzekerd van optimaal genot en intense stimulatie. De perfecte afmeting, heerlijke langdurige erectie, en goed comfort zorgen ervoor dat de seks met deze cockring nog intenser wordt. We raden je aan om de MOER Cockring – 15x6x45 mm zelf te proberen in onze seksshop Ladykiller.nl.