Moby Enorme Lange – 1 m is een van de meest interessante en unieke sextoys. Hij geeft je extra schokkende sensaties waardoor je seksleven enorm verbeterd. Met zijn extreme lengte van 1 meter is hij een absolute must-have voor elke verzamelaar of iemand die van hele grote sextoys houdt.

Eigenschappen:
– Lengte van 1meter
– Extra sterke vibratie
– Zachte, maar duurzame materiaal
– Gemaakt van lichaamsveilige materialen
– 100% waterdicht

Wat is Moby Enorme Lange Dildo – 1 m

De Moby Enorme Lange Dildo – 1 m is gemaakt van extreem duurzaam, lichaamsveilig materialen. Het rubber is zacht, maar stijlvol en hij heeft een extra sterke vibratie voor optimaal plezier. Met een lengte van 1 meter is het de perfecte sextoy voor voortgezet genot.

Hoe kan je Moby Enorme Lange Dildo – 1 m gebruiken?

De Moby Enorme Lange Dildo – 1 m is een geweldige speeltje voor zowel beginners als experts. Hij is perfect voor anale stimulatie met een enorme diepte. Je kunt hem alleen gebruiken of grenzeloos combineren met andere sextoys, zoals cockrings, clitorisstimulators en anderen.

Voor wie is de Moby Enorme Lange Dildo 1m bedoeld?

De Moby Enorme Lange Dildo – 1 m is bedoeld voor elke ervaren, avontuurlijke seksspeeltjesliefhebber. Hij is volledig lichaamsveilig en geschikt voor zowel beginners als experts. Omdat hij een enorme lengte heeft, krijg je een extra dimensie qua seksuele ervaring met dit sextoy.

Hoe kan Moby Enorme Lange Dildo – 1 m je seksleven verbeteren?

Moby Enorme Lange Dildo – 1 m kan je seksleven enorm verbeteren. Het is een geweldig sektoy om te proeven en met variërende dieptes te spelen. Het extreem lange design geeft je een extra fysieke stimulatie die je niet snel zult vergeten of overslaan.

Met welke andere speeltjes en toys kun je Moby Enorme Lange Dildo – 1 m combineren?

Je kunt Moby Enorme Lange Dildo – 1 m gemakkelijk combineren met een verzameling andere sextoys voor grenzeloos plezier. Je kunt hem aanvullen met een clitorisstimulator, anal-toys of een cockring.

Hoe kan je Moby Enorme Lange Dildo – 1 m gereinigd worden?

Moby Enorme Lange Dildo – 1 m is gemaakt van lichaamsveilig materiaal wat je gemakkelijk kan reinigen met warm water en zeep. Na het reinigen is het aanbevolen om het sextoy af te drogen met een zacht doekje mat droog te maken.

Wees avontuurlijk en koop de Moby Enorme Lange Dildo – 1 m in Ladykiller.nl

Wees avontuurlijk en beleef het ultieme seksuele plezier met de Moby Enorme Lange Dildo – 1 m. Je kunt deze sextoy kopen in Ladykiller.nl, waar je kwaliteitsproducten tegen een betaalbare prijs kunt vinden. Wees seksueel avontuurlijk, probeer de Moby Enorme Lange Dildo – 1 m en ervaar het verschil in genot.

Merk

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

848518016980