Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm

Als je op zoek bent naar een manier om je slaapkameravonturen naar een nieuw niveau te tillen, dan zou je de Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm van Ladykiller.nl moeten proberen. Deze kooi heeft een aantal eigenschappen die het een buitengewone kooi maken die je seksleven naar een geheel nieuw niveau kan brengen. Hiermee kun je nu allerlei verschillende manieren vinden om je partner tijdens je slaapkamerspelletjes te verrassen, zodat jullie samen de beste ervaring ever hebben.

De Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm is perfect voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe manier om klaar te komen. Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, single of in een relatie zit – met de Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm uit onze shop Ladykiller.nl zal je zeker tevreden zijn. Met deze kooi kun je op een hele veilige manier je slaapkameravonturen verbeteren en kun je je partner helemaal verwennen.

De Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm is gemaakt van mooi glad siliconen en is 11,5 cm groot. De kooi heeft een Urethraal Dialator leren riemtje waarmee hij comfortabel om de penis en balzak past. De kooi heeft ook een ball stretcher die de intensiteit verbetert. Hiermee kun je tonnen seksueel plezier beleven met je partner(s). De Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm is ook een uitstekende keuze als je op zoek bent naar -speelgoed.

Functies en voordelen

  • Gemaakt van gladde en stevige siliconen.
  • 11,5 cm groot voor een perfecte pasvorm.
  • Inclusief een Urethraal Dialator leren riemtje.
  • Inclusief een ball stretcher voor meer seksuele intensiteit.
  • Uitstekend BDSM-speelgoed.

Wat is de Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm?

De Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm is een uniek seksspeeltje dat de seksuele ervaring van elke kamerpeuter transformeert. Het is een kooi perfect voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe manier om seksueel verder te gaan en hun partners helemaal te verwennen. De kooi is gemaakt van mooi glad siliconen en is 11,5 cm groot. De kooi heeft ook een Urethraal Dialator leren riemtje waarmee je hem comfortabel om de penis en de balzak past, terwijl een ball stretcher je seksuele intensiteit verbetert.

Hoe gebruik je de Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm?

De Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm is eenvoudig te gebruiken en u kunt de kooi direct uit onze winkel Ladykiller.nl kopen. U kunt de kooi op elk gewenst moment gebruiken en het is helemaal aan u hoe u met de kooi speelt. U kunt de kooi gebruiken om uw partner(s) te verrassen, maar ook om BDSM-spelletjes te spelen. We raden u aan om voor uw eigen veiligheid de gebruiksaanwijzing te lezen voor u de kooi gebruikt.

Voor wie is de Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm geschikt?

De Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, alsook als je single bent of in een relatie zit. Het maakt niet uit of je al een ervaren slaapkameravonturier bent of net begint – de kooi is er voor iedereen! De ervaren heren die al klaarkomen met ons speeltje en de nieuwkomers die het nog nooit hebben geprobeerd, allemaal zijn ze door ons speeltje getransformeerd.

Hoe de Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm het leven van onze klanten verbetert.

Met de Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm zullen onze klanten merken hoe hun seksleven naar een volgend niveau wordt getild. Het speeltje is zo ontworpen dat het comfortabel om de penis en balzak past, en met de Urethraal Dialator en de ball stretcher kun je verschillende manieren proberen om je partner te verrassen en te verwennen. Daarnaast kun je de Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm combineren met andere speeltjes uit onze webshop Ladykiller.nl, zoals een vies verlies, of andere BDSM-speeltjes, om ervoor te zorgen dat je seksleven nooit meer saai is.

Hoe de Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm te reinigen?

Het reinigen van de Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm is heel eenvoudig. Allereerst raden we u aan om de kooi met een zachte doek en wat zeepwater te reinigen en daarna met een doek af te drogen. Daarna moet je het met een goede speelshilfte antiseptic middel om ervoor te zorgen dat je speeltje volledig schoon blijft.

Probeer de Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm en koop het in onze winkel Ladykiller.nl

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je seksleven te verbeteren, dan is de Model 16 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 11,5 cm een geweldige manier om dit te doen. Of je nu alleen bent, in een relatie zit of al heel veel ervaring hebt – je zult verbaasd staan van de kracht van dit geweldige speeltje uit onze winkel Ladykiller.nl. We hebben nog veel meer in onze collectie met tal van BDSM-speeltjes om ervoor te zorgen dat je alle kamerspelletjes die je maar kunt bedenken kunt spelen, en je een hele nieuwe wereld kunt ontdekken. Ga nu naar Ladykiller.nl om te beginnen.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273929228