– Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet is een opwindende sextoy voor koppels die hun seksleven naar een hoger niveau willen tillen. Dit speeltje is bedoeld om vide variëteit aan sensuele en erotische ervaringen mogelijk te maken tijdens geslachtsgemeenschap. Hij bestaat uit twee met een unieke anatomisch gecorreleerde vorm en een multi-speed pulsator. De tweeledige structurele functie zorgt voor een betere stimulatie, waardoor intenser plezier.

Kenmerken van Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet:
– Dubbelzijdige anatomische vorm
– Rugarticulatie met versnellingsvermogen
– Schokbestendig
– Afmetingen van 9.5″ x 6.5″ x 2″
– Multi-speed Bullet
– Verkrijgbaar in twee kleuren

Wat is Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet?

Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet is een innovatieve sextoy, die de mogelijkheden voor seksuele ervaringen en vermaken uitbreidt. Deze beide masturbators zorgen ervoor dat de gebruiker de mogelijkheid om seksueel genot en plezier van een unieke vorm te genieten. Zowel de Jillian als de Julie versie bevatten een anatomisch gecorreleerde vorm, waardoor deze perfect aansluit op het lichaam en het subtiele gevoel van intens erotische stimulatie bieden. Met behulp van de verschillende knoppen op de rugarticulatie kunnen de gebruikers variëren in de snelheid van stimulatie. Bovendien worden beide masturbators geleverd met een verstelbare multi-speed bullet voor extra sensatie.

Hoe wordt Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet gebruikt?

Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet kunnen gebruikt worden als solo sextoy, maar ook voor koppels die op zoek zijn naar een unieke manier om hun seksleven naar een hoger niveau te tillen. Met behulp van de verschillende knoppen kunnen de gebruikers de intensiteit en snelheid regelen tijdens penetratie of orale seks. Met behulp van de multi-speed bullet kunnen de gebruikers extra stimulatie krijgen voor een meer levendige en intense seksuele beleving.

Voor wie is Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet bedoeld?

Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet is de perfecte sextoy voor stellen die op zoek zijn naar nieuwe manieren om het seksleven spannender te maken. Of het nu gaat om een experimentele solo ervaring of het verbeteren van intimiteit met je partner, de Metress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet bieden voor ieder wat wils. Dit product is ook perfect voor iedereen die op zoek is naar meer variëteit, stimulerende sensatie en een intense seksuele beleving.

Hoe kan Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet je seksleven verbeteren?

De Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet biedt enorm veel mogelijkheden om het seksleven te verbeteren. Dit product uit deze seksspeeltje collectie is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een unieke manier om zichzelf te laten vrijkomen en nieuwe sensatie aan hun seksuele avonturen toe te voegen. De Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet kunnen op verschillende manieren gebruikt worden alleen of met je partner, je kan de vormen combineren voor nog meer plezier en de multi-speed bullet zorgt voor oneindige stimulatie.

Met welke andere speeltjes en sextoys kan Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet worden gebruikt?

In combinatie met de Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet kunnen allerlei andere speeltjes en sextoys gebruikt worden. Speeltjes zoals cockrings, en siliconen kunnen jouw seksuele ervaring fuul completer maken en extra stimuli bieden. Ook kun je extra verfraaien met zoals verschillende soorten touw, linten en zelfs verzetsbanden voor een spannend avontuur.

Hoe moet de Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet gereinigd worden?

Om hygiënisch verantwoord te kunnen gebruiken is een goede reiniging van de Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet noodzakelijk. De sextoy kan worden gereinigd met een speciale sextoy cleaner of met lauwwarm water, leidingwater en een milde zeep. Na reiniging dien je het speeltje goed af te drogen met een schone doek voordat deze opbergt.

Aanbeveling

We raden aan om de Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet in onze online seksshop Ladykiller.nl te kopen om een onvergetelijk seksueel avontuur ervaren. De Mistress – Double Masturbator Jillian and Julie with Bullet is perfect om je seksleven te verrijken met nieuwe sensatie, emmers vol plezier en unieke erotische ervaringen. Neem gerust eens een kijkje voor meer informatie en om je seksspeeltje te bestellen.

Merk

Materiaal

Verpakking in cm

Kleur

Barcode

653078940930