Model 20 Kuisheidskooi – de ultieme sekstoy voor -waarderende koppeltjes! Als jij en je partner avontuur zoeken en echt plezier willen hebben met seksspeeltjes en BDSM, dan is Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm de beste optie. De productkenmerken en voordelen zijn:

 • Geschikt voor koppels die plezier willen hebben door middel van BDSM
 • Een perfecte kuisheidskooi uit één stuk voor mensen met een gemiddelde penisgrootte
 • Kan gedragen worden onder kleding waardoor het ultieme kuisheidsgenot ervaren wordt, zonder dat iemand het doorheeft
 • Comfortabel en flexibel voor ultiem seksueel genot
 • Voor een stevige grip van de penis en een stevigere erectie
 • Verstelbaar en is gemaakt van hoogwaardig maagdenstaal voor de beste controle en optimaal genot
 • De gespen van 9 cm zijn met de hand gemaakt, waardoor modellen uniek en stevig zijn
 • Dikte van 3 mm voor een stevige, betrouwbare grip

Wat is Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm?

Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm is een ultieme sekstoy voor koppels die BDSM waarderen en willen genieten van erotische jouw-en-mijn rollenspelen. Het is een perfecte kuisheidskooi uit één stuk, met gespen van 9 cm, speciaal ontworpen voor mensen met een gemiddelde penisgrootte. De kooi zit comfortabel en is flexibel voor ultiem seksueel genot.

De Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm is verstelbaar en is gemaakt van hoogwaardig maagdenstaal voor de beste controle en ultiem seksueel genot. De metalen gespen die de penis omsluiten zijn met de hand gemaakt om de kooi stevig en uniek te maken. De dikte van het maagdenstaal is 3 mm voor een stevige, betrouwbare grip.

Hoe kan je de Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm gebruiken?

Je kunt de Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm gebruiken voor heerlijke BDSM-spelletjes in je seksleven. De kooi werkt perfect voor koppels die seksueel zelfvertrouwen willen vergroten, nieuwe seksuele posities willen uitproberen en erotische fantasieën willen beleven. De kooi is zo ontworpen dat je het onder je kleding kunt dragen, zodat je het ultieme kuisheidsgenot ervaren wordt, zonder dat iemand het doorheeft.

Om het meeste uit je seksleven te halen, kun je de Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm ook combineren met andere speeltjes en toys voor extra stimulatie. Denk bijvoorbeeld aan een erotische boeien set, , plug, etc.

Voor wie is de Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm bedoeld?

De Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm is voor iedereen die zich veilig voelt bij BDSM-spelletjes en er toevallig van houdt om hun partner te verleiden tijdens avontuurlijke seksspellen. De kooi biedt en ultieme ervaring en kan je seksleven veranderen.

Hoe kan de Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm je seksleven verbeteren?

Dit product kan je seksleven verbeteren door je beiden in een comfortabele positie te brengen waarin je de controle hebt. Meer controle betekent meer plezier en het Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm is zo ontworpen dat het je en je partner meer controle biedt. Het stelt je in staat meer externe stimulatie toe te voegen, wat het orgasme veroorzaakt – wat beide partners zal helpen om intensere en langere orgasmes te hebben.

Met welke andere speeltjes en toys kan je Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm gebruiken?

Je kunt de Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm koppelen met andere seksspeeltjes en toys voor extra stimulatie. Zowel dom als onderdanig kunnen een grote verscheidenheid van speeltjes gebruiken zoals:

 • Erotische boeien set
 • Vibrator
 • Plug
 • 's
 • Masseersysteem
 • En nog veel meer

Het combineren van de Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm met deze seksspeeltjes en andere toys zorgt voor de beste sensaties, waardoor je seksleven zeker gaat verbeteren!

Hoe moet je de Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm reinigen?

Om hygiënische en veilige toepassing van de Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm te garanderen, moet je het schoonmaken voordat en na het gebruik. Het beste is om het af te spoelen met lauw water en een milde, pH-neutrale sekstoyreiniger. Spoel het af met heet water en droog het vervolgens af met een schone handdoek, zodat het klaar is voor de verdere opslag.

Probeer Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm en koop het bij Ladykiller.nl

Als koppel ben je altijd op zoek naar nieuwe seksspeeltjes en toys die je kunnen helpen je ën te realiseren. De Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm maakt je seksleven intenser, meer erotisch en variatie. Wij raden je aan de Model 20 Kuisheidskooi – 9 cm te kopen en te proberen om te zien of het iets voor je is. Helemaal als je je seksleven opnieuw wil ontdekken! Dit product en meer beschikbare speeltjes en toys kun je vinden bij onze seksshop Ladykiller.nl.

Merk

,

Verpakking in cm

,

Kleur

,

Barcode

7423522514580, 7423522638699