Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm: het ultieme in BDSM-speeltjes.

Of je nu begint met -speeltjes of al erg ervaren bent, de Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm is de must-have voor een intens avontuur tijdens het spelen. Met deze kooi, die werd gemaakt van medical grade en lichtgewicht Roestvrij staal, voeg je een extra dimensie toe aan het spel.

De Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm is het perfecte slapkamer speeltje voor iedereen die meer kriebels in de liefde wil brengen. Met de dialator in het middelpunt van de kooi, kun je de aandrang van pijn en het genot van plezier beheersen. De Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator is speciaal ontworpen om het urethraal genot ten volle te ervaren. De 9 cm lange urethrale dialator is overtrokken met een siliconen coating, wat het inserteren en verwijderen een stuk aangenamer maakt.

Wat is een Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm?

De Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm is een kooi gemaakt uit medical grade Roestvrij staal. Het is een perfecte accessoire voor BDSM-spelers die willen experimenteren met nieuwe gevoelens tijdens het spelen.

Het product is volledig afgestemd op een unieke ervaring. De kooi is verkrijgbaar in twee verschillende maten: de 6,3 cm lange model en het 9 cm lange model. Iedere kooi heeft een ideaal gevormd waar je de urethraal dialator in kunt plaatsen; gemaakt van siliconen om het opgaveren gemakkelijker te maken.

De urethraal dialator in de kooi is voorzien van zes speciale ringen die kunnen worden ingedraaid om meer of minder gevoel te veroorzaken. Rond het centrale gedeelte van de kooi bevindt zich een ring waarmee de kooi kan worden gesloten. Op deze manier kan de gebruiker controle over de druk die de dialator op het urethraal gebied uitoefent.

Voor wie is de Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm geschikt?

De Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm is geschikt voor elke BDSM-fan die op zoek is naar een avontuurlijk ervaring. Het is direct toepasbaar op iedere man, maar is ook geweldig voor vrouwen of leden van de LGBTQ+-gemeenschap die het urethraal genot willen ervaren.

De Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm is een uitstekende manier om iets nieuws te proberen. Het toevoegen van de Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm aan je slaapkamer-speelarsenaaal geeft je wat extra mogelijkheden om het genot te verhogen. Met de juiste bron van plezier, kunnen er nieuwe en waanzinnige ervaringen worden gecreëerd.

De Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm is gemaakt van medical grade Roestvrij staal. Dit materiaal is eenvoudig te reinigen en geeft tevens een gevoel van veiligheid. Bovendien is het Roestvrij staal flexibel en licht, waardoor het makkelijk te vervoeren en op te bergen is.

Hoe gebruik je de Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm?

Het gebruiken van de Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm is eenvoudig en veilig als je de juiste instructies volgt. Om de urethraal dialator te gebruiken, zijn de volgende stappen nodig:

1. Reinig de dialator en de kooi voor en na gebruik met een milde seep en warm water. Laat het allebei uitlekken en droog op een schone doek.

2. Voeg wat glijmiddel toe aan de dialator voor meer comfort.

3. Plaats de dialator met beide ringen in de kooi en draai hem zachtjes met je vingers.

4. Zorg ervoor dat de kooi stevigwordt gesloten en zet het scharnierslot op het juiste niveau.

5. Verwijder de dialator voorzichtig uit de kooi en herhaal de bovenstaande stappen om de dialator opnieuw te gebruiken.

Combineer de Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm met andere speeltjes.

Wil je je slaapkamer-speelarsenaaal uitbreiden? Laat je verbeeldingskracht dan de vrije loop en combineer de Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm met andere BDSM-speeltjes. Ladykiller.nl heeft een grote selectie van speeltjes waarmee je je slaapkamer-activiteiten kunt opfleuren.

Onze bekendste BDSM-kits bevatten een BDSM-speeltjes, zoals verschillende soorten speeltjes zoals , dildo's, en . Bovendien verkopen we ook taalgordels, , cuffs, spreaders en veel meer.

Met al deze speeltjes en pedofellen kun je je fantasie de vrije loop laten gaan en jezelf of je partner uitdagen met een verscheidenheid aan speelsitutaties. De combinatie van de Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm en andere BDSM-speeltjes stelt je in staat om je fantasie helemaal leeg te laten lopen en een onvergetelijke slaapkamer-ervaring te creëren waar jij en je partner van kunnen genieten.

Hoe reinig je de Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm?

Reiniging en hygiëne zijn erg belangrijk voor uithoudingsvermogen en comfort. Als je je Model 15 Kuisheidskooi met urethraal Dialator – 9 cm schoonmaakt, kun je zeker zijn van de kwaliteit en kun je er lang plezier van hebben.

De dialator en de kooi zijn gemakkelijk te reinigen met een milde seep en warm water. Laat de kooi en de dialator danankeren en droog ze vervolgens op een schone doek.

Waarom de Model 15 Kuisheidskooi met Urethraal Dialator – 9 cm uitproberen en bij Ladykiller.nl kopen?

Als je op zoek bent naar een kinky BDSM-speeltje waarmee je waanzinnige ervaringen in de slaapkamer kunt creëren, dan is de Model 15 Kuisheidskooi met Urethraal Dialator – 9 cm de perfecte aanvulling.

De Model 15 Kuisheidskooi met Urethraal Dialator – 9 cm is ontworpen om het urethraal genot te verhogen. Gemaakt van medical grade Roestvrij staal en de siliconen coating rond de urethraal dialator, zorgen voor een veilige, hygiënische en comfortabele ervaring.

Heb je je fantasie al op scherp staan? Bij Ladykiller.nl hebben we een gevarieerde selectie speeltjes en BDSM-kits waarmee je jouw slaapkamer-ervaring naar het volgende niveau kunt brengen. Laat je verbeeldingskracht de vrije loop en zoek wat speeltjes waarmee je je liefdesleven kunt opfleuren.

Dus kom vandaag nog naar Ladykiller.nl en laat je verleiden door de Model 15 Kuisheidskooi met Urethraal Dialator – 9 cm. Waar wacht je nog op? Probeer onze Model 15 Kuisheidskooi met Urethraal Dialator – 9 cm vandaag nog en verrijk je slaapkamer avonturen met een waanzinnige ervaring.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273929211