Ladykiller.nl – Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm

Met Ladykiller.nl ben je er zeker van dat je verschillende kinky speeltjes kunt krijgen die je seksuele fantasieën naar een ander niveau kunnen tillen! Met de Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm zul je misschien de magische grens overschrijden!

Functies en voordelen van de Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm

Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm van Ladykiller.nl is een kuisheidskooi op maat gemaakt om je seksuele fantasieën uit te leven. Het is gemaakt met warmtegeleidende materialen van de hoogste kwaliteit. Het is vlekbestendig en hypoallergeen. Met de Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm voel je alle sensuele prikkels met het masker aan de voorkant en de , die rustig meebewegen.

De Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm heeft een robuuste en stevige constructie, waardoor hij urenlang comfortabel kan worden gedragen. De verbeterde ontwerp hiervan biedt extra steun rond de taille en dijen. Het is ideaal voor de meest intense -ervaringen en is eenvoudig aan te passen aan ieders lichaamsbouw.

De Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm kan op drie verschillende manieren worden geïnstalleerd – met behulp van een riem met klittenband, een lussenstijl en een reguliere stijl. Het is gemaakt van sterk, duurzaam en gemakkelijk te reinigen materiaal, waardoor het geschikt is voor lange periodes van gebruik.

Eigenschappen van de Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm:

  • Gemaakt met warmtegeleidende materialen
  • Vlekbestendig en hypoallergeen
  • Masker met kettingen aan de voorkant
  • Robuust en stevig ontwerp
  • Verbeterde constructie voor extra steun
  • Aanpasbaar aan ieders lichaamsbouw
  • Verkrijgbaar in drie verschillende installaties
  • Gemaakt van duurzaam materiaal
  • Makkelijk te reinigen

Uitgebreid over de Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm

De Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm is een kuisheidskooi op maat gemaakt voor de meest intieme seksuele uitdagingen. Het is een uniek speeltje dat verkrijgbaar is in Ladykiller.nl. De kooi is gemaakt van warmtegeleidende materialen met een vlekbestendig en hypoallergeen laag.

Met de Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm voel je alle sensuele prikkels met het masker aan de voorkant en de kettingen, die rustig meebewegen. De verbeterde constructie biedt steun rond de taille en dijen. Dit is perfect om ervoor te zorgen dat de kooi comfortabel en veilig om het lichaam blijft zitten. Met dit speeltje kun je verlangens vervullen die je nooit durfde vragen.

Het gebruik van de Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm is eenvoudig. Met het masker aan de voorkant heb je meer sensaties als je de kooi op doet. De kooi kan worden geïnstalleerd met behulp van een klittenbandsysteem, een lussenstijl of een reguliere stijl. Het duurzame materiaal van de kooi is gemakkelijk te reinigen, waardoor je wekenlang kunt genieten van je ervaring.

De Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm is een perfecte kuisheidskooi voor-beginners en ervaren seksspeelgoed-fans. In onze winkel Ladykiller.nl vind je verschillende categorieën speeltjes, zoals dildo's, , klemmen, en meer die je kunt combineren met de Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm. Je seksleven kan op een veilige, innovatieve manier spannender worden.

We raden je aan om de Model 04 Kuisheidskooi – 11,5 cm te proberen en deze te kopen in onze winkel Ladykiller.nl. We hebben een breed scala aan speeltjes om je leven in de slaapkamer interessanter te maken. We hebben stijlvolle vibrators, draagbare klemmen, kleurrijke anale speeltjes, verschillende artikelen, NV-bril en veel meer. Bekijk en vergelijk ons uitgebreide assortiment and verrijk je seksleven.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Specificaties

Kleur

,

Barcode

8714273290632, 8714273290687