Gevangenis, opgesloten op kuisheid met de Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm van Ladykiller.nl

Als je houdt van een gevoel van opgesloten zijn, zonder de volle verantwoordelijkheid van de partner, dan is het de perfecte tijd om de Model 12 Kuisheidskooi met plug -14 cm te verkrijgen. De Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm van Ladykiller.nl zal je helpen om je gevangen te nemen in kuisheid, volgen wat je partner je zal opdragen.

De voordelen van de Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm zijn:

  • Met de 14 cm plug maak je je makkelijk opgesloten, en wordt je gevangen in veiligheid en plezier.
  • Het clear design basisontwerp maakt het gemakkelijker om het te dragen, en biedt een ongeëvenaarde comfortabele pasvorm.
  • Het kan met makkelijk te verwijderen tires puur worden vastgesteld in verschillende ringmaten, waardoor je meer vrijheid en plezier krijgt.

Wat is de Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm?

De Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm is een stijlvolle, verstelbare kuisheidskooi die gemaakt is om je te beperken binnen een veilige omgeving. Met een losse 14 cm plug, is dit een van de meest populaire kooien die er bestaan. De 14 cm plug is gemaakt van kwaliteitsvol medical grade silica het materiaal, waardoor het los kan worden verwijderd om schoon te maken. De ringen aan de Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm zijn verstelbaar, waardoor je de perfecte fit voor jouw anatomie te vinden.

Hoe gebruik je de Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm?

De Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm is gemakkelijk te gebruiken. De plug is gemaakt van een gemakkelijk te verwijderen tires metn differt ringmaten, die je moet selecteren afhankelijk van jouw je voorkeuren. Wanneer de plug in je lichaam is geplaatst, moet je de jeansring vastmaken aan de kooi, waardoor je op veilige en plezierige manier gevangen zit. De 14 cm plug zorgt ervoor dat je krijgt wat je verdient en gemaakt is voor een meer gerust gevoel binnen een kooi.

Voor wie is de Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm geschikt?

De Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm is geschikt voor iedereen die graag een kuisheidskooi wil gebruiken. Met de comfortabele pasvorm, is deze kooi geschikt voor mannen, vrouwen en genderniet-conformen. Ook andere -enthousiastelingen zullen veel plezier hebben met deze kooi. Het is ook een veelgeliefde toy voor een sub-partner, omdat het een kooi is die duidelijk beperkingen en beheersing uitstraalt; hiermee wordt de dominante partner net dat extra gevoel gegeven om beheersing te krijgen.

Hoe kan de Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm het leven van onze klanten verbeteren?

De Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm is een uitstekende manier om een andere dimensie toe te voegen aan je slaapkamer spel. Hij geeft je een gevoel van diepgaande kuisheid en gevangenis-like veiligheid. De kooi zelf is gemakkelijk te combineren met andere speeltjes die je kunt kopen bij Ladykiller.nl, waardoor je spel nog leuker wordt.

Hoe kan je de Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm reinigen?

De Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm is gemakkelijk te reinigen na gebruik. Alle materialen die gebruikt worden, zijn kwalitatief goed en gemaakt van hygiënisch en medical grade silica materiaal, dus je hoeft je geen zorgen te maken. De plug is ook makkelijk te verwijderen van de kooi, waardoor je makkelijk het hele pakket kan reinigen als je klaar bent met het spel.

Verken de wereld van toffe speeltjes van Ladykiller.nl

Ladykiller.nl is de ideale winkel voor alles wat je nodig hebt om je slaapkamerleven spannender te maken. Van tot spankingspeeltjes en bondagekleding. We hebben een grote collectie van de beste speeltjes om jouw BDSM-speelroutine te verbeteren.

Verken de kuisheid en voel de beheersing met de Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm

De Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm biedt je de kans om kuisheid en beheersing te ervaren zoals je nooit eerder hebt gedaan. Uitgerust met de bekende basics, en dankzij de comfortabele pasvorm, is de Model 12 Kuisheidskooi met plug – 14 cm de perfecte manier om toe te geven aan je submissive dromen. Probeer het nu en ontdek de wereld van kuisheid bij Ladykiller.nl.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

8714273531896